Fuldmånen i Fisken

Lørdag den 14. kl. 06.33 faldt fuldmånen i 21 grader Fisken.

Fisken er det sidste tegn af de 12 tegn og et vandtegn, så der er måske skruet ekstra op for sensitiviteten. Jeg oplever dog, at der er en ro omkring følelserne, en følelse af grounding uanset situationen, fordi der samtidig er en masse fin jord energi i spil. Energien føles hvert fald fin og let og helt anderledes end de sidste par måneders intense fuldmåner med følelsen af optøning af det fastfrossede indre.

Letheden tror jeg opstår, fordi vi netop har en oplevelse af at have sluppet en masse gamle følelsesmæssige mønstre, måske nogle så ubevidste, at vi ikke engang var klar over, at de tyngede os. Men det gjorde de. Sommeren satte det hele på spidsen i forhold til at give slip i det der ikke virkede for os længere, karmiske mønstre vi måske har slæbt rundt på i mange liv eller mange generationer. Men faktisk har processen været i gang siden nymånen i Fisken i marts måned.

2019 indvarslede at det feminine og maskuline nu skulle stå lige stærkt, intet over og intet under, så det sammen kunne skabe et nyt fundament af succes for os. Som to stærke søjler vi kan bygge et nyt fundament på. Både inden i os hver i sær og ude i verden. Nymånen i marts indvarslede en tid, hvor sårene omkring det feminine og yin kunne heles. Hvor det bløde/yin kunne blive stærkere og mere powerfuldt uden at blive hårdere, defensivt eller aggressivt. Hvor vi begyndte at tage ansvar for vores sårbarhed og blødhed, ved at hele den, give den omsorg og beskytte den på en helt ny måde.

Det har været en lang venteperiode – næsten på længde med en graviditet. Knap 9 måneder er gået siden året startede, og Jupiter og Saturn står nu begge ca. hvor de stod i slutningen af januar. Så hvis du også har fornemmelsen af, at alt det som 2019 egentlig havde i vente, først skal til at vise sig nu, så er det også min oplevelse. De første 9 måneder har mere været en slags oprydning og udrensning, for at der kunne blive plads til det nye. Alt det der var lidt for meget yang eller lidt for meget yin har skulle balanceres, måske netop ved, at vi mærkede det kom ud af balance og vi nu svinger lidt tilbage.

Meget passende går Saturn direkte den 18/9, så nu der kommer der meget mere momentum i forhold til at bygge et nyt fundament, og det er faktisk sidste runde med Saturn i Stenbukken, så måske får vi en følelse af noget der haster mere.

Vi er klart til at slippe de sidste dele af vores personlighed, der er bundet op på en lav ego energi, som vi har påtaget os for at beskytte os og overleve for mange år siden, men som ikke virker længere. Vi kan se, at vi ikke kan skabe og kontrollere det hele selv, og at man nogle gange må ”let go and let God”, og overgive os. Andre steder er vi måske klar til at tage mere ansvar. At forpligte os på en ny måde, og ikke lade frygten få overtaget.

 Vi er klar til at åbne vores hjerter mere, elske os selv og andre ubetinget, omfavne alle følelser også det vi ser som fejl og mangler, og samtidig have tilstrækkelig med distance til at se, hvornår vi bliver trigget, hvad det er for et program vi afspiller, og drage omsorg for det eller måske helt slippe det. Vi er vågnet til, hvor vi har gang i ”spiritual bypassing” og ikke har fået håndteret de svære og ubehagelige følelser underneden.

 Dette var kun en lille forsmag på alt det, som fuldmånen indeholder. I kan høre meget mere i min facebook live søndag kl. 11.00 der ligger på facebooksiden.