LIDT OM DEN KOMMENDE SOLFORMØRKELSE OG HVORDAN DU TILTRÆKKER KÆRLIGHEDEN 💞

Hvis I har haft det ligesom mig, har I formentlig kunne mærke en masse følelser de sidste par dage. Følelser der kan handle om fortid, gamle tab, nyere tab af kærlighed, af forladt, tab af omsorg eller generelt svære eller pludselige brud. 💔

Vores systemer arbejder på højtryk i forhold til alt det der skal slippes fra den sidste fuldmåne, og med Venus i Fisken og Jupiter i Skorpionen, så kan det godt mærkes som en flodbølge af følelser. Så husk, at følelserne gerne må være der og lad tårerne flyde, hvis der er behov for det. Og vend dig gerne indad og pas rigtig god på dig selv i de her dag. Vis dig selv omsorg, ubetinget kærlighed og sørg for at holde fast i dine grænser.

Det har været nogle heftige måneder med to fuldmåner i en måned, og nu en måne- og solformørkelse, hvor solformørkelsen, dvs. nymånen for alvor bringer noget nyt med sig.

For ja, solformørkelsen og nymånen i Vandbæreren har en masse nyt og godt med sig. Jeg vil gå meget mere i detaljer omkring solformørkelsen i mine indlæg i morgen og torsdag, men nu det er Valentines dag i morgen, så derfor får I lige en forsmag.

Solformørkelsen medfører, at noget bliver forandret for altid og aldrig vil blive det samme som før, da det her er et afgørende øjeblik i menneskehedens udvikling. Og inden I går helt i panik af frygt, og modstand, fordi ingen mennesker bryder sig om forandring, så træk vejret og læs lidt videre. 💘

DEN ULTIMATIVE VANDBÆRER 💖
Vandbæreren er i sit aller højeste udtryk forbundet med det at være vandbærer for menneskeheden. Dvs. alt hvad der handler om lysarbejde og lightworkers. Og for jer der er nye til de begreber, dækker de over mennesker der føler et kald til at gøre gavn for menneskeheden, ved at sprede budskabet om lys og kærlighed og spiritualitet, uanset om det er gennem at passe børn, dyr, gamle mennesker, arbejde som yogalærere, clairvoyanter, holde foredrag, kunstnere, laver Disneyfilm (der er virkelig meget lysarbejde i dem) eller holder Super Soul Sunday talkshows som Oprah.

Folk der arbejder med at sprede lys og kærlighed og derved være vandbærere for menneskeheden og en højere bevidsthed, bliver derfor også særligt aktiveret af solformørkelsen. Særligt fordi den falder i de sidste (og karmiske grader) af tegnet. Så måske denne Solformørkelsen får flere til at stå frem, eller der bliver igangsæt en generel vækkelse (Uranus) i samfundet, fordi alle dem der har gået lidt skjult med det, nu efter al Løvens/nordnodens opbakning er klar til at stå frem.

De fleste lysarbejdere trækker på gammel viden lejret i dem selv/i den kollektive underbevidsthed (inkl. mig selv), så det binder sig fint sammen med den sydlige måneknude, hvor det handler om at få det gamle op i et højere udtryk og over i det nye.

Det ultimative eksempel på en Vandbærer er Jesus, eller en af de guruer (reelle ikke selvudnævnte) der findes i Indien. En der spreder lys og kærlighed, tilgivelse, empati og ubetinget kærlighed, uden ego men med sunde grænser og uden angst for at stå i sit lys. Og for det ikke skal være løgn, så poppede der i går en besked op hos Londonwolfehealings instagram konto, hvor hun gengav en kanaliseret besked fra en meditation. der fortalte at Yeshua (Jesus) skulle være på vej tilbage til jorden. Ikke som en genfødt messias, men for i al ubemærkethed at sprede lys og kærlighed, så den kommende solformørkelse kan vække os som den skal, til det vi skal. Og inden i tænker det nu er blevet lidt for religøst, så hæng på. For budskabet handler egentlig bare om kærlighed.

Og da Saturn i Stenbukken ønsker, at vi højner og modner energien og forpligter os mere over for det spirituelle, over for kærligheden (Saturn møder Venus i Fisken her under nymånen) og finder større autoritet i det – så er der vist masser af godt på vej. 💗

Som nævnt, så vil noget ændre sig og det vil forandre sig for altid, så det her er et helt afgørende øjeblik. Vi bliver vækket og vores ego masker bliver taget af. Måske er det allerede sket, måske vil det ske lige omkring nymånen. Og hvad har alt det her så med kærlighed og Valentines day så at gøre?

