NYMÅNEN I JOMFRUEN – NARRER DU DIG SELV?

I stil med sidste måned, så kommer det her indlæg, nok ikke til at følge alle mulige andres indlæg om nymånen. De fleste af jer er allerede med på Jomfru energien, at forfine, skelne, udrensning osv. – så det vil jeg ikke bruge jeres kostbare tid på at gå i dybden med. Til gengæld bliver indlægget langt og om en masse andet.

For her til morgen fik jeg en masse ind og jeg kan mærke det bobler i mig som en vulkan for at komme ud. 🌋

Nymånen falder i aften kl. 20.01 i, 17 grader Jomfruen. Graden er forbundet med et billede af en vulkan (sabian symbols) og hele ugen og mere til har det været mig en gåde, hvorfor – men her til morgen landede indsigten.

Nymånen er en ny følelsesmæssig start eller tilgang i det område, hvor du har 17 grader Jomfruen, og min ligger tilfældigvis i det 2. hus – Venus huset for selvværd, økonomi, kærlighed, relationer mv. Og selvfølgelig er det ikke tilfældigt, da Venus spiller en stor rolle for denne nymåne og henover de næste 3 måneder, pga. den kommende Venus retrograd.

9-TALLETS BETYDNING

Når nymånen lander den 9. dag i den 9. måned, så kan jeg kun se det som den nymåne, der både indvarsler afslutninger og den spæde start på nye begyndelser. 9 tallet kan på en måde forbindes til Fiskens tegn – det sidste ud af de 12, afslutningen, men samtidig også begyndelsen. For ingen begyndelser uden afslutninger eller afslutninger uden begyndelser. Der hvor alt er et, inden noget nyt kan starte.

Og da tingene altid passer sammen, så spiller Fiskens energi en stor rolle ved denne her nymåne. Neptun, hvor Fisken står er i opposition til nymånen, og bliver dermed på en måde et spejl af den fuldmåne, vi havde for 14 dage siden i Fisken, hvor Solen i Jomfruen stod omvendt.

Og da vi er i et 11/2 år – så er det som om energien ved hver ny/fuldmåne viser sig på 2 måder (afhængig af om det er vores yin eller yang der påvirkes), og derudover har det med at påvirke vores egen måne (uanset jeg astrologisk ikke kan forklare hvorfor?!)

Første mulige påvirkning er lige til - At nogle grænser skal blødes op. At der hvor nogen har været lidt for optaget af, at der kun findes det der kan ses og røres ved, skal blødes op. At vi måske ikke skal holde ud og knokle os til alting, men også gerne må tiltrække. At lukke spiritualiteten ind eller måske bare blødhed. Empatien, tilgivelsen, accepten, rummeligheden, følelserne, hvis grænserne har været trukket lige lovligt skarpt op, eller vi har været lidt for optaget af at finde fejlene og kritisere.

ER DU KLAR TIL FØLELSESMÆSSIG FORVANDLING?

Anden påvirkning kræver lidt flere ord….

Der er ingen tvivl, noget ved den måne (og i os) skal forvandles. Noget skal slippes. Pluto (død og genfødsel) går ind og påvirker nymånen og det samme gør Jupiter og Venus begge i Skorpionen (død og genfødsel). Og nu skal jeg nok komme til sagen.

For da jeg vågnede i morges, var jeg vred. Ikke i sig selv nogen nyhed, for det har jeg været on/off siden juli måned, men det der var nyt var, at jeg var vred på Universet. Og det har jeg aldrig prøvet eller rettere turde før. Vreden kom fordi jeg simpelthen har knoklet så hårdt det her år på alle fronter uden nævneværdige synlige resultater i den ydre verden udover flere grå hår, og flere rynker og mere stress i min krop. Og selvfølgelig er det at være vred på Universet, en direkte spejling af noget i mig jeg er vred på – så langt er jeg med 😆

ER DER GRUND TIL AT VÆRE TAKNEMLIG?

