ACTION, ACTION, ACTION - MÆRKER I DET OGSÅ? 🔥

I sidste uge skrev jeg om, hvordan Mars i Skytten nu krydsede det galatiske center og derved på sin vis er genfødt – forhåbentlig i et højere udtryk.

Men jeg skal da lige love for, at det i det hele taget fik skruet endnu mere op for Mars energien, sikkert fordi både Merkur og Venus står i Vædderen, og Jupiter i Skorpionen, og der dermed er ret meget fokus på Mars. Og som om det ikke er nok står gudinde for vores indre flamme, Vesta, der plejer at gøre os meget fokuseret og passioneret, samme sted som Mars, altså i Skytten.

Koblingen mellem Mars i Skytten og Merkur i Vædderen og ikke mindst Jupiter i Skorpionen, gør at alt føles som om det haster. Der er virkelig meget ild i energien for tiden. Og det er ikke bare ét projekt – det er mange. Skytten kan jo godt lide at ekspandere.

Ikke mindst kan de ambitioner vi selv har (Skorpionen) føles meget hastende, sikkert også fordi Saturn og Pluto i Stenbukken, gør at vi bliver ekstra målrettet og karriere orienteret.

Så selvom Solen er i Fisken, er der virkelig, virkelig svært at have følelsen af at gå med flowet. Jeg er med på at fart og tempo også kan være flow, men min oplevelse er at det føles forceret. Næsten som om at det bliver blæst så stort op, at vi ikke kan undgå at lægge mærke til det.

Apropos energi, så skulle der også være nogle geomagnetisk storme for tiden (yep – det er der noget der hedder) der er særligt aktive fra i går til og med den 18. Det er det samme som solstorme. Så hvis I føler, at tankemylder har taget over, at hovedet bliver ved at producere idéer, og det er som om det hele føles lidt hektisk og uroligt i din krop, som om alle celler står og vibrere – så er der en forklaring.

Jeg, og en del jeg kender, er hvert fald ret påvirket af det. Min søn på 9 forklarede endda i morges, at han vågnede ved at han fik en masse idéer. 😳

Den her ild energi har derfor både sine gode og dårlige sider. Måske har vi endelig fået handlet på noget, fået følelsen af at vores energi er vendt tilbage, og kan pludselig sige fra og til, tage initiativ og være mere uafhængige.

Omvendt, så har Mars energien, drivet, tempoet, utålmodigheden m.v. sjældent været noget jeg har stødt på, manglede hos andre helt generelt i det danske samfund, særligt i erhvervslivet. Så når der nu bliver skruet helt op for den, så bliver billedet nærmest som en maskine i en tegnefilm, der går helt amok, hvor skruer og kæder og alt muligt hopper af, inden den brænder sammen.

I går mødte Mars i Skytten Chiron i Fisken, så vi kan måske netop godt være blevet ramt her. Hvilket nok er en lille forsmag på, hvordan vi kommer til at mærke Chiron i Vædderen fra april måned. Min oplevelse er, at mange mænd begynder at mærke det her, på den hårde måde desværre.

For budskabet for 2018 har hele tiden været ned i tempo – set i forhold til 2017. Vi mærkede det måske i januar som en opbremsning, men med al den luft og ild energi der har været her de seneste uger, så har vi glemt/ikke mærket noget til den. Og kørt derudaf. Og det var måske meningen. For at vi lige kunne få lov til næsten at køre ud over kanten og få øjnene op for, hvad det her konstante drive gør ved os, gør ved vores krop, sundhed, hoved, og vores relationer til andre.  Nogle gange skal tingene blive værre før de bliver bedre, og desværre tror jeg, det er de færreste der ”vågner” til et nyt perspektiv af en influenza. Der skal måske mere til.

Men det andet energi lag af flow og følelser ligger altså neden under det her ild og luft tempo lag. Det er ikke nemt at komme i kontakt med i øjeblikket, selv mine meditationer er virkelig svære at få ro i, men det er der. Jeg har selv meget ild i mit horoskop, så jeg bliver nemt revet med af sådan en tempofyldt energi, og måske nogle af jer har det på samme måde. Det kræver en stor indre styrke og følelse af uafhængighed (et højt udtryk af Mars) pt. at stå af toget og tvinge sig selv til at gå ved siden af, selvom alle de andre suser af sted og man bombarderes med det fra alle sider. Selv når jeg går til yoga og har meldt mig til en rolig flow time, synes underviseren at det skulle være den vildeste styrke og udholdenhedstræning.