Fordi alt det svære, har vi selv valgt. Eller rettere vores sjæl har selv valgt det. For at vi kan lære det vi skal lære om kærlighed og om tilgivelse og empati, og udvikle os mod lyset og kærligheden, da mennesker (desværre) udvikler sig mest ved modgang og traumer. Alternativt gør det mennesker til ofre – hvilket ingen af os har lyst til at være. Så hvis noget gør ondt pt. , så er det fordi situationen mangler kærlighed. Husk det. Og den kærlighed den mangler, er højest sandsynligt fra dig selv til dig selv. 💓

DER ER MASSER AF KÆRLIGHED TIL DIG.💗💗💗
Det er ikke polariteten der skal dyrkes nu, det med at gøre den anden forkert, eller det med at sætte det feminine op mod det maskuline. For vi har alle været både mænd og kvinder i tidligere liv, så hvis kærligheden er svær i øjeblikket, så skal vi gøre alt andet, end at gøre den anden forkert. Vi skal arbejde sammen, ikke mod hinanden.

I stedet for skal vi forsøge at se den anden parts side af historien. Forstå hvorfor de handler som de gør, forstå at der kan ligge rigtig meget frygt til grund for ikke at ville åbne sit hjerte, eller rigtig meget modstand på at tage ansvar. Og tilgive og huske, at vi alle er et. At alt det der føles som afvisninger m.v. er en 3D virkeligheds opfattelse af tingene, mens følelsen af at være én, og den ubetingede kærlighed befinder sig i 5D virkeligheden. Og ja, her er hovedet og egoet nødt til at overgive sig til hjertet og sjælen for at forstå det.

Så hvis kærligheden lige nu gør ondt, fordi du er single og den ikke synes at være der, eller fordi en anden opfører sig sårende, så find autoriteten i kærligheden til dig selv. Fisken ønsker vi tilgiver og viser medfølelse, og ubetinget kærlighed (også til os selv), og Skorpionens ønsker vi husker tilliden frem for kontrol og ego. Så hvis vi kan holde fast i det, fylde os selv op med kærlighed og ikke mindst have tillid til at universet sender os masser af kærlighed, så bliver vi i stand til at møde andre med kærlighed og ikke mindst som bonus tiltrække den kærlighed. For det vi tiltrækker er altid et spejl på det, der bor i os selv. Så hvis nogen har det med at afvise dig/sider af dig, så skal du helt sikkert kramme dig selv og de sider noget mere. 💗

TWINFLAMES OG HVORDAN DU TILTRÆKKER KÆRLIGHED 💗
Og apropos spejl, så aktiverer nymånen ikke kun den enkelte lysarbejder men også deres mulige partnere. Mange kender begrebet twin flames. Idéen om, at vi alle er en del af en tvillinge sjæl fra tidernes morgen, der blev splittet i to, for at vi gennem liv og erfaringer kan finde sammen igen og sammen arbejde med at sprede lys og kærlighed. Twinflames er ikke det samme som en soul mate m.v. der skal hjælpe os på vej på rejsen. Soul mates er en del af vores sjælefamilie og føles derfor genkendelige og skønne at bruge hele eller halve liv med, men twinflames, er der kun en af.

Og selvom en twinflame relation lyder som det mest harmoniske og romantiske overhovedet, så er det ikke altid helt tilfældet. Ligesom vi selv har samlet en masse karma sammen gennem livene har vores twinflame det samme. Og relationen kan først blive (nogenlunde) harmonisk den dag, begge parter får renset ud i den karma, den negativet, den frygt og den vrede der bor i dem begge, så de kan finde ind til den ubetingede kærlighed, både til sig selv og til andre. Dvs. at mødet i meget høj grad beror på fri vilje, råstyrke og udholdenhed for at få det projekt til at lykkes. Og ikke mindst skal rigtig mange gamle følelser slippes, og begge parter skal tage ansvar for at ville udvikle sig.En twinflame spejler en på godt og ondt, spejler vores feminine/maskuline side og det kan derfor være forbasket besværligt at være sammen med dem, da relationen i lige så høj grad taler ned i vores dybeste sår (som vi selv har valgt – remember) som i den dybeste følelse af forbundethed. Det kan derfor også sagtens være et forhold præget af afstand, afslutninger og forbigående dæmonisering af den anden, fordi de spejler alle vores egne dårlige følelser, men hvor man ikke desto mindre føler man hører sammen. Og det gør man. Og det skal man holde fast i. Hvis det føles rigtigt for dig, så finde en autoritet i det.💞

Med denne nymåne og solformørkelse i i det 11. hus, Vandbæreren i dette måne år, i 2/2 portal perioden i et 11- år (11 er symbolet for twinflames), så er det tid til at vågne (Uranus og Vandbæreren hører sammen) og med Fiskens Venus energi bevæge sig mod den ubetingede kærlighed, der hvor vi alle er en, og alt er kærlighed, og ikke mindst tiltrække en partner.

Rigtig dejlig Valentines dag til jer alle derud i morgen. Husk at forkæl jer selv som om I var jeres egen kæreste og største kærlighed. Lav måske et lille (selv)kærligheds alter i jeres soveværelse, med et lille lys, som I tænder hver dag som påmindelse på, hvor højt I elsker jer selv. Så skal kærligheden nok finde jer. 💞