MERKUR I SKORPIONEN

MERKUR I SKORPIONEN

 Så er det tid til et deep dive, ind i tilliden og/eller ind i mørket. Vores eget eller andres. Og måske en tur tilbage til noget af det vi oplevede i 2018, men som vi på den ene eller anden måde ikke fik afsluttet. For at vi nu kan binde en sløjfe og komme videre.

Med Merkur i Skorpionen er vi nødt til at se frygten i øjnene. Tale om tabuerne, gå bag facaden.

Med Merkur i Skorpionen bliver tillid en helt afgørende faktor. Hvordan viser og skaber vi tillid i vores kommunikation. Hvordan lærer vi os selv og andre dybere at kende.

Merkur i Skorpionen ønsker, at vi tør se os selv i øjnene godt og skidt. Lys og skygger. For når vi gør det kan vi også rumme andres. Og når vi kan det, så bliver kærligheden så stærk, at den kan forvandle det meste. Men det kræver tillid, det kræver sandhed og det kræver ærlighed.

Så det er nu vi skal grave spadestikket dybere. Gå lidt på detektiv arbejde. Få lidt mere psykologisk indsigt i os selv eller andre. Se traumer i øjnene, se skyggerne i øjnene og mærke det, som de følelser gør ved os. Ikke handle på det ikke bliver sort/hvid og gøre andre forkerte fordi de viser os noget, som vi har afvist i os selv, men sidde med det. Og turde mærke det.

Der er intet overfladisk over Skorpionen, hvilket ikke ligefrem er Vægtens kop te. For Vægten kan godt lide pænheden og harmonien. Men det udtryk af Vægten er og har været ubalanceret. Vægten og Venus i os alle har behov for at erkende at helheden og balancen og harmonien først opstår, når der er plads til både lys og skygge. At der kan nås helt nye niveauer af harmoni gennem konflikt. For nogle gange må noget dø, for at noget nyt kan fødes.

 Skorpionen er også et vandtegn. Så måske er vi nødt til at bruge vores intuition noget mere. Have tillid til det vi mærker og agere på det. Og måske overgive os til tanken om, at der er mere end vi lige kan forklare, der kommer til at foregå den næste måneds tid. Men af samme årsag kan det også blive meget svært at forblive objektiv, da Skorpionen er så intenst og fokuseret et tegn. Så jo mere vi kan forsøge at distancere os bare lidt følelsesmæssigt, forsøge at være bare lidt objektive, jo bedre.

For der er ikke plads til hemmeligheder og flere skeletter i skabene. Der er ikke plads til mere skam eller mere skyld. Vi er i stedet nødt til at tage ansvar. Ansvar for vores gamle traumer, ansvar for at undgå nye traumer, ansvar for vores skygger, for at leve i overensstemmelse med vores sandhed og vores værdier.

Pallas står samtidig i Skorpionen, så måske vil vi opleve at få ekstra klarsyn, nærmest røngten syn i denne periode. Pludselig at se mønstre klart, som vi ikke har set før, og drage sammenhænge mellem dele/enkelt episoder, der tidligere bare forekom at være separate tilfælde.

Så gør dig selv en tjeneste og undgå at del verden og relationer og situationer op i sort og hvid de næste måneder. Vær ærlig om, hvornår andre mennesker trigger dig, men vær også ærlig nok til at vide, at det der trigges ikke har noget med dem/relationen til dem at gøre, men stikker dybere.

Hav tillid til, at det der dukker op den næste måned, uanset om det er smertefuldt eller fantastisk er her for at hele dig, gøre dig mere modig. Så husk omsorgen og medfølelsen til dig selv. Og andre. For noget skal forvandles i os alle

Det første aspekt Merkur foretager er en opposition til Uranus i Tyren. Så vi starter lige med at blive vækket, for at balancen i os kan genskabes. Tyren handler om at det konkrete/materielle, at holde fast/holde ud, og Skorpionen handler om det immaterielle, at slippe og forandre, så måske er der noget her omkring vores tanker og overbevisninger, der skal balanceres på ny. Det kan både være noget udefra der vækker os, men bestemt også os selv der pludselig vækkes til nye tanker og større uafhængighed.

Da det er det aller første aspekt, er der noget omkring det der sker, det der opstår, der nok bliver ret kendetegnende for hele perioden.

Uanset hvad, så er der ikke længe til, at Merkur går retrograd, og den kommer til at gå retrograd i Skorpionen, så vi får en chance mere til at nå ind til sandheden. Måske til sandheden om, hvem vi virkelig er, frem for dem andre (eller os selv) gerne vil have os til at være. Vi har 9 uger til at blive endnu klogere og gå endnu dybere.

 foto Joao Sila

Støt mit blogindlæg på Mobilepay 47215

Modtag mit nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqNQEr

Få adgang til eksklusive indlæg på Patreon her:

https://www.patreon.com/astroswan


Mere om Uranus i Tyren her:

https://astroswan.dk/playshops/playshopuranustyren