JUPITER I SKYTTEN – EN BEVIDSTHEDS UDVIDELSE

3 store energiskift på 3 dage, og det her er så nummer 3. Behøver jeg sige at næste år er et 3’er år – og vi dermed allerede nu mærker lidt, hvad vi har i vente.  

Jupiter skifter tegn en gang årligt og på grund af planetens størrelse er dens kollektive og individuelle indflydelse ikke til at komme uden om. Hvor Saturn begrænser, og får os til at holde fokus, så ekspanderer Jupiter. Det er planeten for held, optimisme og det sted, hvor vi har behov for plads til at udvide og vokse. Og en masse andet, som det bliver alt for langt at skrive om her.

 Derfor har jeg besluttet at holde en GRATIS Facebook live på torsdag den 15., hvor jeg kan fortælle meget mere om Jupiter og betydningen af, at det nu er Skyttens energi, vi mærker det næste år.

Indtil da, bliver det blot kort her.

På samme måde som Jupiter i Skorpionen på flere punkter førte os tilbage til perioden fra 2012-2014, så vi kunne binde en sløjfe på noget af det fra den periode, så mærker jeg også, at Jupiter i Skytten vil lære os mere om det der sket fra 2015-2017, da Saturn stod i samme tegn.

Jupiter er Skyttens regerende planet, så den befinder sig fantastisk her, og kan udtrykke sig rigtig godt. Her er der en tro på noget større, et håb for noget bedre og en følelse af at livet ikke blot består af tilfældigheder, men at det der sker har en mening og et større formål. Det er så at sige  troen på livet som Jupiter værner om. Den ønsker vi udvider vores bevidsthed, så vi bedre kan finde mening med livet.

Med Jupiter leder vi efter lykken. I denne her verden tror vi hele tiden, at den bor uden for os selv, i et bestemt arbejde, sted at bo, parforhold, barn, penge osv. Men vi har alle sammen Jupiter i vores horoskop, og dermed bor Jupiter og lykken og heldet i os selv.

Jupiter og Skytten er derfor også forbundet med kirken, med guruer, med undervisning og filosofi. Fordi de alle har været med til at udvide vores bevidsthed, der der kan bringe os til svarene og til lykken.

Og det kan de stadig. Men ligesom vi bliver bedt om at opgradere alt andet omkring os til version 3.0. så skal vi også tænke nyt og anderledes her.  

For hvis lykken ligger derude, eller andre sad med sandheden, så kunne den også være uopnåelig eller blive taget fra os. Vi kunne også dømmes, frelses af andre eller gøres til ofre. Det hører blot ikke verden version 3.0 til.

Nu handler det om, at finde lykken indeni, hvad der er rigtigt for dig. Ikke som i et langt ego trip, men som at udvide sin bevidsthed, ved at tage det ind der føles rigtigt (ikke altid rart) for os, og lade resten ligge.

Hvad er meningsfyldt for os? Hvad fylder os med håb og optimisme, glæde og lykke og overskud. Sådan dybt inden i. Hvis vi tør gå med det, så bliver Jupiter i Skytten på alle måder en bro til en ny verden.

Desværre skal vi nogle gang have blæst tingene helt op i ansigtet og forstørret 10.000 gange, for at vi begynder at lytte. Fordi det er nemmere at følge andres sandhed end vores egen. For hvis vi følger vores egen, står vi til ansvar på en anden måde, og så er der ikke nogen at skyde skylden på eller til at frelse os, hvis vi møder bump på vejen.  

Nåh, nu blev det alligevel lidt langt. Men der er som sagt meget mere at sige, særligt i forhold til hvordan Jupiter i Skytten så fint hænger sammen med al den anden energi der er lige nu, og hvad vi kan forvente af temaer det næste år.

En ting er sikker, Jupiter skifter fra et vand til ildtegn, så der kommer helt sikkert mere blus under det hele. Så HUSK GRATIS Facebook live på siden den 15/11 kl. 19.00, hvor der også er tid til at se på, hvordan Jupiters skift påvirker de enkelte tegn.