NYMÅNEN I SKYTTEN – MELLEM FORTID OG FREMTID

Vi ligger og vugger i brændingen, i bølgerne mellem fortid og fremtid. Kæmp dig ikke tilbage på skibet, du kom fra, der alligevel er ved at synke, men lad blidt bølgerne bærer dig ind til stranden i et nyt land, hvor nye eventyr venter. Stol på flowet, på drømmene og hav tillid til, at det der venter forude er bedre, end det du giver slip på. Dit potentiale er så meget større, end det du selv kan forestille dig.

Read More

MERKUR DIREKTE I SKORPIONEN - ET NYT PERSPEKTIV

Det er helt givet stadig lidt tåget for mange af os, hvad meningen var med det hele, eller måske hvor det nu er vi skal gå hen, og utålmodigheden og frustrationen over ikke at mærke klarhed kan indfinde sig. Det er der også en mening med. For 2018 har skulle lære os om at have tillid og tålmodighed. Tillid til os selv og tillid til andre, herunder Universet. Så vi skal nok blive guidet i den rigtige retning, når tid er. Så slip kontrollen og nyd turen.

Read More

NEPTUN DIREKTE - HAR DU FÅET ØJE PÅ NEPTUNS SKYGGER?

Taknemligheds og skyldtyranniet, kunne man kalde det. Pga. skyld bruger vi helt vildt meget tid på ikke bare at føle empatisk med andre, men at bære deres problemer og frelse dem, hvilket igen skaber ofre. Og misforstå mig ikke, taknemlighed er fantastisk og afgørende for at kunne træde ind i en større vibration af kærlighed, og jeg er selv på en livslang opgave i at forstå mere omkring taknemlighed.

Read More

FULDMÅNE I TVILLINGEN

Det er umiddelbart langt fra Skorpionens dybde, følelser og ønske om at forbinde sig dybt til andre, og det er direkte modsat Skyttens større perspektiv og langsigtede mål. Men nogle gange er det godt at kunne distancere sig lidt fra alle følelserne, forudsat man ikke undertrykker eller rationalisere dem eller mister empatien. Nogle gange er det netop yderligere information, der kan få en manglende puslespils brik til at falde på plads. Hvis man hele tiden holder fokus på potentialet, det langsigtede mål, ønsker, drømme, optimismen, håbet og følelser, kan man misse detaljerne og realiteterne. Det der reelt set skal til for at få det til at fungere, som måske slet ikke er der. Omvendt kan overdrevet fokus på detaljerne også gøre, at man mister blikket for det langsigtede mål. Man kan ikke se skoven for alle træerne. Vil man have sine behov opfyldt nu og her, eller vil man have sine drømme og mål opfyldt? 

Read More

SOLEN I SKYTTEN

Ultimativt er Skytten her for at lære os at sætte os selv og andre fri. At sætte kærligheden fri. At det er mennesket og ikke relationen vi skal elske. At dem vi elsker uanset om det er familie, venner, partnere eller os selv, er vi nødt til at sætte fri, så de kan få lov at udvikle sig ekspandere og søge deres sandhed, og at vi ikke kan holde dem (eller os selv) fanget af frygt for, at miste relationen. Vi mister først relationen, når vi forsøger at binde folk til os. <3

Read More

MERKUR RETROGRAD I SKYTTEN

Retrograden giver tid til at vende blikket indad. Den seneste Venus retrograd, har helt sikkert vist os en masse om os selv og andre, og selvom det hele måske lige nu står lidt uskarpt, og Merkurs første aspekt er til Neptun (der også står retrograd), planeten for illusioner, så er det tid til at gå henover det vi har sagt, tænkt, og de overbevisninger om os selv og andre vi går og gemmer på, som måske trænger til udskiftning.

Read More

MARS I FISKEN

Mars står i det kollektive 12. hus, når han står i Fisken. Og alle de individuelle som kollektive ubevidste ”huller” vi har i vores Mars, vil derfor kunne vise sig. Hvor er det vores maskuline side er ude af balance? Handling kan blive grænseløs. Handler vi for at bevare kontrollen, ud af frygt, for at få det på vores måde, eller måske ud af skyld og angst for at vi aldrig kan gøre nok, give nok. Er det overhovedet vores egen vrede, eller egne kampe vi kæmper, eller er det følelser vi har absorberet? Insisterer vi på vores grænser og på at klare tingene selv, uanset at det faktisk gør situationen værre. Og er vi overhovedet i stand til at skelne imellem, hvad vi skal handle på og hvad vi ikke skal, så vi handler på det hele, eller lader alt sejle? Eller anvender vi spiritualiteten som undskyldning for at gøre andre forkerte, eller dom dække af vores ego behov.

Read More

NYMÅNE I SKORPIONEN – ER DU KLAR TIL AT TRÆDE IND I DIN POWER?

Skorpionen handler om overlevelse. I begyndelsen af vores liv opfører vi os på bestemte måder, for at sikre vores overlevelse, at andre giver os kærlighed, mad og tryghed. Senere hen bliver den overlevelse nogle gange til ambition, en ambition der nogle gange kan ende med at drukne os. Vi gør noget for, at det giver os anerkendelse fra andre. Job, kærlighed, familie, hjem, you name it. Og det virker, men kun til et vist punkt. Det punkt var nok 2018. For de ambitioner, den passion Skorpionen egentlig vil have os til at mærke, er de ambitioner der bor i dig, som udspringer af det du brænder for. De ambitioner der er knyttet til dit formål – årsagen til at skønne, fantastiske og helt unikke dig er her, med alt det du kan give til os andre. 🖤

Read More

MÅNEKNUDERNE SKIFTER TEGN

En tid hvor det moderlige, feminine, bløde, følsomme, omsorgsfulde, hjemmet, børn, det intuitive har mulighed for at få langt mere plads, både for os hver især individuelt men også kollektivt. Vi skal være sødere og blidere ved os selv og andre, og få mere balance i det to sfære mellem hjem (både det fysiske og det indre) og arbejde/ydre succes. Vi er nødt til at bygge et stærkt indre fundament (fordi det ydre altid kan blive taget fra os), og det indre fundament er det, vi kan basere vores spirituelle udvikling på. Og her kommer Stenbukken så ind i billedet igen. For i astrologi er alt cyklisk.

Read More