MARS I FISKEN

Mars står i det kollektive 12. hus, når han står i Fisken. Og alle de individuelle som kollektive ubevidste ”huller” vi har i vores Mars, vil derfor kunne vise sig. Hvor er det vores maskuline side er ude af balance? Handling kan blive grænseløs. Handler vi for at bevare kontrollen, ud af frygt, for at få det på vores måde, eller måske ud af skyld og angst for at vi aldrig kan gøre nok, give nok. Er det overhovedet vores egen vrede, eller egne kampe vi kæmper, eller er det følelser vi har absorberet? Insisterer vi på vores grænser og på at klare tingene selv, uanset at det faktisk gør situationen værre. Og er vi overhovedet i stand til at skelne imellem, hvad vi skal handle på og hvad vi ikke skal, så vi handler på det hele, eller lader alt sejle? Eller anvender vi spiritualiteten som undskyldning for at gøre andre forkerte, eller dom dække af vores ego behov.

Read More

NYMÅNE I SKORPIONEN – ER DU KLAR TIL AT TRÆDE IND I DIN POWER?

Skorpionen handler om overlevelse. I begyndelsen af vores liv opfører vi os på bestemte måder, for at sikre vores overlevelse, at andre giver os kærlighed, mad og tryghed. Senere hen bliver den overlevelse nogle gange til ambition, en ambition der nogle gange kan ende med at drukne os. Vi gør noget for, at det giver os anerkendelse fra andre. Job, kærlighed, familie, hjem, you name it. Og det virker, men kun til et vist punkt. Det punkt var nok 2018. For de ambitioner, den passion Skorpionen egentlig vil have os til at mærke, er de ambitioner der bor i dig, som udspringer af det du brænder for. De ambitioner der er knyttet til dit formål – årsagen til at skønne, fantastiske og helt unikke dig er her, med alt det du kan give til os andre. 🖤

Read More

MÅNEKNUDERNE SKIFTER TEGN

En tid hvor det moderlige, feminine, bløde, følsomme, omsorgsfulde, hjemmet, børn, det intuitive har mulighed for at få langt mere plads, både for os hver især individuelt men også kollektivt. Vi skal være sødere og blidere ved os selv og andre, og få mere balance i det to sfære mellem hjem (både det fysiske og det indre) og arbejde/ydre succes. Vi er nødt til at bygge et stærkt indre fundament (fordi det ydre altid kan blive taget fra os), og det indre fundament er det, vi kan basere vores spirituelle udvikling på. Og her kommer Stenbukken så ind i billedet igen. For i astrologi er alt cyklisk.

Read More

MERKUR I SKYTTEN, EN KOMMENDE RETROGRAD – HVAD ER SANDHEDEN?

Jo mere polariseret verden bliver, jo nemmere bliver det at gøre andre forkerte og mærkelige og få et særdeles udviklet ”dømmer-gen” og en medfølgende berettigelse til, at kunne tale dårligt om andre, hvis man selv har den ”rigtige” holdning. Må man gå fra sin syge ægtefælle, for at vælge sine børn eller sig selv til. Må man forlade sine børn for stor kærlighed. Må man have et forhold til en gift mand/kvinde. Må man skyde dyr som en hobby. Må man afskære kontakten til sin familie. I kan sikkert selv komme på flere….

Read More

FULDMÅNE I TYREN – SKAL VI HOLDE FAST ELLER GIVE SLIP?

Fuldmånen er en kulmination på nymånen i Vægten, der handlede om at tænke det her med balance, harmoni, partnerskaber og relationer på en ny måde, det at give på en ny måde og dermed Venus på en ny måde, da Vægten regeres af Venus. Fuldmånen falder på en 6’er dag (6 tallet forbindes til Venus) og falder i Tyren, der også regeres af Venus, men den del der handler om økonomi, selvværd, indre ressourcer, nydelse og værdier, og det at modtage og tiltrække.

 

Read More

MERKUR I SKORPIONEN

Vi er nødt til at grave spadestikket dybere. Gå lidt på detektiv arbejde. Få lidt mere psykologisk indsigt i os selv eller andre. Se traumer i øjnene, se frygt i øjnene og mærke det, som de følelser gør ved os. Ikke handle på det ikke bliver sort/hvid og gøre andre forkerte fordi de viser os noget, som vi har afvist i os selv, men sidde med det. Og turde mærke det.

Read More

NYMÅNE I VÆGTEN

Måske er det vi ønsker os, som Venus går og begærer, ikke godt for os. Fordi det grundlæggende bare er til for at skabe støj i vores liv, så vi slipper for det der ligger nedenunder. Er det harmonien vi ønsker os, så vi slipper for at forholde os til årsagen til konflikten. Er det affæren/distraktionen, så vi slipper for at forholde os til alt det der larmer inden i os eller i vores parforhold. Eller måske pengene vi jager, for at undgå at mærke os selv. Eller maden vi spiser for at dulme følelserne.

Måske er det vi har, det vi troede, vi begærede (Venus) ikke noget, der længere får os til at føle os levende, fyldt af passion og glæde. Men det er det vi kender, så det føles rarest at holde fast i det. For hvad nu, hvis vi slipper det, vil vi så fortryde det? Hvad vil træde i stedet for? Og hvad med harmonien?

Read More