VENUS I SKYTTEN OG OGSÅ LIDT OM URANUS DIREKTE

Den højeste oktav af Venus er Neptun. Den ubetingede kærlighed. Så kan vi begynde at føle den for os selv? For andre. Elske andre som dem de er. Altså både elske os selv ubetinget og dem ubetinget - ikke enten eller. Det betyder at vi er nødt til at sætte sunde grænser for os selv. Ikke at gøre os afhængige af andre eller tvinge andre til at elske os tilbage, men også sætte sunde grænser i forhold til andre, vide hvad der er ok og ikke ok for os, og være bevidste om, at nogle mennesker, kan vi kun elske ubetinget på afstand og uden at være i en tæt relation med dem, hvis de bliver ved med at overtræde vores grænser og gøre os kede af det.

Read More

NYMÅNE OG SOLFORMØRKELSE I STENBUKKEN – SKAL VI MÅSKE STØBE EN NY FORM?

En Solformørkelse er altid en nulstilling af tegnet. En slags port der går op, hvor vi træder ind i en helt ny tid. Et kapitel af vores liv er sluttet endegyldigt og et nyt kan begynde. Hvor noget forandrer sig for altid. Og med Saturn og Pluto i Stenbukken samtidig, og Merkur der netop har bevæget sig ind i tegnet, så er der for alvor lagt i kakkelovnen til at starte helt på en frisk, hvad angår karriere, ansvar, status i verden, alt det vi gør for at opnå respekt og fremstå modne/seriøse. Set i lyset af alt det, som vi har lært i 2018. Et år der som et centralt punkt handlede om at det feminine skulle styrkes.

Read More

MARS I VÆDDEREN

For i nat lidt i 04.00 skiftede Mars fra Fisken til Vædderen. En ny cyklus for Mars og vores alle sammens maskuline kan begynde. Sidst vi startede en sådan cyklus var 29. januar 2017 og kan vi blive enige om, at vi er blevet ret så meget klogere på den energi, siden da? Forandringens vinde blæser i bogstaveligste forstand.

Read More

FULDMÅNEN I KREBSEN

Det område i dit horoskop, hvor du har Krebsen vil blive påvirket, ligesom området hvor du har Skytten (der hvor nymånen faldt) og det område hvor du har Stenbukken (der hvor Solen netop er rykket ind). Krebsen forbindes med vores følelser, sårbarhed (hjertet), det cykliske (der hvor vi bølger op og ned/går gennem faser) med intuitionen, vores hjem (også det indre hjem), vores slægt/familie, følelsen af følelsesmæssig tryghed, beskyttelse, omsorg, barndom, fortid, forholdet mellem mor/omsorgsperson og barn og symbiose.

Read More

NYMÅNEN I SKYTTEN – MELLEM FORTID OG FREMTID

Vi ligger og vugger i brændingen, i bølgerne mellem fortid og fremtid. Kæmp dig ikke tilbage på skibet, du kom fra, der alligevel er ved at synke, men lad blidt bølgerne bærer dig ind til stranden i et nyt land, hvor nye eventyr venter. Stol på flowet, på drømmene og hav tillid til, at det der venter forude er bedre, end det du giver slip på. Dit potentiale er så meget større, end det du selv kan forestille dig.

Read More

MERKUR DIREKTE I SKORPIONEN - ET NYT PERSPEKTIV

Det er helt givet stadig lidt tåget for mange af os, hvad meningen var med det hele, eller måske hvor det nu er vi skal gå hen, og utålmodigheden og frustrationen over ikke at mærke klarhed kan indfinde sig. Det er der også en mening med. For 2018 har skulle lære os om at have tillid og tålmodighed. Tillid til os selv og tillid til andre, herunder Universet. Så vi skal nok blive guidet i den rigtige retning, når tid er. Så slip kontrollen og nyd turen.

Read More

NEPTUN DIREKTE - HAR DU FÅET ØJE PÅ NEPTUNS SKYGGER?

Taknemligheds og skyldtyranniet, kunne man kalde det. Pga. skyld bruger vi helt vildt meget tid på ikke bare at føle empatisk med andre, men at bære deres problemer og frelse dem, hvilket igen skaber ofre. Og misforstå mig ikke, taknemlighed er fantastisk og afgørende for at kunne træde ind i en større vibration af kærlighed, og jeg er selv på en livslang opgave i at forstå mere omkring taknemlighed.

Read More

FULDMÅNE I TVILLINGEN

Det er umiddelbart langt fra Skorpionens dybde, følelser og ønske om at forbinde sig dybt til andre, og det er direkte modsat Skyttens større perspektiv og langsigtede mål. Men nogle gange er det godt at kunne distancere sig lidt fra alle følelserne, forudsat man ikke undertrykker eller rationalisere dem eller mister empatien. Nogle gange er det netop yderligere information, der kan få en manglende puslespils brik til at falde på plads. Hvis man hele tiden holder fokus på potentialet, det langsigtede mål, ønsker, drømme, optimismen, håbet og følelser, kan man misse detaljerne og realiteterne. Det der reelt set skal til for at få det til at fungere, som måske slet ikke er der. Omvendt kan overdrevet fokus på detaljerne også gøre, at man mister blikket for det langsigtede mål. Man kan ikke se skoven for alle træerne. Vil man have sine behov opfyldt nu og her, eller vil man have sine drømme og mål opfyldt? 

Read More

SOLEN I SKYTTEN

Ultimativt er Skytten her for at lære os at sætte os selv og andre fri. At sætte kærligheden fri. At det er mennesket og ikke relationen vi skal elske. At dem vi elsker uanset om det er familie, venner, partnere eller os selv, er vi nødt til at sætte fri, så de kan få lov at udvikle sig ekspandere og søge deres sandhed, og at vi ikke kan holde dem (eller os selv) fanget af frygt for, at miste relationen. Vi mister først relationen, når vi forsøger at binde folk til os. <3

Read More

MERKUR RETROGRAD I SKYTTEN

Retrograden giver tid til at vende blikket indad. Den seneste Venus retrograd, har helt sikkert vist os en masse om os selv og andre, og selvom det hele måske lige nu står lidt uskarpt, og Merkurs første aspekt er til Neptun (der også står retrograd), planeten for illusioner, så er det tid til at gå henover det vi har sagt, tænkt, og de overbevisninger om os selv og andre vi går og gemmer på, som måske trænger til udskiftning.

Read More