Neptun kvadrat Neptun - når vi mister troen

For alle os født i fra 1977-1979 er vi sat under et særligt pres for tiden. Vi rammes af en transit som rammer alle, når de er 40-42 år. Neptun i kvadrat til Neptun.

Hvad det betyder fortæller jeg senere, men som bevægelserne på himlen har set ud de seneste år, kan det godt have udstrukket sig over en længere periode end de 2 år, som det normalt gør og faktisk også føltes voldsommere end den transit normalt gør. For i vores tilfælde, står vores fødsels Neptun i Skytten. Her passerede Saturn igennem for nogle år siden. Særligt i 2016, kan der have været en følelse af virkelig at forfølge vores drømme, uanset om de var private eller arbejdsmæssige. Følelsen af at arbejde hårdt for dem. Men at resultatet, der altid plejer at melde sig i slutningen af en Saturn retrograd udeblev.

Og med Jupiter i Skytten var vi tilbage på den gamle drømme spor. Men resultaterne blev stadig ved med at udeblive. Vi har lyst til at smide håndklædet i ringen. Vi har måske faktisk gjort det. Opgivet håbet.

Alt det fordi Neptun i Fisken, vandtegnet, får slukket al Skyttens ild. Al succesen og heldet og den positive ekspansion, som Jupiter har med sig, er måske udeblevet. De to har danset omkring hinanden 3 gange i år, og tager sidste dans her i september. Og så kan vi ånde mere lettet op. Så kan det være vi endelig mærker momentum bevægelse fremad på drømmen. Så er Jupiter i Skytten ude af Neptuns skygge, og det er ”kun” vores fødsels Neptun, i Skytten der nu stadig påvirkes. Påvirkningen er altid stærkest, når transit Neptun står i graderne før vores fødsels Neptun, derefter mærkes det ikke så stærkt.

Men tilbage Neptun square Neptun. Som sagt noget vi alle oplever i alderen 40-42. Det er bl.a. derfor ordet midtlivskrise er opfundet (pga. en Uranus transit også). For det er en følelse af krisen.

Når Neptun rammer os, så er det følelsen af at noget falder fra hinanden. Illusionerne om livet begynder at opløse sig, og måske har vi oplevelsen af hele tiden at skulle slippe noget. Slippe noget fysisk, relationer, give slip på en gammel personlighed. Det kan være en oplevelse af at være helt flydende.

Læs resten af artiklen her

https://www.patreon.com/posts/29802679