HALVVEJS MELLEM DE TO FORMØRKELSER 🔛

I morgen har vi sidste kvarters måne i Skorpionens tegn. Sidste kvarters måne er der, hvor vi er midt mellem fuldmånen og den kommende nymåne, og da det i denne omgang betyder midt mellem en måneformørkelse og en solformørkelse, så kan det godt være, at det hele føles lidt ude af takt for tiden.

Mest fordi formørkelserne er her til at hjælpe os med at skabe den forandring i vores liv, som vi som mennesker kan have lidt svært ved selv, da forandring godt kan føles farlig.

Vi er midt mellem at give slip på noget og turde starte noget nyt. Og selvom vi egentlig var på vej ned af den nye vej, så oplever jeg hvert fald, at det føles som om, man godt kan blive lokket lidt tilbage i det gamle her i denne her mellem periode.

Det sidst kvarters måne binder sig dog længere tilbage end blot fuldmånen/måneformørkelsen. Den har faktisk forbindelse tilbage til nymånen i Stenbukken.

HVOR VAR DET VI KOM FRA 🌙🌟
Nymånen havde et budskab der forbandt sig til Venus, at tænke og gøre alt med økonomi, relationer, kærlighed og selvkærlighed på en ny måde. Måske ligefrem at vedkende sig nye livsværdier. At have nye mål, nye idealer, nye ideer. Og at stå med større autoritet i al det feminine i os, al vores yin som at tiltrække, modtage, nyde, give omsorg og hvile, bæredygtighed, tillid, intuition, som der måske er nogle nye livsværdier der udspringer af.

Fuldmånen har så belyst dette endnu mere, måske særligt i forhold til at månen her stod i opposition til Venus, fordi skellet mellem, hvordan vi føler omsorg, hvad der gør os trygge, måske har været i modsætning til, hvad vi er tiltrukket af. Vi har behov for anerkendelse og at blive set, men hvad nu hvis vi går med al det her Venus/yin-agtige/nye livsværdier – bliver vi så set. Bliver vi så anerkendt? Er det så overhovedet en fornuftig måde at tænke på? Hvis vi har været seje og holdt fast, erkender vi måske, at der er noget her vi må slippe. Det her med at ønske at andre anerkender os for i stedet, at holde fokus på at anerkende os selv. Have fokus på det der nærer os, der hvor vi går med det der giver glæde og får vores hjerte til at boble og som vi føler giver mening, selvom verden måske synes vi er lidt tossede. Turde stå ved hvem vi er, også selvom det er ”udenfor reglerne” eller falder uden for hvad vennerne, gruppen osv. synes.

HVAD KAN KVART MÅNEN HJÆLPE OS MED 🦂
Og nu er vi så nået til sidste kvarters måne i morgen. Og den står i Skorpionen, og har derfor umiddelbart ikke noget at gøre med Venus. Og dog. Fordi i morgen mødes Venus og Uranus. Måske vi allerede har mærket det her i de sidste dage, hvor månen stod i Vægten (da den regeres af Venus). Aktiemarkedet er hvert fald begyndt at røre på sig. Uranus i Vædderen er her for at vække os. Vække os til at se tingene på en ny måde, Vække os, hvis vi har været lidt for optaget af det materielle, pengene, trygheden, harmonien eller sikkerheden (Venus i sit lave udtryk) og i det hele taget forsøge at lede os på vej i forhold til det der skal sluttes, så der er plads til det nye, der skal begynde.

Venus i Vandbæreren er dog slet ikke den dårligste makker til Uranus. For Vandbæreren er delvist selv regeret af Uranus. Så hvis gudinden for kærlighed, skønhed og penge endelig skulle indgå makkerskab med rebellen, så er det her slet ikke et dårligt sted at gøre det. Vandbæreren kan godt rumme nye tanker, nye idéer.

Men med månen i Skorpionen, den sydlige måneknude i Vandbæreren og de sidste par dages energi som optakt, er der ingen tvivl om, at budskabet er, at vi bliver nødt til at være villige til at forandre os, at vokse for ellers vil vi miste partneren, vennerne, eller værdierne (kunderne). Vi er nødt til at tænke ud af boksen, hvad angår alle Venus temaerne. Give mere plads til frihed, individualitet, innovation og måske baserer både vores økonomi og relationer på livsværdier frem for materielle værdier.

