MERKUR I LØVEN – TÆNKER DU OGSÅ, DU ER NOGET HELT SÆRLIGT?

Det er lidt en sætning man ikke må sige højt i Danmark. Det her med at føle sig særlig, unik fantastisk og måske lidt bedre end andre. Hvad nu hvis vi ændrede syn på det. Vi droppede lige den del med at dømme andre, så vi ikke er bedre end andre, men tillod os selv at føle os fuldstændigt fantastiske og unikke og tillod andre at føle det samme. Ligesom babyen der kommer på besøg, som alle kigger på. Hvis alle gik rundt og tænkte sådan, så er ingen jo bedre end andre, men det gør en KÆMPE forskel, at vi føler os som dronninger og konger i vores liv. Den slags der har et kæmpe hjerte, og tør dele ud af det. ❤️

I dag går Merkur ind i Løven, så vi kan sagtens finde mere legesyge frem i vores kommunikation, mere stolthed. Hvis du ikke allerede nu tænker du er noget helt særligt, var det måske på tide?

Måske har Venus i Løven allerede sat nogle følelser i gang om, hvor fuldstændig fantastisk du er med de unikke egenskaber du har, og nu er det tid til at lade tankerne og kommunikationen følge med. Måske du tør vise dig lidt mere frem, brøle lidt højere, eller være lidt mere modige og tage lidt flere chancer ift. romantik, kreativitet og børn. Fordi I ved, I fortjener det bedste!

Jupiter i Skorpionen, står stadig og lurer i baggrunden, så det kan også være, at I ligesom mig, starter denne tur med at mærke, hvor I føler jer usynlige, ikke bliver anerkendt eller lige præcis ikke er i nok kontakt med løveegenskaber og ikke tør brøle, og måske ikke føler jer udadvendte eller særlige nok. Vi er stadig inde i en helingsperiode, og ikke mindst en periode, hvor vi skal lære at stå endnu stærkere i os selv, så den slags oplevelser kommer faktisk som små gaver. Små gaver vi kan lære af. At Solen står i Krebsen spiller en stor rolle. Vi kan godt være mere nærtagende, end vi plejer både i forhold til os selv og/eller omkring vores børn, men her sørger fuldmånens indflydelse måske for en lidt mere moden reaktion end ellers. Bare den ikke bliver for moden – så følelserne helt undertrykkes!

Merkur går retrograd i Løven, den 26. juli, så der er tid nok at lære det hele i. Og der er helt sikkert noget, vi skal lære endnu mere om i forhold til vores tanker/overbevisning og kommunikation og Løven i vores horoskop, når retrograden foregår i Løven.

En lidt mindre velkendt egenskab ved Løven, er at den er god til at organisere. Løven/Solen er centrum af universet og symbolisere derfor integration og organisering. Merkur i Løven er derfor også et godt tidspunkt for planlægning og udvikling af personlige og arbejdsmæssige projekter, da organiseringen kombineret med Løvens kreativitet, entusiasme og drive (ild) giver den helt rigtige energi hertil. Og i sammenhæng med den seneste fuldmåne, så har vi næsten den perfekte kombi for at lægge storslåede planer.

Løven er så også et af de faste tegn, og dermed stædig, så tidspunktet er ikke det bedste for kompromiser, men måske er der behov for at være lidt mere fast omkring noget? Du er jo nødt til at stå frem, hvis der er behov for at tiltrække mere opmærksomhed om noget, eller dig selv. 🌟

Det her er en fantastisk periode at bruge tiden på at undersøge, hvad der gør dig unik, hvad der giver dig selvtillid, glæde og giver dig følelsen af at livet er en leg, og en du selv har fundet på? Det kan også være det med anerkendelse kommer i spil. Får du nok anerkendelse for din indsats eller anerkender du dig selv og dine egne ønsker og drømme nok? Måske søger du anerkendelsen for meget udadtil i stedet for at anerkende dig selv mere, eller måske mener du, du slet ikke har behov for den? Vores kærlighedssprog kan netop være knyttet til ord og anerkendelse.

Hvis du ved, hvor du har Løven i dit horoskop kan det hjælpe, og ellers kan du lige præcis spørge om det på min Playshop på søndag om fuldmånen og en masse andet godt, hvor vi har lidt mere tid til at gå i dybden 🦁 Linket til den finder du her.

Det her er sidste gang Løven står i Merkur (og Venus) mens den nordlige måneknude også står her, så det er nu vi skal spidse ørerne og få det bedste ud af Løven i, som vi overhovedet kan. Rooar siger jeg bare!! 💖