FULDMÅNE I FISKEN

FULDMÅNE I FISKEN

I dag kl. 13.56 falder fuldmånen i 3 grader Fisken. Den går først ud af kurs på tirsdag, så der er god tid til alle fuldmåne ritualer denne gang. Og slippes det skal der.

Fisken er det sidste tegn af de 12 tegn og et vandtegn, så der er måske skruet ekstra op for sensitiviteten. Jeg oplever dog, at der er en ro omkring følelserne, en følelse af grounding uanset situationen, fordi der samtidig er en masse fin jord energi i spil. Energien føles hvert fald fin og let og helt anderledes end de sidste par måneders intense fuldmåner.

Letheden tror jeg opstår, fordi vi netop har en oplevelse af at have sluppet en masse gamle følelsesmæssige mønstre, måske nogle så ubevidste, at vi ikke engang var klar over, at de tyngede os. Men det gjorde de. Sommeren satte det hele på spidsen i forhold til at give slip i det der ikke virkede for os længere, karmiske mønstre vi måske har slæbt rundt på i mange liv eller mange generationer. Men faktisk har processen været i gang siden nymånen i Fisken i marts måned.

2018 indvarslede at det feminine og maskuline nu skulle stå lige stærkt, intet over og intet under. Som to stærke søjler vi kan bygge et nyt fundament på. Både inden i os hver i sær og ude i verden. Nymånen i marts indvarslede en tid, hvor sårene omkring det feminine og yin kunne heles. Hvor det bløde/yin kunne blive stærkere og mere powerfuldt uden at blive hårdere, defensivt eller aggressivt. Hvor vi begyndte at tage ansvar for vores sårbarhed og blødhed, ved at hele den, give den omsorg og beskytte den på en helt ny måde.

Det har været en lang venteperiode – næsten på længde med en graviditet. 8 måneder er gået siden året startede, og Jupiter og Saturn står nu begge ca. hvor de stod i januar. Så hvis du også har fornemmelsen af, at alt det som 2018 egentlig havde i vente, først skal til at vise sig nu, så er det også min oplevelse. De første 8 måneder har mere været en slags oprydning og udrensning, for at der kunne blive plads til det nye. Vores indre skab med skeletter har skulle tømmes først.

Meget passende går Mars direkte mandag, Saturn den 6/9, så nu der kommer der meget mere momentum i forhold til at bygge et nyt fundament.

Vi er klart til at slippe de sidste dele af vores personlighed, der er bundet op på en lav ego energi, som vi har påtaget os for at beskytte os og overleve for mange år siden, men som ikke virker længere. Vi kan se, at vi ikke kan skabe og kontrollere det hele selv, og at man nogle gange må ”let go and let God” - at det også er en del af at skabe sit eget liv.

Vi er klar til at åbne vores hjerter mere, elske os selv og andre ubetinget, omfavne alle følelser også det vi ser som fejl og mangler, og samtidig have tilstrækkelig med distance til at se, hvornår vi bliver trigget, hvad det er for et program vi afspiller, og give slip på det. Vi er vågnet til, hvor vi har gang i ”spiritual bypassing” og ikke har fået håndteret de svære og ubehagelige følelser underneden.

Og netop derfor møder Venus og Pluto også hinanden i dag. Venus i Vægten der kan være meget ”noget for noget” og manipulerende og beregnende for at opnå det, hun ønsker om det så er kærlighed eller følgere på Instagram – hun ved hvad der virker. Men sådan kan Venus ikke fortsætte, for det er ikke en hjerte energi, det er en ego energi. Det er betinget kærlighed ikke ubetinget. Så hun er også nødt til at transformere sig. Forstå, at man ikke skal give for at modtage. At det ikke kun er andres behov men også ens egne behov der skal opfyldes. Og at alle, blot fordi man er her på jorden, er berettiget til at modtage.

At man ikke skylder noget, hvis man har modtaget, og at kærlighed, opmærksomhed, omsorg eller hjælp aldrig bør gives med en agenda, eller et bestemt resultat for øje. Venus gennemgår en genfødsel i forhold til selvkærlighed, selvværd, økonomi, kærlighed og sociale relationer. Vi har været nede i mørket og er nu klar til at bevæge os mod lyset.

Dette var kun en lille forsmag på alt det, som fuldmånen indeholder. I kan høre meget mere i min facebook live på tirsdag kl. 19.00, der bliver sendt på facebooksiden.