Nymånen i Jomfruen

NYMÅNEN I JOMFRUEN

Jomfruens måned er den 9. måned. Det 9. tegn er Skyttens tegn. Tegnet for genfødslen, genopstandelsen, Skyttens energi der er så stærk i år, fordi det er tid til at se sandheden. Ikke som vi troede den var, men med nye øjne. Med håb, optimisme og tro.

2019, er et 3’er år, et år der forbinder sig til succes og held og jupiter (der igen forbindes til Skytten). Forudsat at 1’eren, solens energi og 2’eren månens energi er blevet balanceret i os.

Nymånen faldt i går på den 30., en 3’er dag og indvarsler netop muligheden for den følelse af succes, af genfødsel, af nye perspektiver.

Og hvad er perspektivet så. Det er kærlighed. Nymånenen falder i den 6. grad, 6. planeter (sol, måne, mars, venus, merkur, og juno) alle i Jomfruen. Derudover rykkede stjernen Regulus ind i Jomfruen i 2011, og står tæt på, hvor nymånen falder. Stjernen symboliserer frelseren, genfødslen og i Jomfruen er det gudinde energien, det feminine, kærligheden, der bliver symbolet på frelseren. Jomfruen er i øvrigt det 6. tegn.

 

Det her er ubetinget årets vildeste nymåne. Det er, som om det er den nymåne hele 2019’s energi centrerer sig omkring.

 

Universet forsøger ikke at gemme budskaberne for os, vi er bare ikke vant til at få dem serveret i det sprog.

 

Sidste måneds fuldmåne fortalte os, at hvis vi skal stå stærkt i at udtrykke vores kreative selv, vores unikke gave, både gennem ego og sjæl, så er vi i den grad nødt til at få nye perspektiver. Jomfruen handler om, hvordan vi så omsætter vores unikke gave, til at tjene andre og verden med. Hvis vi bliver ved at tro, at vi skal knokle og fixe os selv, for at passe ind i gruppen, for at passe ind i kollektivets nuværende idé om, hvordan vi bedst tjener verden, så udvikler vi os ikke. Menneskeheden udvikler sig ikke. Hvis vi bliver ved med kun at adressere tingene fra en logisk vinkel, hvor vi ser ting som separate, så udvikler vi os ikke.

 

Men hvis vi derimod åbner for et nyt perspektiv og ser, at det der tjener kollektivet bedst, os alle bedst, er hvis vi stopper med at knokle, stopper med at være i frygten for ikke at være nok, sorterer alt det fra der fjerner vores fokus fra vores største og vigtigste opgave, og bruger vores unikke gave at tjene verden med, så starter overfloden. Så kan vi begynde at høste alt det vi sår, frem for hele tiden, at have følelsen af der ikke helt er nok.

 

Men det er nemmere sagt end gjort. Jomfruen er polaritet til Fisken. Det vil sige, at tilliden er en stor udfordring. ”Kontrol er bedre end tillid” er helt klart en talemåde opfundet af en Stenbuk og Jomfru i fællesskab.

 

Kan vi have tillid til at alt er kærlighed? Kan vi tale ind i den kærlighed og den tillid, selv når vi sætter grænser, selv når vi vælger at sortere det fra der ikke er et hell yes, uanset om det relationer eller ting, eller når andre ud fra samme synspunkt, bevæger sig videre uden os.

 

Det her er den 2. nymåne ud af 4 i træk, hvor Venus og Mars danser sammen. Det betyder helt nye begyndelser for vores relationer i de her måneder. Både dem mellem kønnene, men også relationen til os selv. Kan vi have tillid til det vi mærker, tillid til at lade os guide af intuitionen, overgive os mere, uden at miste vores grounding og miste fodfæstet som mennesker. Måske er overgivelse netop overgivelse til at sætte grænser, overgivelse til handling, overgivelse til vores krop, overgivelse til at vi også må have lov at være små ”uperfekte” mennesker.

 

Uanset hvad, kan vi ikke undgå at vågne. Alle planeterne i Jomfruen møder Uranus retrograd i Tyren. I Tyren er Uranus i den grad for at vække os til Venus’ vibration af kærlighed, men også til vores indre ressourcer. Indre værdier. Måske er vores største indre ressource at give kærlighed til os selv og til andre?

 

Alt vi gør lige nu bevidst eller ubevidst for at opfylde behov vi har lige nu og her, der kun handler om vores egne behov, der ikke er forbundet til nogle mere langsigtede fordele og perspektiver, uanset om det er behov der er drevet af lyst eller frygt, vil blive stoppet. Vil føles off. Det vil Saturn og Chiron i Vædderen sørge for.

 

Vi kan føle smerten, hvis vi hænger fast i at se alt i separate dele, ikke se meningen med/læringen i tingene, det store billede, eller hvis vi hænger fast i en straf/belønning tankegang. Fordi jeg gjorde alt det her hårde arbejde, så har jeg fortjent xxx. Følelsen af at andre skylder os noget. Vi gør os selv til slaver med den tankegang, der kommer ud af et underskud. Og hele meningen med året er at sætte os selv fri, skabe et liv fyldt med frihed, overskud, glæde og håb.

 

De samme blokeringer kan vi møde, hvis vi forsøger at tænke os til tingene. Rationalisere os til. Men hvis vi handler ud fra instinkt og/eller ud fra intuition, fornemmelse, en følelse, så begynder dørene at åbne sig. Uanset om det er noget vi sorterer fra, grænser vi sætter, eller noget vi byder inden for.

 

Årets energi er 3, tre-enigheden. Succes. Frihed. Men kun hvis vi har forstået at koble Solens energi, vores ego, drive, unikke gave med Månen, følelserne, intuitionen og blødheden. Denne her nymåne, vil åbne helt nye døre, i os, skabe en form for lille indre revolution i os, hvis vi har mestret den balance, eller vække os til den del, der stadig mangler lidt mere fokus, lidt mere øvelse.

Du har alle muligheder for en ny begyndelse i dit liv med denne nymåne. Du kan faktisk genopfinde dig selv. Og skabe en ny personlig sandhed, en ny fortælling om dig og hvad det er du er her for, hvis du er vokset ud af den gamle. Det er tid til at slippe alt det gamle, der ikke nærer dig længere, indeni, udenpå, i dit hoved eller din krop og vælge det der gør. <3

Information om 2019’s energi her:

https://astroswan.dk/playshops/eguide2019


Mere om Uranus i Tyren her:

https://astroswan.dk/playshops/playshopuranustyren