FULDMÅNEN I SKORPIONEN

Det lader til at hele denne her dans omkring at have behov for andre/de har behov for os, lige pludselig ikke er så nem at danse mere, når vi går fra Vægtens mentale og distancerede blik på det, og så til Skorpionens følelser. For hvis vi ikke har formået at slippe enten/eller tankegangen allerede tilbage omkring Vædderen (dvs. begyndelsen af vores liv), så kommer den da buldrende nu. Chiron i Vædderen viser virkelig, hvor meget smerte og vrede den tankegang kan medføre.

Read More

VENUS I TYREN – HVAD ER SIKKERHED FOR DIG?

Venus i Tyren elsker harmoni. Faktisk så meget, at den er kendt for at være meget udholdende og kan holde ud alt for længe i noget der ikke er godt for den. Men det gør den ikke kun for harmoniens skyld. Det gør den også for følelsen af sikkerhed og tryghed.

Men mit bedste bud er, at vi ikke kan gøre Venus i Tyren, som vi plejer. For noget er forandret. For altid. Med Uranus i billedet.

Read More

EN UGE UD OVER DET SÆDVANLIGE – VENUS I FULDT FOKUS OG I MASSIV UDVIKLING (Patroen post)

Ofte ved vi mere om, hvad vi ikke vil have, end hvad vi godt vil have, og derudover så har vi tit masser af skam på det vi godt vil have, fordi vi på forhånd har dømt det til at være ”underlødigt”. At vi burde være mere modne/spirituelle/mindre forkælede. Men det har aldrig været vores behov, der var noget galt med, det har været tankegangen omkring vores behov.

Read More

MERKUR I TYREN

Og det er netop Merkurs første aspekt. Til Uranus i Tyren. Så vi skal vækkes. Eller vække andre. Via uventet kommunikation, handlinger, eller transport. Venus står stadig i Vædderen, så hvis du identificerer dig mest med hende, er det nok en opvågning vedrørende tryghed, penge, selvværd, værdier, angst for konflikt, grænser, og tålmodighed. Mars står i Tvillingen, så hvis

Read More

NYMÅNE I TYREN - NOGLE GANGE ER DET SIMPLE, DET DER VIRKER BEDST

Vi kan meditere nok så meget på vores rodchakra, på hvordan tryghed og tillid føles, hvis vi ved, vi altid er støttet (jeg taler af laaaang erfaring), men følelsen af at din krop er tryg, kræver helt banalt, at dit nervesystem er trygt. Og for de fleste af os kræver det, at du har fået mad (tung protein rig kost er god), at du har tag over hovedet, og du er i fysisk sikkerhed. Heldigvis er de fleste af os det. Uheldigvis har mange os, uanset, stadig utryghed i vores krop og følelser, pga. gamle traumer og vores socialisering. Og utrygheden viser sig ved, at vi ikke tror der er nok til os, er bange for at give slip, er bange for forandring, konflikt, at sætte grænser og meget andet godt.

Read More