FØRSTE KVARTERS MÅNE I MARTS

Månen er gået ind i Tvillingen hvor den står de næste par dage, så første kvarters måne når at falde her på torsdag.

Nymånen i Fisken for en uge siden handlede om at genbesøge vores drømme, vores idealer, vores forestillinger om livet og hinanden og se lidt mere på, om det vi ligger til grund som virkeligheden, som sandheden, som den ”rigtige” måde at gøre tingene på, nu også er sådan. Er der flere lag i det, vi kalder virkelighed, og har vi måske kun løftet et lag, så kan vi nu få adgang til at løfte flere. Det svarer lidt til, at fem mennesker alle beskriver en elefant men fra hver sin vinkel. Har de ikke alle ret? Eller har ingen af dem ret? Måske er det et billede af andre, du har behov for at få korrigeret eller nuanceret. Måske er det et billede af dig selv, eller helt generelt det, som du opfatter som ”sandheden”.

FØRSTE KVARTERS MÅNE

Med første kvarters måne er det tid til at handle lidt på det der kom op for en uge siden. Offer følelser, følelsen af at være fanget, fastlåst, ikke at kunne opnå det man har behov for uden at ofre sig, følelsesmæssig overvældelse, nervesystemer på overarbejde, angst og følelsen af manglende grounding kan alle være dukket op i kølvandet på nymånen.

Månen i Tvillingen beder os om at se et andet perspektiv. Lidt mere distanceret og logisk og knap så følelsesmæssigt overvældet. Men ikke kun med hovedet. Også med hjertet. Måske er du ikke offer, måske har du givet din power væk og kan tage den tilbage igen (hvis du tør). Måske er du kun så fastlåst som dit eget perspektiv. Måske kan du få mere grounding og et roligere nervesystem, ved at sætte tempoet lidt ned og passe på dig selv. Måske du kan give dig selv, det du har behov for, så du ikke er så afhængig af andre. Måske er du nødt til at forholde dig til dine egne fysiske, energimæssige og følelsesmæssige begrænsninger i stedet for at give noget, du ikke har, også selvom du så er nødt til at vise en side af dig selv du ellers ikke kender. Eller måske skal du forsøge at møde det hele med lidt mere humor. Tage livet og dig selv seriøst uden at tage det så alvorligt.

ER DET IKKE BEGRÆNSNING DER SKABER UDVIKLING?

Nogle gange er det jo faktisk begrænsninger der skaber udvikling. Det er begrænsende omstændigheder eller forhindringer der pludselig åbner nye alternative veje i vores sind. Så er vi nødt til at tænke anderledes. Finde på alternativer. Se tingene fra et nyt perspektiv. I stedet for at tude over, at vi ikke kan bade eller sejle på søen om vinteren skøjter vi på den. Måske er det begrænsninger der tvinger os op ad sofaen og får os til at handle, gøre det vi ikke har gjort før, fordi vi nu er nødt til det, for at få vores drømme, ønsker og behov opfyldt.

Med en Merkur retrograd i det grænseløse tegn Fisken, kan det også være du simpelthen har fået et informations overload. At det er tid til at genoverveje, hvor meget information du kan og skal tage ind fra andre hele tiden. Er det tid til at begrænse det, ved ikke at være tilgængelig for kommunikation hele tiden? Eller måske kan du pludselig se, hvor afhængig du har været af, at være i kontakt med andre hele tiden, at være social både direkte og virtuelt. At det har skabt tryghed men også støj. Støj der har dulmet, hvordan du egentlig har det.

Omvendt har du måske følt at energien har ført dig ned i et ensomhedshul. Isoleret fra andre. Uden kontakt og forbindelse. At det er tid til ikke bare at meditere og være med dig selv, men også at komme lidt ud og tage initiativ til at være social. At huske at selvom vores egne ting fylder meget, går andre rundt med deres, og det måske kan føles som en lindring af vores eget at lytte på, hvordan andre har det.

Med Månen i Tvillingen og Solen og Merkur i Fisken, er der ikke kun én sandhed. Konstater det. Lad være at tvivle på dig selv og blive overvældet af det. Vær ærlig overfor dig selv, men ikke hård eller uden medfølelse. Det er dit underbevidste der skal have tid til at komme op i lyset lige nu. Så hav tillid til det du føler, tillid til din intuition, men åben for at der måske også er en anden sandhed, hvis du tør grave lidt dybere og ikke kun være på overfladen