MERKUR I JOMFRUEN OG LIDT TIL

Torsdag går Merkur ind i Jomfruen. Og det er faktisk nu, vi bliver testet sådan for alvor på, om vi kan forstå at anvende denne her Merkur/Jomfru energi positivt frem for negativt.

Som jeg har nævnt før, så er forbindelsen mellem tanker og krop meget mere fintunet med Jomfruen. Det vil sige, at dit helbred og fysiske velbefindende de næste uger direkte afspejler de tanker du tænker. Jomfruen er forbundet med nervesystemet og tarmene, og derfor er det et af de tegn der først reagerer på stress. Deres system er simpelthen mere fintfølende end andres.

Og det kommer vi alle til at mærke den næste måned. Så nu skal vi være ekstra opmærksomme på hvad vi tænker. Hvad tjener os og gør os rolige at tænke på, og hvad dræner os/gør os bekymret at tænke på. Det sidste er det vi skal slippe. Det er det Jomfruen kan. Sortere det brugbare fra det ikke brugbare.

Det er også et fantastisk tidspunkt at analysere, forbedre, finpudse detaljer, korrekturlæse og alt andet, hvor fejlfinding er påkrævet. Jomfruen er god til at sortere i data af store mængder og er virkelig god til at se, hvor processer kan optimeres. Men igen – kun så længe det bruges til det gode. For samtidig kan det også blive til en uendelig perfektionering hvor intet eller ingen er gode nok, og hvor perfektionismen bliver til kritik både af os selv eller andre.

Grundlæggende befinder Merkur sig rigtig godt i Jomfruen, da det er Jomfruens regerende planet.

Som det første går Merkur ind i et aspekt med både Saturn i Stenbukken og Uranus i Tyren og bygger videre på den Grand Earth Trine, jeg har talt lidt om flere gange. Lige så stabiliserende og groundende og fin dens effekt kan være, lige så meget kan den trigon give en følelse af tunghed, stædighed, knokleadfærd, overoptagethed af materielle ting og skepsis i forhold til alt der ikke lige kan måles og vejes, alt afhængig af hvordan dit system filtrerer energien.

Herudover er Pallas, asteroiden for intelligens og strategi rykket ind i Jomfruen tidligere på ugen. Hun vil kun understøtte Merkurs energi her og hjælpe os med at filtrere informationer, perfektionere strategier og se mønstre, og dermed forene vores kreative del med fakta.

Endvidere rykker den planet/asteroide der tit forbindes med Jomfruen, nemlig Ceres ind i Vægten. Vores indre overflødighedshorn og der hvor vi mærker omsorg, og kan give omsorg, lander i tegnet for partnerskaber og 1-1 relationer. Så det er nok her vi vil søge hen. Ceres i Vægten er optaget af harmoni, skønhed og balance, så harmoni i partnerskaber og at skabe værdi af disse har vores fokus - og måske netop at analysere og skelne mellem, hvad der tjener os her, og hvad der ikke gør.

Og ikke mindst går vi stille og rolig mod en dark moon fase, hvor fokus er på at slippe og afrunde det der relaterede sig til solformørkelsen i Løven, og se om der er noget vi kan betragte lidt anderledes. Måske med større objektivitet, måske med en oplevelse af, at vi ikke skal gøre det hele selv, eller med en følelse af at vi selv skaber vores liv og dermed ikke er ofre for noget. Så selvom du mærker energi skiftet, så brug det i højere grad på at overveje det nye frem for at starte det op. Det nye er bedre at gemme til weekendens nymåne i Jomfruen

Og endelig går Saturn direkte efter at have været retrograd i Stenbukken siden april. Det kommer selvfølgelig til at lette en del på al denne her retrograd energi, og hvad det betyder kan du høre meget mere om torsdag aften i min Facebook live. Du kan booke din plads HER