Merkur tilbage i Krebsen - Merkur retrograd – anden akt

Med Merkur retrograd i et vandtegn, undgår vi ikke det underbevidste/ubevidste kommer op til overfladen. Alt det der styrer vores tanker og kommunikation. Vores familie historie, opvækst og gamle forsvarsmekanismer. Det kan være lidt som at kommunikere under vand. Det er langt mindre ordene men følelsen bag, der opfanges. Så hvordan kan vi sikre, at de følelser bliver opfanget tydeligere hos andre. Kan vi lade os selv, kommunikere mere intuitivt, så de ord ikke behøves, begynde at tænke mere over de ord vi bruger (eller undlader at bruge), eller måske begynde at kommunikere mere face to face eller i det mindste ringe op i stedet for at sms’e, så vi undgår misforståelser?

Read More

FULDMÅNE OG MÅNEFORMØRKELSE I STENBUKKEN

Månen i Stenbukken er vores personlige istid. Der hvor alting er frosset over. Der hvor vi følelsesmæssigt er fastslås i at være lille usikker, frygtsom 4-årig, men gemmer det bag distance og voksen adfærd. Der hvor vi føler os så usikre, eller utrygge, at vi enten disassociere og ignorerer, faser ud, skaber distance og begrænser forbindelsen til andre, eller bruger autoritet, hårdhed, dominerende adfærd, for at få andre til at føle sig små og usikre, så den kan føle sig voksen.

Read More

CHIRON RETROGRAD - TID TIL AT HELE VORES SÅR, OMKRING RETTEN TIL AT VÆRE DEM VI ER

Chiron er retrograd helt indtil 13. december 2019, og går tilbage henover perioden fra 16. marts og til nu. Den vil særligt være forbundet til det, vi tænker (er vi konstant på vagt, føler os angrebet, ser alle samtaler som kamp eller trussel - eller omvendt får vi aldrig sagt til og fra) til vores indre autoritet ift. de følelser vi har, og til de områder, hvor vi har stukket hovedet i busken og spiritual bypasset lidt på netop temaer omkring grænser og vrede.

Read More

MERKUR RETROGRAD SOMMEREN 2019

Og det er det, denne her retrograd gerne vil have os til at se på. Hvad det er for grænser der mangler. Hvad det er for mure der skal nedbrydes. Hvad det er for distance og objektivitet og modenhed der mangler. Eller hvad det er for passion vi skal genfinde. Hvor det er vi skal lære at være mindre afhængige af andre og stå mere selvstændigt frem for at please, men samtidig ikke insistere på uafhængigheden som et ”skjul”, hvor vi gemmer os, og glemmer gensidigheden, og slet ikke anerkender, at vi har behov for andre, og de har behov for os.  

Read More

Venus i Krebsen

Venus i Krebsens super power, er hendes sårbarhed, hendes blødhed og hendes omsorgsfuldhed. Hvis hun har fundet nok hjem i sig selv, til at turde stå ved alle følelserne og stå stærkt i dem, så bliver hun en magnet for andre. Fordi så kan give andre omsorg, rumme deres følelser og give dem masser af kram på den roligste, skønneste og mest ubetingede måde.

Read More

Solformørkelse og nymåne i Krebsen

Krebsen er følelser, det feminine, det yin, familien, slægten, vores hjem, vores relation til vores mor. Månen har intet lys selv, som Solen, den reflekterer blot Solens lys. Så det er her vi meget naturligt blender in, tilpasser os til det der blev os givet. Vi reagerer på andre folks behov og indflydelse. Vi bliver formet af vaner, socialisering, og forventninger, værdier og standarder i vores familie og kultur. En stor del af disse mønstre er gode og konstruktive, og en del kan forhindre udvikling i nye retninger. Vi er ligesom Månen her, nogle gange lukkede og tilbagetrukne, andre gange åbne og sårbare.

Read More

Mars i Løven

Vores handlinger vil måske få større armbevægelser og muligvis også mere leg. Det her er ikke en underspillet transit. Er du stolt af det du gør og handler på? Tager du personligt lederskab? Og har du nok sjov, romantik og kreativitet i dit liv. For det er det som Mars i Løven handler om. Det hus i dit horoskop, hvor Løven holder til bliver der nu tændt op under.

Read More

Merkur i løven

I dag går Merkur ind i Løven, så vi kan sagtens finde mere royal energi frem i måden vi tænker om os selv på, og mere legesyge frem i vores kommunikation, mere stolthed. Hvis du ikke allerede nu tænker du er noget helt særligt, var det måske på tide? Og ikke mindst du er her for at bringe noget helt særligt ind i verden.

Read More

Solen i Krebsen

Krebsen er følsom og netop fordi Krebsen er er så følsom, så kan folk født i Krebsen - ligesom den rigtige krebs, have behov for at trække sig tilbage i deres skal. Det er som om skallen netop er der for at skabe balancen med det bløde, da Krebsen, uanset de er meget venlige, ofte også holder en del af dem helt privat, som kun de tætteste får at vide. 

Read More

Sedna - en asteroide med en dramatisk og fascinerende historie

Når Sedna bliver aktiveret, er det historierne om svigt, og offer vi møder. I os selv eller andre. Men det er også muligheden for et nyt perspektiv på de historier.
Det er historien om, hvordan vores egen indre istid, fastfrossede følelser, der kommer af forældres (særligt faderens) utålmodighed, fordømmelse og vrede, kan være så svære at håndtere, at vi vælger at afskærer os fra det som er desperat og sårbart i os selv, eller i andre.

Read More