Pludselig kunne jeg se, hvor meget af al denne her fokus på taknemlighed, og læringer i det svære ting (fiske energien/spiritualiteten) også kan være med til at holde os fast i, at vi ikke fortjener bedre. At man bare skal være taknemlig for det man modtager, og ikke kræve mere. At taknemlig pludselig også bliver noget man bør eller skal være, for at man er "korrekt" spirituel eller i en høj vibration. Og ved du hvad – det stopper lige her. Hvis man grundlæggende er utaknemlig, ja så skal man øve sig. Men det er de færreste af os. Vi er faktisk taknemlige for rigtige mange ting, og synes vi bør være taknemlige for endnu flere - lidt for mange faktisk. Århundreder og måske årtusinders fortællinger om, at man bare skulle være taknemlig for at man fik 2 kr. i stedet for de 10 man fortjente (og andre fik), at man skulle være taknemlig for, at den mand, man havde, ikke slog en, selvom han drak alle pengene op, at man skulle være taknemlig for den familie man havde fået, uanset de behandlede en som skidt (Askepot anyone?), taknemlig for de venner man havde, selvom de behandlede en dårligt osv. osv. You get my point. Og formentlig er der nu nogle af jer der bliver provokeret og tænker, ”jamen vi skal da være taknemlige?” Og yes – det er jeg helt enige i, vi skal. Men hvis vi nogen sinde skal hæve vores standard i forhold til penge, relationer, selvværd, kærlighed eller andet, så er vi altså også nødt til at kende vores eget værd. Og så kan vi ikke springe et skridt over og hoppe direkte over i taknemligheden, for så ender taknemligheden med at være taknemlighed for, at blive behandlet under standard på alle områder – og hvis vi er taknemlige for det, så sender Universet os bare mere af det. Eller taknemlighed som en måde at manipulere vores følelsesmæssige virkelighed, "fordi nu vejret er godt, bør jeg være taknemlig for det, og ikke fokusere på hvor ked af det jeg faktisk er" (jo! det bør du!) 

Universet har aldrig ønsket, at vi ikke må modtage alt det, vi har potentiale til. Men det kan kun sende os det vi selv synes, vi har fortjent. Og hvis vi er taknemlig for alt, uden FØRST at have sat den grænse der hedder, det her vil jeg stå model til, og hvis vi ikke brokker os, når vi møder noget, der er under den grænse, og måske bliver martyrer, ofre eller andet istedet, så kan Universet ikke hjælpe os. Det kan kun sende en energi der matcher vores egen. Jeg har sagt det før og siger det igen. INGEN skridt kan springes over pt., og hvis vi gør det, så bliver det spiritual bypassing, hvor det i det her tilfælde kun fastholder os i en dårlig situation. Enten ved at fastholde dig i et lavere værd, eller ved at undertrykke de følelser du i virkeligheden har. Eller både og.

HVORDAN TAKNEMLIGHED KAN FASTHOLDE OS I EN LAV VIBRATION

Så hvis du også sidder nu og bliver en lille smule vred over alt det crap, du har fundet dig i at modtage og har forsøgt at være taknemlig for, så du måske i dit stille sind har følt dig lidt som martyr eller offer, så giv den gas på vreden. Sig nej tak til det, der er under din standard. For faktisk er martyr og offer vibrationer, lavere end vredes vibrationer, så allerede der bevæger du dig op ad stien og tættere på en endnu højere vibration. Og når du så begynder at modtage det der er din standard, kan du måske igen begynde at være taknemlig. Eller hvis du giver dig selv lov at være vred, kan du lettere rumme også at være taknemlig over solen skinner.

