SÅ HVAD ER DET EGENTLIG, DU GØR, OG HVORDAN KAN EN ASTROLOGI SESSION HJÆLPE MIG?

 Rigtig mange mennesker, spørger mig om netop det. Et virkelig godt spørgsmål. Et spørgsmål det har taget mig et par år at finde ordene til, fordi jeg hele tiden har mærket, hvad det kunne, men ikke helt har kunne konkretisere. Det håber jeg at kunne i denne artikel.

En astrolog som mig, er god at opsøge, hvis du har behov for perspektiv. Perspektiv på din egen historie, perspektiv på dig selv, perspektiv på det du står midt, eller relationer du har det svært i. Jeg vil kunne hjælpe dig med at identificere nogle måder at være i tingene på, nogle måder at se tingene på, som du måske ikke selv har set.

På den måde kan det sammenlignes meget med coaching eller samtale terapi, hvor det blot er andre værktøjer der tages i brug. Faktisk plejer jeg at sige, at astrologi er fantastisk at bruge i sammenhæng med bl.a. terapi. For en enkelt astrologisk session kan på meget kort tid være med til at identificere livslange blokeringer, udfordringer, mønstre osv., som det ellers ville tage mange sessioner at nærme sig med samtale terapi. Og da jeg hverken er psykolog eller psykoterapeut, og det er deres værktøjskasse man har behov for og ønsker, så kan alt det man har identificeret i en session hos en astrolog, tages videre derover, så det kan bearbejdes med kyndig hjælp.

Men det er slet ikke usædvanligt, at få flere sessioner hos en astrolog. Fordi der snildt kan tales om et horoskop i 5-8 timer, hvis man vil rundt om det og i dybden med det. De færreste kan dog koncentere sig mere end 60-90 minutter, da sessionerne er pakket med information (jeg taler meget!), så også af den årsag, kan det være en fordel at komme flere gange. Og så siger et fødselshoroskop og et årshoroskop to forskellige ting. Så alt afhængig af ens behov, kan man sagtens være i et forløb med en astrolog, præcis ligesom enhver anden personlig rådgiver.

Astrologer kan også bruges, hvis man har behov for konkret vejledning. Her skal man dog være opmærksom. For astrologer kan ikke fortælle dig, hvad du skal. Vi er ikke orakler eller guruer. Vi er guider. Det er hvert fald min tilgang. Vi kan se detaljer, men vi kender ikke alle detaljerne. Dit horoskop kommer først til live i samspil med dig, dine konkrete spørgsmål, det du selv giver til sessionen. Ellers giver du din power væk til astrologen. Så jo mere du, inden sessionen, har afklaret, hvad du ønsker svar på, hvad det er du ønsker at få ud af sessionen, jo bedre. Og undgå gerne at gemme dit vigtigste spørgsmål til aller sidst, så der kun er 5 minutter til at besvare det.

 Astrologien er her for at informere os, for at give os et nyt lag af data eller perspektiv, men ansvaret for dit liv, og dine valg, er dit. Jeg har svært nok ved at tage ansvar for mit eget liv, og træffe mine egne valg, så ansvaret for dit kan jeg ikke tage på mig ;) Pointen med sessionen er, at du skal føle dig empowered, set og genkendt og have fået værktøjer til at skabe det liv, du ønsker dig.

Så typisk ser jeg følgende typer af sessioner. Dem der er i krise, og bare gerne vil høre, hvornår alt det svære stopper. Dem der er nysgerrige og helt nye til astrologi. Der er dem med egen viden om astrologien, der forholder sig mere fagkritisk/fagligt til sessionen. Der er dem, med helt specifikke spørgsmål omkring forretning, flytning osv. Og så er der dem jeg har flest af. Dem der har opdaget astrologien som led i selvudvikling/afvikling og indre arbejde og søger svar på, hvor de er på vej hen.

Og så kan astrologien også hjælpe erhvervslivet, både i forhold til headhunting/HR, i forhold til ledelses- og teamudvikling og i forhold til strategi arbejde. Men det er en helt anden snak :)

KAN ASTROLOGIEN HJÆLPE MIG MED AT VINDE I LOTTO?

Så vidt jeg ved, kan astrologien ikke give dig lottotal, men jeg har hørt om astrologer, der kan finde pas der er blevet væk eller datoer for en operation. Min filosofi er, at astrologi ikke er her for at fortælle dig, hvad du skal gøre. Det gør din frie vilje. Du har ingen skæbne, men du har et sjælsformål der kan udtrykke sig på mange måder, men hvor essensen er det samme. Med din frie vilje, kan du hele tiden skabe nye tidslinjer for dig selv (jo mere bevidst du er), så det der på en tidslinje ville være hændt, ikke sker på en anden tidslinje. Derfor er jeg meget påpasselig med at give datoer og specifikke tidsrum for noget i en læsning, fordi det kan bremse al naturlig fri vilje og blive det, man lever efter, og dermed stoppe flowet og udviklingen. Men astrologien kan godt vejlede omkring hvilke perioder/datoer, ting vil være mere favorable, ift. at flytte, blive gift, stifte virksomhed osv. Og hvis det er sådan en session, du ønsker, skal du nok ikke vælge mig.

