FULDMÅNEN I SKORPIONEN – DEL 1

Synes I jeg gentager mig selv, når jeg siger, at det her (også) bliver en intens fuldmåne. Det er allerede en intens fuldmåne – og det er endda først fuldmåne i nat. Den falder i den 9. grad. Det vil sige at i morgen er et fantastisk tidspunkt at slippe det vi ikke ønsker længere, herunder også netop ved denne fuldmåne, at detoxe kroppen, hvis man synes man har behov for det.

Tyren er krop og tyren er jord. Nogle gange når vi graver og når alt bliver mørkt omkring os, er det ikke til at se om vi begraver noget, om vi planter noget, eller om vi genfinder en gammel skat. Og det beskriver nok meget fint følelserne omkring denne fuldmåne.

Jeg tror det føles så intenst i øjeblikket, fordi vi allerede har en intens ”baggrundsenergi” med Jupiter i Skorpion og ikke mindst fordi det er intenst, når vi forandrer os. Og det gør vi pt. Som individer og som kollektiv – se bare #Meetoo, Nordkorea/Sydkorea og den helt generelt øgede bevidsthed.

Alt det vi ikke helt fik greb om fra 2012-2014 (måske særligt foråret 2012, 2013 eller 2014) er vi nu i gang med at lære. Og alt det vi lærte i den periode, skal nu finde en ny dybde/en højere vibration. På det tidspunkt stod Saturn i Skorpionen, så tjek hvor i dit horoskop du har Skorpionen og så kan du måske se sammenhængen.

Så mange aspekter forbinder sig og på så mange planer ved denne fuldmåne. Så helt i tråd med Venus i Tvillingens dobbelte energi – bliver dette indlæg i 2 dele.

FORBINDELSEN TIL NYMÅNEN OG BAGGRUNDS ENERGIEN

Sidste år vækkede os og vækkede for mange i høj grad en højere bevidsthed, så vi netop kunne have så fin en ”Pippi Langstrømpe” nymåne, som vi havde for 14 dage siden. Vi er blevet skubbet til for at sætte grænser, være modigere, turde gå med universets flow, og er blevet bevidste nok om vores egne overbevisninger til at forsøge at vriste dem af os, så vi kan gå barnligt og nysgerrigt til vores verden. Samtidig var Merkur lige gået direkte, så det var også følelsen af at få en chance mere.

De sidste mange år har handlet om at tilgive, acceptere, overgive os – den del af flowet der ikke handler om at svømme med det, men hvor vi slipper og flyder. Det burde Fisken have lært os – næsten hvertfald (vi får den sidste chance om et halvt års tid). Nu er vi en ny tid – hvor vi har sluppet, accepteret og lært nok om tilgivelse og ubetinget kærlighed til, at vi skal handle, tænke på en ny måde og stå i vores power.

Men Skorpionen minder os om blokeringerne, vores frygt, og alt det der forhindrer, at vi kan manifestere det vi gerne vil (for det er det Solen i Tyren handler om – vores evne til manifestation, vores overflødighedshorn) eller alt det der står i vejen for at vende tilbage til det der gav os glæde.

Og Uranus er i spil både ved nymånen i Skorpionen i november og som baggrundsenergi i den 29. grad nu, så alt det gode vi blev vækket til i november, kan vi først rigtig komme videre med, hvis vi slipper noget nu. Og vi risikerer (særlig alle os med Uranus i Skorpionen) at blive vækket hårdt denne her gang, hvis vi ikke rigtig har lyttet.

FRA DET GAMLE TIL DET NYE

Vi er i gang med at gå fra det gamle til det nye. Uanset om vi vil det eller ej. Og det udfordrer os alle, da de færreste af os er pjattet med forandring, vi ikke selv er 100% i kontrol over.

Skorpionen placerer sig derfor også midt imellem den nordlige måneknude (i Løven) og sydlige måneknude (i Vandbæreren). Et fixed Grad Cross. I sit lave udtryk bliver det en blokering der forhindrer, at vi flytter os fremad (mistilliden, frygten, hemmelighederne, magten, det ubevidste begær og kontrollen), hvor vi måske næsten føler os korsfæstet (nymånen var i Påsken?!) og i sit høje udtryk bliver den døren til det vi drømmer om – hvor der er tillid til hinanden og noget større, accepten af støtte, afsløring af hemmeligheder/tabuer, forbindelsen til det metafysiske, og ikke mindst at vi tør dele det vi har og det vi føler med andre.

Samtidig var det en nymånen for 14 dage siden der handlede om en chance mere. Og budskabet i måneknuderne er netop, at vi skal have dem begge med. I et højt udtryk. Så det der skal slippes er ikke den sydlige måneknude, men alt det fordrejede, lave udtryk omkring den sydlige. 

I det her tilfælde rigtig meget der forbinder sig med samfundsmæssige og familie mæssige (herunder også fællesskaber, venner, grupper) forældrede overbevisninger – særligt i et land som Danmark, der har en så gennemsyret Vandbærer energi. Meget mere om det i del 2. Dvs. vi ikke nødvendigvis skal slippe venskaberne, familien eller samfundet, men tage det bedste og lade resten ligge. Og nogle gange skal vi slippe venskaberne, for at erstatte dem med nye i en højere vibration.

Vi skal gå fra yderposition til center, fra følelsesmæssige afkobling til passion, fra udstødt til stolt og legesyg, fra ideal til skabelse, fra traumatiseret til stærk, fra hoved/logik/videnskab til hjerte, fra følelsen af at andre skaber vores liv/vi er tilskuer til vi selv skaber vores liv. Regnestykket er ret simpelt, gør vi det samme som vi plejer, får vi det samme. Tør vi tage en risiko og selv åbne døren (både Skorpionen, Løven og Vædderen er forbundet med risiko), er der mulighed for noget helt nyt. Hvis vi vælger frygten (Skorpionen og Vandbæreren) så sidder vi fast.

Ceres der handler om at nære vores glæde, kreativitet og personlige power står præcis, hvor den nordlige måneknude står. For 3. gang (sidste 2 gange var 2/12 og 16/1) – Ceres ved, at vi er nødt til at miste noget/slippe noget/transformere noget, hvis vi skal bevæge os fremad. Ceres´ historie handler selv om tab for at opnå en styrket og mere uafhængig relation. Måske har vi allerede oplevet tabet. Måske står vi overfor det. Måske har vi nogen omkring os, der kan opleves lidt pushy i forhold til fremtiden. Lidt som den pushy mor der skubber barnet ud i fremtiden/rampelyset før de er klar. Men samtidig kan vi også mærke behovet for at slippe det gamle/gruppen/samfunds overbevisningerne og stå stærkt i vores personlige power, uanset vi er totalt bange for det. Så vi kæmper lidt – ”har jeg tillid nok til at vise dig hele mig” – eller ”har jeg tillid nok til mig selv, til at tro på verden ønsker det jeg har at tilbyde."

Buddha opnåede  vist i henhold til sagn og overleveringer oplysning under en Skorpion fuldmåne, så der er enorm transformativ og spirituel kraft i denne her tid. Ikke mindst med nymånen i Vædderen/Uranus der ville vække os til en højere spiritualitet. Men meget mere om det i del 2.