PATREON POST - FULDMÅNEN I VÆGTEN – heling af relations mønstre

Efter et rabalder af et astrologisk år 2018, så er det vel meget passende, at det gamle år afsluttes og det nye år begyndes med et lige så stort rabalder.

En supermåne (endnu en) i 0 grader af tegnet (den 5. i træk) den 21., en 3’er energi i et 3’er år, der rammer på forårssolhverv, hvilket ikke er sket siden 1981. Det er virkelig en helt ny begyndelse!

Read More

SOLEN I VÆDDEREN OG ENERGIEN FOR 2019 ER NU I GANG

HAR DU OGSÅ EN UD AF KROPPEN AGTIG OPLEVELSE PT. ELLER ER BARE MEGET I DIT HOVED FOR TIDEN?

Faktisk har næsten alle dem jeg taler med (inkl. mig selv og alle de skønne mennesker der mødte op til Moon Talks i går) problemer med at føle sig meget ”ude af kroppen” agtige, følelsen af at være alt for meget i sit hoved, hovedpine, ikke være tilstede, at man ikke kan sove, fordi tankerne kører både med gode og svære ting. Og på ingen måde særlig groundet, på trods af både Mars og Saturn står i jordtegn.

Read More

PATREON POST - Hvorfor Venus, Månen og asteroiderne er nøglen til meget af det, vi oplever for tiden.

Det er karmiske historier, både fra vores eget liv og vores slægtslinje, der skal heles og slippes nu. Fisken er for mig meget forbundet til tidligere liv, og når Solen står her og ikke mindst når Merkur står retrograd her, er der virkelig noget gammelt vi skal se på. Vesta står her også. Vores indre flamme.

Read More

SOLEN GÅR IND I FISKEN

Med Fisken har du ligesom med de andre tegn to valg, den høje eller lave energi. Du kan føle dig hjælpeløs, når du blot flyder med strømmen, oplever at din tro på det gode/idealer og empati bliver udnyttet eller illusionerne brister. Eller blot føle dig overvældet og drænet. Men hjælpeløsheden er en del af illusionen. For du kan også vælge at transcendere den og give slip på følelsen. Vælge de personer fra der dræner dig, ikke længere se dig selv som offer, og vælge at takke for, at illusionen er bristet, gå med flowet i tillid, så du nu kan bygge op fra et mere realistisk ideal.

Read More

MARS I TYREN - NU SKAL PLANTEN HAVE RO TIL AT GRO 🌱

Mars første aspekt er til Månen i Krebsen, et tegn der handler om omsorg og følelsesmæssig frem for fysisk tryghed. Kan vi opnå større følelsesmæssig indre tryghed ved at sætte grænser, ved trække tempoet ud af tingene, ved at være mere tålmodige med os selv? Og kan vi føle os mere modige, mere parat til forandring, hvis vi har den indre følelsesmæssige tryghed på plads, eller omvendt, give mere omsorg til andre hvis du føler dig fysisk tryg i verden, kan sætte grænser og har et stærkt selvværd. Alt det er spørgsmål vi nok vil udforske den næste halvanden måned.

Read More

MERKUR I FISKEN – SKAL DEN INDRE DELFIN UD OG SLÅ MED HALEN? 🐬

Det sidste aspekt Merkur foretager i Vandbæreren, er til Uranus. Og det fortæller mig, at vi formentlig skal vækkes til at se, der hvor vi har lagt alt for stor vægt på den logiske, rationelle, faktuelle kommunikation, der har handlet om præstation og har været alt for lidt i kontakt med vores empati eller følsomhed. Samtidig skal vi også vækkes til at se, hvor vi måske ikke kommunikerer med andre som ligeværdige. Hvor vi oplever, vi skal frelse dem, eller giver dem større autoritet end os selv, føler skyld ved ikke at tage ansvar og lignende temaer.

Read More

NYMÅNEN I VANDBÆREREN

Hvis vi skal gå fra en traditionel gammeldags tankegang til en tankegang om, at vi alle er et, mere feminint og blødt, så kræver det aller første skridt, at vi som det mindste tænker, at vi alle er lige. Og behandler hinanden lige. Og vurderer hinandens behov som lige. Og har respekt for den lighed. Lighed betyder ikke vi er ens eller homogene. Det betyder blot at vores forskellige behov har lige stor ret. Uanset status, eller hvordan vi ”bedømmer” andres behov. De er lige. Det betyder ikke, at nogen ikke kan være udpegede som ledere, men de har kun den autoritet i kraft af den gruppe, der har udpeget dem, og kun så længe de evner at motivere, gå forrest, tage ansvaret og turde være modige. Og ikke mindst lytte på dem de leder. Borgerforslag anyone ;)

Read More

VENUS I STENBUKKEN

Venus sidste aspekt i Skytten var først til Uranus og så til Chiron, og det første hun foretager i Stenbukken er til asteroiden Vesta, vores indre flamme der pt. står i Fisken. Jeg fornemmer at mange af os, skal vækkes til at tage ansvar for den ubetingede kærlighed til os selv, da ægte ubetinget kærlighed til andre først kan udspringe derfra. Og dernæst måske til tanken om at alt er et og troen på det spirituelle. Og denne fornemmelse bestyrkes af, at Venus andet aspekt i Stenbukken er til Neptun også i Fisken. Der er måske noget med at opløse grænser, traditioner, status og værdier for en større mission/formål.

Read More