VALG AF ASTROLOG

Astrologer er lige så forskellige som deres sessioner. Derfor er det også vigtigt at vælge en astrolog, der matcher den stil man ønsker. Måske det mere traditionel vestlig astrologi, måske det er intuitiv som min med lidt feng shui, chakraer og andet drysset henover, måske det er vedisk astrologi, eller esoterisk. Så ligesom med enhver anden rådgiver, så vælg med omhu og vælg der, hvor du mærker god kemi, lyt evt. til anbefalinger fra andre. Og du kan ikke “ikke-høre” noget du har fået fortalt. Ord sætter sig i vores hoved, og bliver en del af vores fortælling. Så negative fortællinger eller ord der producere frygt, er ikke det astrologien er her for at hjælpe med. Så hvis du støder på udtalelser om, “at du vil aldrig xx”, eller “xx kommer helt sikkert til at ske” så skal alarm klokkerne helst lyse. For at operere med “ét rigtigt perspektiv” er farligt (og i min optik forældet), særligt hvis det er negativt og baseret på frygt. Det er dig der er helten i denne her fortælling. Det er dig der er autoriteten i dit eget liv. Ikke astrologen. Men astrologer har desværre ligeså mange skygger som andre mennesker.

Det er også derfor jeg indtil videre har valgt ikke at uddanne andre til astrologer. Fordi at blive en dygtig astrolog (altså den slags der taler og rådgiver og kommunikerer med mennesker), kræver så meget mere end faglig viden om astrologien. Det kræver empati og viden om hvordan man formidler svære aspekter, det kræver konkrete rådgivningsværktøjer, hvor man lærer at lede en samtale, det kræver generelle coaching/rådgivningsværktøjer, det kræver evnen til at opbygge tillid og fortrolighed hurtigt og en meget højr etik, det kræver en masse gennemførte rådgivningssessioner (50-100 styk), det kræver træning af ens intuition og grænser, og ikke mindst så kræver det en så kæmpe portion egen indre arbejde, at man næsten ikke drømmer om det. Fordi alle der sidder overfor dig, skal føle sig set og mødt, uanset hvor bevidste eller ikke bevidste, de er om sig selv. Så man skal kende sine egne skygger og triggere og fordomme om verden så godt, at man kan opføre sig professionelt og holde dem ude af sessionen. Den magt der ligger i astrologi som værktøj, skal anvendes med omhu og ydmyghed, for det kan næsten føles som tankelæsning og meget sårbart for modtageren, og det har man et ansvar og en pligt til at tage vare på. Det er hvert fald min måde at praktisere astrologien på.

BUDGET OG PRAKTISKE ØNSKER

Så spiller budgettet selvfølgelig en rolle og måske også den geografiske placering, når man skal vælge astrolog. Og endelig så kan det spille en rolle, om du får en optagelse af sessionen med, eller en skriftlig rapport. Nogle foretrækker det ene andre det andet. Jeg har ikke skriftlige rapporter, da det dels er meget tidskrævende, og dels kan virke meget hårdere at få noget på skrift, end overleveret mundtligt.

HVAD ER DU PARAT TIL?

Jeg støder ikke sjældent på folk der har fået elektronisk generet rapporter (og har også selv sådan en historie med i bagagen), et årshoroskop f.eks., der slog dem helt ud. Hvor de fik af vide, at alt det de gik og drømte om ikke ville blive til noget. Og de nu er bange for en astrologisk session. For når jeg nu fortæller ”sandheden”, så er det måske en sandhed, de slet ikke har lyst til at høre? Om at de bare skal tage sig mere sammen og stoppe med at drømme, fordi de alligevel aldrig får det de drømmer om

Hele den fortælling bygger på, at vi kun kan lære gennem smerte, og ikke gennem kærlighed. Jeg forsøger med hele mit hjerte, at praktisere det sidste. At sige det jeg ser, at tale sandt og autentisk, men fra hjertet. Ikke fra ego’et. Ikke fra et sted der handler om, at jeg skal opdrage på dig eller ved bedre end dig. For der er kun en der er Master of Your Universe. Og det er dig!

Du skal være klar over, at en session kan gå meget dybt, meget hurtigt, da alt kan ses i horoskopet. Så hvis du ikke har lyst til, eller er klar til at gå dybt, eller der er områder du ikke har lyst til at tale om eller uddybe, så sig det. Husk dine grænser i sessionen. Og du skal også være klar over, at den bedste session opstår, når du er ærlig, og siger det, når noget ressonerer med dig, men også når der er noget, du ikke kan genkende, eller som udtrykker sig på en anden måde, end jeg har beskrevet. Jo mere feed back du giver under sessionen, jo mere kan vi indsnævre energiens unikke udtryk i dig, og jo bedre en session kan du få og jo bedre guide er jeg.

JEG ER NYSGERRIG MEN STADIG SKEPTISK?

Hvis du hører til i den skeptiske gruppe, og derfor har booket en session, hvor du helst ikke vil sige for meget, fordi du ønsker at “teste” mig, for at se, hvor meget jeg kan sige, uden du har fortalt noget, så er det helt fint. Jeg forsøger ikke at overtale dig til at “tro” på astrologi. Du behøver ikke tro på værktøjet, du skal bare tro på jeg sidder der, fordi jeg gerne vil hjælpe dig. Du vurderer selv, hvad du fik ud af sessionen efterfølgende.

Jeg håber dette gav dig lidt mere klarhed over, hvad det er jeg kan, og hvordan jeg vil kunne hjælpe dig. Ellers er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig.