MERKUR OUT OF BOUNDS

Merkur tænker i… mener hun ikke Mars? Og jo Mars er out of bounds til 12. juni, pt. i Krebsen hvor den kan gøre os en del mere forsigtige og defensive end normalt (eller det omvendte) – hvad der nu skal til for at bryde de vægge ned omkring det hjerte, enten i forhold til omsorgen til dig selv, eller omsorgen for andre.

Og åbenbart er det ikke nok med Mars. For i dag går Merkur så i gang med sin out of bounds fra i dag den 27. og til den 17. juni.

HVAD BETYDER DET?

Når en planet går out of bounds betyder det, at den bevæger sig ud over en bestemt grad nord eller syd for ækvator (som planeterne sædvanligvis holder sig inden for).

Dvs. når en planet er out of bounds så opfører den sig lidt som hesten der er brudt ud af folden. Den er ikke helt som de andre. Den får en Uranus kvalitet kan man sige og nogle gange også en Jupiter kvalitet. Det kan både føre til den unikke, visionære, innovative, inspirerende, geniagtig adfærd men bestemt også til en forvrængning af planeten, der kan give en ”obsessive” eller abnorm adfærd med ligegyldighed overfor almindelige sociale spilleregler, eller bare alt, alt for meget af det gode. Grænseløshed på den ikke så fede måde

 

Merkur out of bounds i Tvillingen, kan altså både være kommunikation og tanker der vækker os men også kommunikation uden andet formål end at holde samtalen i gang, fordi det føles for sårbart at stoppe den. Fordi vi føler vi er en del af noget ved kommunikation og derved forsøger at få så meget som mulig kommunikation for at undgå følelsen af afvisning. I ved den der gruppechat der aldrig vil stoppe ;) Der både er enorm sjov og hyggelig, men måske også virkelig, virkelig intetsigende og drænende, fordi det pludselig ikke er indholdet der er vigtigt men mere at den bare er i gang. At der ikke kommunikeres for at overlevere viden eller et vigtigt budskab, men for at føle sig knyttet til hinanden.

HVAD KAN VI LÆRE AF DET?

Hvorfor har vi brug for det, kan man spørge sig selv om? Altså endnu en out of bounds periode? Mit bud er, at der er meget mere at lære om Tvillinge energien. At få både den maskuline/yang del med, der kan sætte grænserne og sige vores behov højt, og den feminine/yin del der husker at få empatien og følelserne med, og ikke mindst at lytte.

Out of bounds perioder har for mig den effekt at ekspandere noget så meget, så det ikke er til at overse længere. Om det så er endeløs multitasking, at vi glemmer at stille spørgsmål, at vi lytter for lidt og taler for meget, eller vi glemmer at sætte grænser, lytte til vores egen sandhed, og hele tiden tager mere information ind, det er individuelt.

Fordi uanset om vi vil det eller ej, så betyder de ord bare virkelig meget en gang imellem. De er forskellen på at blive set og blive misforstået, og det er ofte dem vi bliver bedømt på, alle de gange vi kommunikere, hvor vi ikke samtidig kan se hinanden. Og selvom vi kan, så har de ord det bare med at kunne komme ud på en skæv måde. På en måde der er for hård, for smart eller for afvisende.

Temaet omkring sandhed og den større mening med tingene, er stadig virkelig stærkt, særlig med Merkur i opposition til Ceres i Skytten og Jupiter i Skytten. Så det kan også være en periode der i den grad lukker op for nogle sandheder.

Vi er stadig i en Jupiter retrograd periode, så måske der fortsat er flere fordomme, eller lidt for stor optimisme/overmod eller et oplæst ego der skal frem i lyset, eller det her med at knytte en mening (særlig en negativ)  der skal op til overfladen, mere sandhed der skal frem. Og det kan jo være tilstrækkeligt til at vække de fleste.

Det kan også være Tvillingens tendens til at have to ansigter, viser sig, og vi erfarer, at nogen har været uærlige over for os. Eller måske at vi har været uærlige overfor os selv. Sandheden kan i det hele taget føles lidt flydende, hvis vi forsøger at gå til den med hovedet. Samtidig med det kan gå helt galt, hvis vi lader følelserne styrer (ubevidst), og pakker dem ind i logik.

 Hvis vi derimod har tillid til det, vi intuitivt mærker, og kan koble det med spørgsmål, logik og fornuft er der en god mulighed for at nå et skridt nærmere at kommunikere med et åbent hjerte.

Måske det kan få modet frem i os eller i dem omkring os, og kan give os en følelse af indre styrke og uafhængighed samtidig med, at vi bygger bro mellem synspunkter og det maskuline og det feminine i os og i andre.

Og yep, du har også tvillingen i dit horoskop, uanset om du har nogle planeter her eller ej. Så du vil også mærke indflydelsen. Læs gerne mere her, hvis du har lyst til at gå dybere omkring atrologien: https://astroswan-pernille-orskov1.teachable.com/p/master-of-your-universe

Støt mit blogindlæg:

https://secure.squarespace.com/checkout/donate?donatePageId=5b76cfc188251be95f49b714

Modtag mit nyhedsbrev:
http://eepurl.com/dqNQEr

Få adgang til eksklusive indlæg på Patreon her:

https://www.patreon.com/astroswan

Billede af Belinda Fewing