Det er lidt historien om haren og skildpadden i øjeblikket – vi tror altid, det er haren der kommer først i mål, men jeg tror, vi skal heppe lidt mere på skildpadden.

Det at handle er et fantastisk instinkt men det er også den vildeste forsvarsmekanisme. En forsvarsmekanisme der er helt uundværlig, når en brølende sabeltiger stod overfor os, men måske ikke altid er så fed, når det bliver instinktet og refleksen, når vi er presset eller stresset eller går i overlevelsesmode. Fordi vi måske ville lære meget mere om situationen ved at stoppe op og observere frem for at handle. Måske endda bryde nogle mønster. Måske mærke nogle følelser som vi undertrykker, når vi handler. Og ikke mindst fordi vi i mange tilfælde, stopper flowet. Vi stopper simpelthen mulighederne for, at Universet kan sende os den hjælp, vi står og beder om, fordi vi handler og forsøger at kontrollere situationen frem for at overgive os til situationen, til tilliden om, at vi bliver hjulpet og guidet.

Jeg skal være den første til at indrømme, at det er mega svært at lære. Men jeg er helt sikker på, at der ligger en kæmpe gave til os her, hvis vi i stedet bruger Mars energien til at være modige frem for at handle (hvis det er vores refleks).

Og så er min fornemmelse, at det stilner af fra næste uge, hvor vi både har haft nymånen i Fisken, og en Vædder retrograd starter, og vi derfor bliver tvunget til at se indad.

Jupiter i Skorpionen kan nok hjælpe med dette, da det ofte er vores egne ambitioner, der river os rundt ved næsen. Alt det vi skal nå at præstere, fordi vi ellers ”misser vores chance”, ”toget er kørt”, vi synes vi er bagud i forhold til andre, eller hvad vi nu end bruger af udtryk. Igen er vi nødt til at have tillid. Tillid til at vi ikke forpasser en chance, men at vi er præcis der, hvor vi skal være, og at de chancer der er vores nok skal komme til os, når vi er klar.

At livet ikke handler om at løbe med tungen ud af halsen, men rent faktisk at leve det. Og opleve det. Og bruge tid til at øve sig i og blive dygtig til at være menneske frem for at ville være dygtig til alle mulige skills. Det er sindssygt svært, for det aktiverer så meget frygt omkring ikke at ”være med på holdet”, at kunderne går et andet sted hen, at vi skal handle eller beslutte os nu ellers går vi glip af noget osv. Indtil vi bliver bevidste om, at det er os der kan styre tempoet – ikke nogen som helst andre. Og når vi er modige til at se den frygt i øjnene, så har vi for alvor brudt et mønster.🙏🌟

Og det her er præcis årsagen til, hvorfor jeg elsker astrologi så meget. Fordi det giver konkrete forklaring på, hvad det er der sker, og hvorfor det sker og værktøjer til at ændre det. Det er derfor jeg synes det er fedt at "lege" med tegnenes udtryk i mit eget liv - og se hvordan et mønster kan ændre sig, og min indre ro og glæde kan genfindes, og det er præcis derfor jeg har oprettet mit online kursus, fordi jeg gerne vil give den viden videre. 

Jeg kunne ikke sove i nat, måtte op og skrive noter til mit kommende kursus fordi idéer og tanker fløj rundt, kunne mærke min to-do liste pludselig var alen lang, pga. alle mine egne ambitioner, fordi mails med fornemmelsen af "haster" tikkede ind, fordi katten spæner helt uroligt rundt, og jeg har en mærkelig uro i kroppen. Og så er det skønt at finde roen ved at skrive et indlæg som dette, og selv få lidt perspektiv. Jeg håber indlægget kan have samme effekt på jer. 💖

Og så håber jeg I kan mærke, at tempoet allerede er begyndt at skifte lidt her til eftermiddag, hvor månen trådte ind i Fisken. De næste par dage er dagene op til nymånen i Fisken, det astrologiske års sidste nymåne. Så de bruges bedst på at geare ned, slappe af, trække sig lidt fra det sociale og lade op til den kommende nymåne. 🙏🏻🌟