Fuldmånen i Fisken

Knap 8-9 måneder er gået siden året startede, og Jupiter og Saturn står nu begge ca. hvor de stod i slutningen af januar. Så hvis du også har fornemmelsen af, at alt det som 2019 egentlig havde i vente, først skal til at vise sig nu, så er det også min oplevelse. De første 9 måneder har mere været en slags oprydning og udrensning, for at der kunne blive plads til det nye. Alt det der var lidt for meget yang eller lidt for meget yin har skulle balanceres, måske netop ved, at vi mærkede det kom ud af balance, og vi nu svinger lidt tilbage.

Read More

Nymånen i Jomfruen

Vi vil helst, i ægte jomfru manér, se tingene adskilt. Brik for brik. I stedet for at have øje for, hvordan alting hænger sammen. Fordi vi næsten ikke kan rumme, perspektivet, poweren og ansvaret i, hvis alt hænger sammen. Hvis alt er ét, som Fiskens tegn symboliserer. Så bliver vi skeptiske og kritiske. Fordi vi i al ydmyghed ofte ikke kan se, hvordan vores bidrag har betydning.

Read More

Solen i Jomfruen

Med Solen i Jomfruen træder vi lidt tilbage fra rampelyset og perfektionere og raffinere det som Løven bragte med sig. Måske har Løven bragt nye muligheder med så, og tiden er derfor også til at vælge mellem disse og skelne mellem det der er værd at gå efter og det vi skal lade ligge.

Read More

FULDMÅNEN I VANDBÆREREN – nye perspektiver.

Denne her fuldmåne trækker tråde tilbage til måneformørkelsen i juli 2017 i Vandbæreren, hvor måneknuderne også stod i Løven/Vandbæreren. Måske er det en konstatering af, hvor langt vi er er kommet siden da. Men måske samtidig også en konstatering af, hvor noget i balancen mellem ego (grænser og krop) og sjæl (visioner,planer og potentiale) et eller andet sted i vores liv alligevel ikke helt var som det skulle være, og hvor vi nu (selv)kærligt kan justere. Hos mig har det været en erkendelse af, hvor denne her spirituelle rejse, også kan svinge ud af balance, fordi man glemmer eller bypasser sig ud af, at man også er menneske i en krop med alt det, som det indebærer.

Read More

Merkur tilbage i Løven

Du kan læse meget mere i mit indlæg www.astroswan.dk/blog/merkurloeven19 om hvad Merkurs tur gennem Løven.

Men efter en lang retrograd er vi også blevet klogere i forhold til slutningen af juni måned. Det her med at stole på, at at vi selv skaber vores virkelighed. At vi selv kan skabe og dermed manifestere, det vi har behov for i vores liv kunne være et eksempel.

Et andet er integration. Integration af de sider, vi indeholder men som vi har gemt væk, fordi vi har opfattet dem som skamfulde, for meget, forkerte (ift. hvad andre siger). Alt det i os selv vi har bulldozet mentalt, dukker op for at blive integreret.

Det her er igen en fantastisk periode at bruge på at undersøge, hvad der gør dig unik, hvad der giver dig selvtillid, glæde og giver dig følelsen af at livet er en leg, og en du selv har fundet på? Hvad der er din historie og dele den. Anerkender du dig selv og dine egne ønsker og drømme nok, også dem du synes er fjollede og barnlige?

Der er masser af fokus på Løven fordi både Solen, Mars, Venus og Juno står her sammen med Merkur lidt endnu. Mega stellium i Løven. Det bliver nogle royale små babyer der bliver poppet ud henover de næste uger.

Vores kærlighedssprog kan netop være knyttet til ord og anerkendelse, særligt når Juno også står her (det kan du læse mere om Patreon). Så kan du være den slags konge/dronning der løfter andre op med anerkendende ord, hepper og ser, hvordan det, at du stråler og giver dig selv anerkendelse, kan få andre til at stråle.

Merkur i Løven, handler om at få både vores ego og sjæls identitet til at stråle. Det kan godt være vi alle er et, men vi er kommet hertil som unikke individer i separate kroppe med en identitet af en årsag. Og hvis vi føler os usynlige, ikke set, ikke anerkendt, så er der kun en vej. At sige det højt. At vores behov også skal ses. Uanset om det måtte være barnligt eller for meget. Vi behøver jo ikke kræve det af andre. Vi kan jo bare sige højt, hvordan vi har det. Og ikke mindst selv at sende 1000 procent anerkendelse til os selv for dem vi er, og de unikke kvaliteter vi har.

Så skru op for din indre superstar, leg med det, tag ikke dig selv for seriøst i det, og åbn dit hjerte og din kommunikation til at give andre følelsen af, at de også er helt fantastiske præcis fordi de er dem.

Og ligesom første gang hvor Merkur gik ind i Løven, og mødte Ceres, der dengang var retrograd (den 29. juni), så gentager de to dansen, hvor Merkur igen møder Ceres, der nu er direkte, og vi måske også er blevet meget klogere på, hvordan vi bedst muligt kombinerer omsorg for os selv med vores behov for ydre anerkendelse, og bedre til at finde balancen mellem at ønske omsorg fra andre, og at give den til os selv.

 

Nymånen i Løven

Det er egentlig ret enkelt. Når noget går fra at være ubevidst til at blive bevidst, så kommer der jo lys på skyggerne. Både skam, selvhad, manglende ansvar, spiritual bypass, at bebrejde og dømme andre, at vi selv har poweren… ja you name it. Og i Løven, så er det vores individuelle sandheder, vi bliver konfronteret med. De historier vi fortæller os selv. Eller andre. Kunne der måske også være en anden og lige så sand version. En version hvor vi kunne have lidt mere omsorg for os selv, eller hvis vi har gjort det, tage lidt mere ansvar for vores rolle.

Read More