Hvad er astrologi og hvad kan jeg bruge det til?


Astrologien bygger på ca. 10 planeter, 12 stjernetegn og 12 huse, og er en form for meget avanceret personlighedsanalyse og test. Planeternes bevægelser og placering præcis på det tidspunkt, hvor vi blev født (eller på en anden konkret dag), giver basis for tolkningen.  En tolkning der tager udgangspunkt i, at mennesker er komplekse og nuancerede og unikke, samtidig med vi har en masse til fælles og ligner hinanden mere, end vi tror. Tolkningen har utrolig mange lag, og et fødselshoroskop kan både fortælle os om vores personlighed, det vi kommer ud af familiemæssigt, vores livsformål og højest potentiale og endda om tidligere liv og de gaver vi har med derfra.

Astrologi er for mig lige dele videnskab og magi. Hvordan planeters bevægelser kan påvirke vores emotionelle, fysiske og spirituelle tilstand har jeg ikke en videnskabelig forklaring på endnu. Men jeg er sikker på den findes. Det gode er, at forklaringen alligevel ikke rigtig behøves. Når man først har erfaret synkroniciteten, mellem ens liv og ens horoskop, så bliver de fleste nysgerrige og overraskede. For det er lidt fantastisk. Aller mest fordi astrologien ikke er skæbnebestemt, eller forpligter os til at trampe rundt i de samme mønstre igen og igen, men fordi det er et redskab og rummer en mulighed for at gøre os fri af de mønstre og viser os, hvordan vi selv kan ændre det, der ikke fungerer for os og skabe os det liv, vi ønsker og drømmer om. 

Astroswan og bloggen


Astrologien kom ind i mit liv i al hemmelighed for en del år siden. Som jeg langsomt blev mere og mere opslugt af dens univers, foldede et helt nyt værdigrundlag og livsperspektiv sig ud. Effekten i mit eget liv var mærkbar på en meget positiv måde og fra at være hemmelig omkring astrologien, er det på mange måder nu blevet min livs mission at dele de budskaber der ligger gemt i astrologien. Fordi det kan samle os og fordi det kan udvikle os.

Astrologien er for mig ikke en religion eller en livsfilosofi. Jeg prædiker ikke og ønsker ikke at overtale andre til at tro på det. Astrologien må tale for sig selv. Det er nemlig en forståelsesramme og et konkret redskab baseret på at alt består af energi, og når én ting rykker sig, påvirker det en anden.  Så det er ikke så hokus pokus og samtidig ret magisk.

Navnet Astroswan kom til mig meget spontant, da jeg oprettede min blog på Facebook. Det er ikke fordi, svanen er min ynglingsfugl, eller jeg drømmer om at være en svane prinssese, ikke længere hvert fald. Jeg har stadig dage, hvor jeg synes navnet er lidt prætentiøst, men så prøver jeg at minde mig selv om symbolikken. For svaner befinder sig godt i vand, på landjorden og i luften. De kan se de store perspektiver ovenfra, dykke under overfladen og beholde fødderne på jorden. 

Samtidig bliver svanen også forbundet med dyb kærlighed og partnerskaber, da de siges at beholde den samme partner hele livet. Og som Stenbuk taler den form for dedikation til mig. 

I folklore og eventyr repræsenterer svaner transformation, og de optræder i mange sagn, kulturer og mytologier og siges at tiltrække personer med healende evner. Alt det vidste jeg ikke, da navnet faldt mig ind og billedet blev valgt... så måske det valg alligevel ikke er helt skævt.

Hvis du har behov for at vide mere om, hvad astrologi er eller lære mig lidt bedre at kende, inden du booker en konsultation, så kan du følge med på bloggen her, på Facebook her eller på Instagram @astroswan.


En plantegning over dit liv

Jeg arbejder ikke med skæbne og frygt men med frie valg og udviklingsmuligheder. Dit fødselshoroskop ser jeg som en plantegning over dit liv, lidt på samme måde som en plantegning over et hus. Hvordan du vælger at udleve den plantegning, om du bygger og bebor alle værelser, bygger højt eller lavt, i glas eller træ er helt op til dig. Men potentialet for en storslået bygning med alt det, du kunne ønske dig, er der. Og i min rådgivning ser jeg det som min vigtigste opgave at viderebringe den viden, der ligger gemt i den plantegning, til dig, og give dig nøglen til at forløse potentialet i den, så du kan leve og finde det bedste og højeste udtryk af dig selv.

Er en astrologisk konsultation for mig?

En astrologisk konsultation er for dig der f.eks.: 

  • Overvejer hvad dit formål her i livet egentlig er, hvor det er du kan bidrage, og hvor din gave til verden ligger.

  • Er nysgerrig på hvad dine ressourcer og evner er, og hvordan du udvikler dem yderligere.

  • Har behov for et supplement til en psykolog eller coach, fordi du føler du sidder fast i gamle mønstre.

  • Står overfor at træffe store beslutninger i dit liv og har behov for støtte og vejledning for at kunne træffe det rigtige valg.

Hvad skal jeg vide? 


En astrologisk konsultation hos mig indeholder 90-120 minutters forberedelse fra min side, og 90-120 minutters konsultation hos mig på Frederiksberg eller via Skype/Zoom. Konsultationen optages på en lydfil som sendes til dig. 

Du behøver ingen forudsætninger eller viden om astrologi. Du skal blot medbringe din nysgerrighed og kende dit fødested og præcise fødselstidspunkt, dvs. år, måned, dag og time/minutter. Kender du ikke det sidste, kan det i mange tilfælde skaffes her. Data skal sendes til mig senest 24 timer før vores aftalte konsultation. Mine handelsbetingelser i øvrigt finder du her.

Hvis du fortryder din booking eller har behov for at melde afbud, skal det ske senest 24 timer inden, hvis du vil undgå at betale for konsultationen. Ring eller skriv til mig på pernille@astroswan.dk, hvis du er i tvivl om, hvilken session du skal vælge.