NYMÅNE I VÆGTEN

Nymånen falder den 28. september kl. 20.26 i 5 grader Vægten. En helt ny begyndelse for balance, for følelsen af handling og konsekvens, for ret og retfærdighed. En følelse af heling i relationen mellem yin/yang, men måske også en opdagelse af et sår, som vi ikke har set før, som er nødvendigt, for at vi kan hele, fordi Chiron står i opposition til nymånen.

Relationer er temaet, herunder vores projektioner og spejlinger. Og med Uranus i Tyren i aspekt til nymånen, to asteroider i aspekt og en tredje out of bounds, så kommer der nye perspektiver på det.

Samme dag som nymånen, idag, mødes Saturn og den sydlige måneknude i Stenbukken, for 3. gang i år. Der er noget omkring at slippe gamle forpligtelser, men måske også at erkende, at der er nogle gamle forpligtelser vi ikke helt har fået rundet af, i jagten på alt det nye, og de måske banker på vores dør nu.

Vi er lidt udspændt mellem fortid og fremtid. Hvor solformørkelsen i Krebsen i sommer viste os fremtiden, er der stadig nogle ting vi skal have rundet af, samlet op på, skabt balance i, før vi kan gå ind i den fremtid. Noget i fortiden vi skal tilbage og afslutte. Fordi nymånen falder lige mellem den nordlige måneknude i Krebsen, og den sydlige i Stenbukken.

LÆS RESTEN AF INDLÆGGET OG HØR LYDFILEN PÅ PATREON. https://www.patreon.com/posts/30307402 Lydfilen er 35 min.