Hvad er astrologi for noget?

Astrologien bygger på 12 stjernetegn og 12 huse, og kan spores tilbage til de gamle egyptere, og faktisk tilbage til de gamle sumerer. Astrologien bygger derfor også på flere tusinde års observationer af planeterne og stjernerne. De observationer viste, at planeter og stjerner bevæger sig i en cyklus, nogle i en kortere og andre i en meget længere cyklus. Det blev derfor også klart, at planeternes bevægelser ikke blot kunne måle tiden, men også kvaliteten af tiden, og dermed give en forståelse af at tiden ikke er lineær men cyklisk. Einstein (der i øvrigt var ret begejstret for astrologi) beviste bl.a. dette. Planeternes bevægelser og placering reflekterer dermed denne cyklus i vores horoskoper, hvilket giver basis for en tolkning.  En tolkning der tager udgangspunkt i, at mennesker er komplekse og nuancerede og unikke, samtidig med vi har en masse til fælles og ligner hinanden mere end vi tror, og det er netop det, jeg synes er spændende ved astrologien.

Astroswan og bloggen

Astrologien kom ind i mit liv i al hemmelighed for en del år siden. Som jeg langsomt blev mere og mere opslugt af dens univers, foldede et helt nyt værdigrundlag og livsperspektiv sig ud. Effekten i mit eget liv var mærkbar på en meget positiv måde og fra at være hemmelig omkring astrologien, kan jeg nu slet ikke lade være at dele, så andre kan få lige så stor gavn af det, som jeg har haft.

Astrologien er for mig ikke en religion eller en livsfilosofi. Det er meget mere. Det er en forståelsesramme og et konkret værktøj baseret på at alt består af energi, og når én ting rykker sig, påvirker det en anden.  Så det er ikke så hokus pokus og samtidig ret magisk.

Navnet Astroswan kom til mig meget spontant, da jeg oprettede min blog på Facebook. Det er ikke fordi, svanen er min ynglingsfugl, eller jeg drømmer om at være en svane prinssese, ikke længere hvert fald. Jeg har stadig dage, hvor jeg synes navnet er lidt prætentiøst, men så prøver jeg at minde mig selv om symbolikken. For svaner befinder sig godt i vand, på landjorden og i luften. De kan se de store perspektiver ovenfra, dykke under overfladen og beholde fødderne på jorden. 

Samtidig bliver svanen også forbundet med dyb kærlighed og partnerskaber, da de siges at beholde den samme partner hele livet. Og som Stenbuk taler den form for dedikation til mig. 

I folklore og eventyr repræsenterer svaner transformation, og de optræder i mange sagn, kulturer og mytologier og siges at tiltrække personer med healende evner. Alt det vidste jeg slet ikke, da navnet faldt mig ind og billedet blev valgt... så måske det valg alligevel ikke er helt skævt.

Hvis du har behov for at vide mere om, hvad astrologi er eller lære mig lidt bedre at kende, inden du booker en konsultation, så kan du følge med på bloggen her, på Facebook her eller på Instagram @astroswan.

En plantegning over dit liv

Jeg arbejder ikke med skæbne og frygt men med frie valg og udviklingsmuligheder. Dit fødselshoroskop ser jeg som en plantegning over dit liv, lidt på samme måde som en plantegning over et hus. Hvordan du vælger at udleve den plantegning, om du bygger og bebor alle værelser, bygger højt eller lavt, i glas eller træ er helt op til dig. Men potentialet for en storslået bygning med alt det, du kunne ønsker dig, er der. Og som astrolog ser jeg det som min vigtigste opgave at viderebringe den viden, der ligger gemt i den plantegning, til dig, og give dig nøglen til at forløse potentialet i den, så du kan leve og finde det bedste og højeste udtryk af dig selv.

Er en astrologisk konsultation for mig?

En astrologisk konsultation er for dig der f.eks.: 

  • Overvejer hvad dit formål her i livet egentlig er, hvor det er du kan bidrage, og hvor din gave til verden ligger.
  •  Er nysgerrig på hvad dine ressourcer og evner er og hvordan du udvikler dem yderligere.
  • Har behov for et supplement til en psykolog eller coach, fordi du føler du sidder fast i gamle mønstre.
  • Står overfor at træffe store beslutninger i dit liv og har behov for støtte og vejledning for at kunne træffe det rigtige valg.

Hvad skal jeg vide? 

En astrologisk konsultation hos mig indeholder 90-120 minutters forberedelse fra min side, og 90-120 minutters konsultation hos mig på Frederiksberg eller via Skype. Konsultationen optages på en lydfil som sendes til dig. 

Du behøver ingen forudsætninger eller viden om astrologi. Du skal blot medbringe din nysgerrighed og kende dit fødested og præcise fødselstidspunkt, dvs. år, måned, dag og time/minutter. Kender du ikke det sidste, kan det i mange tilfælde skaffes her. Data skal sendes til mig senest 24 timer før vores aftalte konsultation.

Ønsker du en mere dybtgående analyse af det kommende års energi, tilbyder jeg en særskilt konsultation herom. 

Hvis du fortryder din booking eller har behov for at melde afbud, skal det ske senest 24 timer inden, hvis du vil undgå at betale for konsultationen. Ring eller skriv til mig på pernille@astroswan.dk, hvis du er i tvivl om, hvilken session du skal vælge. 

JEG VIL GERNE STØTTE DIN BLOG