HVORFOR DET HELE FØLES FLYDENDE OG MERKUR OUT OF BOUNDS

SOLEN I KVADRAT TIL NEPTUN

Ovenpå gårdsdagens sidste kvarters måne og Merkur/Neptun kvadrat, så er det i dag Solen og Neptun, der potentielt står og bokser lidt mod hinanden. Vi er nødt til at slippe lidt af vores ego her i dag for en større sag. Hvis ikke vil vi måske opleve konflikt eller hvert fald modstand fra andre. Andre kan opføre sig eller kommunikere på en måde, som vi føler er uklar, vi bliver forvirrede eller måske ligefrem ført bag lyset. Og vi kan drukne i information og miste overblikket. Dt hele kan føles udflydende. Som en "brain fog", hvor hovedet kører hele tiden med tanker der måske bliver til angst og frygt og/eller vi hele tiden forsvinder i dagdrømmeri. Vi kan have behov for at trække os fra alt det sociale og kommunikationen, og bare lytte og mærke den sandhed der bor i os. Mærke hvordan vi kan få vores drømme til at gå i opfyldelse, og hvor vi er nødt til at være ærlige overfor os selv.

Sandheden kan føles lidt flydende, hvis vi forsøger at gå til den med hovedet. Og igen kan det være vi bliver mindet om, at vi er nødt til at sætte grænser, der hvor vi ikke tidligere har sat dem, og omvendt måske er nødt til at opløse vores grænser, der hvor vi har været "for gode til at sætte dem" aka holdt andre ude. Med alt det vand i sidste weekend og den forrige, er det her som sagt for at hele fortiden og gøre os klar til fremtiden, ved at minde os om det der ikke skal med fremadrettet. Og for at give vandet fokus, er det godt at opsøge en eller anden form for groundende aktivitet eller have fokus på sin krop.

Hvis vi har tillid til det, vi intuitivt mærker, og kan koble det med spørgsmål, logik og fornuft er der en god mulighed for at nå et skridt nærmere at kommunikere med et åbent hjerte.

Måske det kan få modet frem i os eller i andre, og kan give os en følelse af indre styrke og uafhængighed samtidig med, at vi bygger bro mellem synspunkter og det maskuline og det feminine i os og i andre.

MERKUR OUT OF BOUNDS

Netop som Venus stopper sin tur out of bounds går Merkur i gang. Den går out of bounds fra den 6. indtil 24. juni. Dvs. Merkur allerede er startet sin out of bounds, og det måske er derfor det hele virker ekstra forvirrende eller udflydende på nogle områder de her dage. Om en uge går Merkur ind i Krebsen, så endnu en gang bliver der fokus på Tvilling og Krebse-temaerne. Formentlig en lille forsmag på, hvad der kommer til at ske, når den nordlige måneknude rykker herind til efteråret.

Når en planet går out of bounds betyder det, at den bevæger sig ud over en bestemt grad nord eller syd for ækvator (som planeterne sædvanligvis holder sig inden for).

Dvs. når en planet er out of bounds så opfører den sig lidt som hesten der er brudt ud af folden. Den er ikke helt som de andre. Den får en Uranus kvalitet kan man sige og nogle gange også en Jupiter kvalitet. Det kan både føre til den unikke, visionære, innovative, inspirerende adfærd men bestemt også til en forvrængning af planeten, der kan give en ”obsessive” eller abnorm adfærd med ligegyldighed overfor almindelige sociale spilleregler, eller bare alt alt for meget af det gode.

KOMMUNIKATION DER VÆKKER ELLER SOM BARE ER ALT FOR MEGET

Merkur out of bounds i Tvillingen og Krebsen, kan altså både være kommunikation og tanker der vækker os men også kommunikation uden andet formål end at holde samtalen i gang, fordi det føles for sårbart at stoppe den. Fordi vi føler omsorg ved kommunikation og derved forsøger at få så meget som mulig omsorg ved så meget som mulig kommunikation. I ved den der gruppechat der aldrig vil stoppe ;) Der både er enorm sjov og hyggelig, men måske også virkelig, virkelig intetsigende og drænende, fordi det pludselig ikke er indholdet der er vigtigt men mere at den bare er i gang.

Samtidig har vi også haft tendens til at forveksle information og viden. Vi har ikke fået sat grænser for den information vi selv tager ind, hvilket kan påvirke os enormt negativt enten ved total forvirring eller ved at vi hører noget, vi egentlig slet ikke havde lyst til at høre. Viden vi helst havde været foruden. Så måske out of bounds perioden vil forstørre netop dette, så vi igen bliver bedre til at passe på os selv, sætte grænser og finde autoritet i os selv

Hvorfor har vi brug for det, kan man spørge sig selv om? Altså endnu en out of bounds periode? Fordi vi har alle stadig har virkelig meget at lære om, at kommunikere fra hovedet i stedet for hjertet.  Meget mere at  lære om at stå stærkt i vores sårbarhed, og at tale fra hjertet. At vi ikke bare skal kunne mærke det, vi skal også kunne udtrykke det. Fordi uanset om vi vil det eller ej, så betyder de ord bare virkelig meget en gang imellem. De er forskellen på at blive set og blive misforstået, og det er ofte dem vi bliver bedømt på, alle de gange vi kommunikere, hvor vi ikke samtidig kan se hinanden. Og selvom vi kan, så har de ord det bare med at kunne komme ud på en skæv måde. På en måde der er for hård, for smart eller for afvisende, for taktløs, eller for omfangsrig (yep - jeg lytter og forsøger at tage min egen medicin😅) .

Derudover så har det måske stået lidt stille i området for Tvillingen og Krebsen det sidste stykke tid, og ligesom Venus out of bounds måske gav det lidt mere flow på penge, relations og selvværdsfronten, så kan Merkur måske gøre det samme på kommunikations og transport/aftale fronten.

Temaet omkring sandhed og den større mening med tingene, er stadig stærkt også selvom perioden rækker ind over denne kommende nymåne. Så det kan også være en periode der i den grad lukker op for nogle sandheder.

Vi er stadig i en Jupiter retrograd periode, så måske der fortsat er mere ”skidt” der skal op til overfladen, flere hemmeligheder der skal afdækkes og mere sandhed der skal frem. Og det kan jo være tilstrækkeligt til at vække de fleste.

Donald Trump er Tvilling og med både Venus og Merkur i Krebsen, så ser det ud til, at der godt kan gemme sig endnu flere historier her.