Månen i Skorpionen ønsker, at vi lærer noget om tillid. At vi slipper frygten, behovet for ambition og kontrol, og erstatter det med tillid. Tillid til hinanden, tillid til at alt nok skal gå, tillid til universet bringer os det vi har brug for, når vi har brug for det. Hvis vi ikke vil forstå det med tillid eller viser os indforstået med at transformere os, er Skorpionen ofte nødt til at fjerne noget fra os. Noget der ikke tjener os længere (selvom vi tror det gør det).

Månen her vil bl.a. møde Jupiter i Skorpionen, så skyggesiderne skal måske ekspanderes for, at vi kan deale med dem.

EN HISTORIE FRA DET VIRKELIG LIV 🤓
Hos mig er skyggesiden i Skorpionen i relation til Løven, klart arbejdsmæssige ambitionen og den jura-verden jeg kommer fra. Behovet for at blive anerkendt, behovet for at blive anset som succesfuld af andre, behovet for at blive set som ledertype i det der er maskulint, behovet for at handle. Og i sammenhængen med Vandbæreren/Venus hvor den sydlige måneknude står, er pengene, det er ”fornuften”, dvs. hjernen frem for hjertet, business typen, den der vil gå efter kunderne med flest penge, den der tror den kan tænke sig frem til, hvad løsningen er, men også den der er orienteret om sikkerhed pga. frygt og angst for det ukendte. Altså grundlæggende meget af det lave udtryk af det Maskuline (og Saturn – hvor min Løve i øvrigt står) jeg skal gøre op med.

Så jeg forsøger at finde en ny autoritet i mig og i det feminine/min yin side (Saturn i Stenbukken og Venus – temaerne), at handle i overensstemmelse med min sandhed (Mars i Skytten) at holde fokus på forandring og tillid (Jupiter i Skorpionen), på at følge mit hjerte og anerkende mig selv (Løven) og på nye idealer og ikke mindst viden om, at der er en gruppe derude der er klar til tænke tingene anderledes, en gruppe der tænker ligesom mig (Vandbæreren). Men uh det føles farligt og der skal ikke meget til før, jeg kan føle mig usikker på, om jeg gør det rigtige, eller jeg nu er lidt for rebelsk, eller er nervøs for der går lidt for meget hjerte og lidt for lidt hoved i beslutningerne. 🤔💗

Måske I andre også kan se, hvordan tegnene spiller sammen for jer, i forhold til et livsområde, enten familie, kærlighed, venner eller arbejde?

OG SÅ TIL ALLER SIDST, MERKUR OG NEPTUN 💭
Det sidste der er i spil er Merkur, der kommer til at stå i kvadrat til månen i morgen. Så hvis vi er optaget af kontrol, ambition, eller vi er styret af frygt m.v. kan vi meget hurtig ende i en magtkamp i vores kommunikation, særlig kommunikation i forhold til en gruppe. Hvis vi derimod har tillid og er indstillet på forandring, så kan det være kommunikation kan hjælpe os særligt kommunikation fra eller til en gruppe eller i forhold til venner. De har måske nye indsigter, nye måder at se tingene på, som støtter os i den vej, vi er ved at gå.

Neptun berører også månen, så det kan være vi oplever, at vi er nødt til at tro på noget der er større end os selv, for at få det hele til at gå op i os – men at det måske også giver en særlig ro. Eller at Neptun får sat skub i kreativiteten og fantasien, så vi kan skabe det, vi går og drømmer om. Omvendt kan Neptun netop også være den der opløser det vi har set frem til – kundemøder/jobsamtaler/date. Ikke for at teste os, men fordi vi var på vej ned af en vej, der ikke var sand for os. Fordi den vej er en illusion, et ideal som vi drømmer om, men som ikke er den vej vi skal. Det kan også være vi har været lidt for optimistiske hvad angår rejser, opgaver og forpligtelser - i så fald er der også noget der her må slippes. 💞