Husk der er forskel på at være utaknemlig vs. at være neutral vs at være taknemlig. Og jeg ved godt det her går i mod alt, hvad de her abundance guruer og andre prædiker omkring taknemlighed (jeg fører selv taknemlighedsdagbog) – og jeg siger ikke, det er forkert – jeg siger blot, vi har sprunget et skridt over. Det her er også nyt for mig, så filosofien er ikke helt gennemtænkt, men det mærkes virkelig som om det er noget, jeg skal sige det her – ikke bare for mig selv men for alle. At taknemlighedsfilosofien også kan bruges til at fastholdes os (på meget sofistikeret vis) i et mangelsmindset, eller i et frygt mindset, og hvis vi går med på den løgnehistorie, så når vi aldrig op i en højere vibration eller 5d, om I vil.

TØR DU FORVENTE DINE BEHOV BLIVER MØDT?

Hvor mange af os har tænkt, at vejen ind i spiritualiteten, skulle være gennem nogle traditionelt yin værdier taknemlighed f.eks.? Vi har blot glemt, at det forudsatte, at vi allerede havde været det sted på stien, hvor vores værd er så stort, at vi tænker vi fortjener alt, og vores behov skal dækkes først. Et stadie der ofte naturligt og sundt hører barndommen til, men som for mange af os er blevet sprunget over, da vores forældre eller omstændigheder ikke tillod det. Et stadie vi nu er nødt til at være i for at kunne bevæge os videre på et solidt fundament. Et barn er ikke taknemlig for at få omsorg, mad eller skiftet ble eller blive trøstet, det forventer det. Og det skal vi måske også til at gøre. Og huske, at vi nu er voksne, så vi rent faktisk kan forlade situationen, hvis vores behov ikke bliver mødt, i stedet for at kræve, at andre skal møde dem.

Året har hele tiden handlet om, at det feminine/yin skulle blive stærkere og bedre til at sætte grænser og det maskuline/yang blødes mere op, så de to kunne stå mere lige side om side. Faktisk startede bevægelsen omkring det feminine allerede i foråret 2017, hvor Venus i Vædderen gik retrograd sidste gang, og jeg tror den kommende retrograd er til for at fuldføre, det som vi måske ikke helt lærte første gang.

Så når du skal bruge Jomfruens energi til at skelne mellem, hvad der er godt for dig, og hvad der dræner dig, så husk lige at spørge dig selv, hvad du fortjener. Har du stillet dig tilfreds i en situation der egentlig er langt under den standard, du ville sætte for dine børn, din veninde, for en fremmed eller dig selv, hvis du egentlig tænker efter? Og bliver din indre vulkan af vrede, og ”nu er det nok” måske også tændt et sted i dit liv, hvis du tænker efter. Og hvis du synes det er ude af din komfort zone og kræver lidt ekstra hårdhed og egoisme, og at du dropper taknemligheden, forståelsen og accepten og rummeligheden af andre, så er det nok fint. Som sagt er det et trin på stien mange af os har sprunget over. Så giv dig selv lov til at stå der, og når du så er blevet komfortabel med det, kan du tage det med over i al det gamle, som du allerede er god til.

Prøv at forestille dig mængden af brok og negativ snak, vi ville reducere på den bekostning. At vi selv blev virkelig gode til at sætte grænser og sige, hvad vi vil have og ikke have, i stedet for ikke at sige fra og til og bagefter brokke os over det eller føle os som ofre eller alternativt manipulere os til det vi vil have, alt sammen en lav feminine vibration.

Så til denne her nymåne, vil jeg opfordre dig til at lave en lang liste over alt det, der er fantastisk ved dig, og som du som minimum fortjener. Og med en klar indre følelse af, at der ikke er andet der dur. For det er der ikke. For dine behov skal dækkes, og du har ret til at være her med de behov du har, og du fortjener det bedste. Universet kan bare først levere, når du selv tror på det. Så hvis det er svært at gøre for dig selv, så forestil dig, at du er Kim Kardashian eller Kanye West (to der for mig hverken har udfordringer med selvværdet eller økonomien🤣🤣) og spørg dig selv, hvad ville de kræve, hvad ville de sige…