SOLEN I TYREN

Som en baby kræver Tyren også en moders trygge favn. Hvis Vædderen er fødslen, så er Tyren de første år af barnets liv. Hvor det skal sanse verden, modtage tryghed og næring, vokse og gro. Der er stadig masser af Vædder energi med både Merkur, Chiron og Venus her, men det er samtidig med et fokus på at nære det, vi har startet op. At give det pleje og omsorg, og bygge den sikkerhed og tryghed vi har behov for i det nye. Og gøre det med glæde, nydelse og fuld af liv og nysgerrighed. 

Read More

FULDMÅNE I VÆGTEN

Nu kommer den anden fuldmåne i Vægten. I den aller sidste og kritiske (anaretiske grad) af Vægten. Den sidste grad er den der viser os, om man har forstået ”tegnets energi”. Har man mestret balancen, at stå stærkt i sig selv og samtidig kunne se det fra den andens synsvinkel, er man i stand til at samarbejde, give uden at have fokus på også at modtage, dele og skabe win win løsninger. Så mærker vi det nok nu i tætte relationer.

Read More

NYMÅNEN I VÆDDEREN -Kan du ikke være lidt mere stolt af den du er?

Din tid her på jorden er begrænset, så stop med at spilde den på at leve en andens liv. Stop med at lade dig blive indfanget af dogmer/regler og normer da det kun skaber et liv der bliver resultatet af, hvad andre tænker. Bliv et lille barn igen, der ikke går op i, hvad nogen tænker om det de gør, eller de lege de leger. Lad være med at lade andres meninger have mere værdi end din egen indre stemme. Find modet til at følge dit hjerte og din intuition. For de ved, hvad det egentlig er du er her for. Og alt andet er grundlæggende sekundært.

Read More

VESTA I VÆDDEREN, SPIRITUALITET OG SEX

Både hos kvinder og mænd repræsenterer hun vores indre flamme, kontakten til vores indre liv. Hun er vores kundalini energi. Arketypen er derfor ofte en nonne eller munk ift. en moderne forståelse, hvor religion og sex er blevet adskilt og sex er en synd. Men i tidligere tider, var seksualiteten netop indgangen til det guddommelige og præstinder i mange lande (tantra læren), anvendte dette aktivt- Så Vesta er også den del af vores seksualitet, der kan forbindes til et spirituelt møde eller en spirituel åbning, og det siges at både Jomfruen og Skorpionen knytter sig til Vesta.

Read More

MARS I TVILLINGEN

Den idé eller det drive, der opstod da Mars var i Vædderen i januar, fik vi måske gjort mere håndgribelig og praktisk med Mars i Tyren, eller også indså vi, at den kamp vi stod klar til at tage, eller følte vi skulle tage med Mars i Vædderen, enten indre eller ydre, måske opløste sig selv eller havde godt af en dosis tålmodighed og harmoni fra Mars i Tyren. Og uanset hvad er vi med den viden nu klar til at kommunikere, enten for at indvie folk i vores planer eller ved at gøre dem klart, hvor vores grænser går. Uanset hvad kommer tempoet til at stige, hvor meget er op til dig.

Read More

MERKUR DIREKTE

I morgen eftermiddag går Merkur direkte igen, og ofte mærker vi mere bøvl med aftaler, elektronik og kommunikation, præcis i de dage, hvor Merkur tager et skift.

De sidste 3 uger har været et dybt kig ned i vores egen underbevidste og kollektive skatkiste af mønstre, overbevisninger og følelser, som vi har været styret af, og som det var tid til at blive mere bevidste om. At eje og integrere.

Read More

VENUS I FISKEN

Det der flyder væk fra dig og opløser sig mellem dine hænder, skal du ikke prøve at holde fast på, og det der flyder til dig er dit. Fisken er i flowet og stoler på flowet. Overgivelse er faktisk at tillade kontrol, fordi du ved, du allerede er i kontrol. Når du tror du skal tvinge ting til at ske, og presse for at de sker, så tror du faktisk ikke du er i kontrol, så tror du nok ikke på, at du har poweren. Når du overgiver dig til flowet, så læner du dig tilbage i, at tingene faktisk allerede er i perfekt kontrol. Du skal blot lade dig guide af intuitionen og ikke frygten.

Read More

PATREON POST - FULDMÅNEN I VÆGTEN – heling af relations mønstre

Efter et rabalder af et astrologisk år 2018, så er det vel meget passende, at det gamle år afsluttes og det nye år begyndes med et lige så stort rabalder.

En supermåne (endnu en) i 0 grader af tegnet (den 5. i træk) den 21., en 3’er energi i et 3’er år, der rammer på forårssolhverv, hvilket ikke er sket siden 1981. Det er virkelig en helt ny begyndelse!

Read More