OPFYLDELSEN AF ALLE DINE DRØMME ELLER FØLELSEN AF AT ILLUSIONERNE BRISTER – DE SIDSTE PÅMINDELSER FRA SATURN I SKYTTEN

Jeg må tilstå, jeg synes energien er noget blandet for tiden. Det er som om på den ene side, at drømme, romantik, ting forbundet med kvinder, film, musik, spiritualitet og måske også økonomi på den ene side kan overgå vores vildeste fantasi og netop skabe en helt ny begyndelse og på den anden side, at det vi har arbejdet på de sidste 3 år, uanset om det er en virksomhed, forhold, projekt eller lignende smuldrer mellem fingrene på os eller hele tiden skydes ud lige uden for rækkevidde. Jeg ved ikke, om I har samme oplevelse?💖

Ude i verden oplever jeg, at Time’s up bevægelsen får helt ny medvind, at filmen Black Panther, i USA står til at slå alle åbningsrekorder for en film (selv Star Wars), hvilket er historisk da der er tale om en actionfilm om en sort superhelt og alle hovedpersoner i filmen er sorte skuespillere. Så de der før var ofre (Fisken) heler deres sår (Chiron) og mærker drømme gå i opfyldelse (Neptun)

Omvendt hører jeg pludselig om flere og flere konkurser (erhvervsskade at jeg bider mærke i den slags i aviserne) og jeg har selv 3 kunder inden for en uge, der ringer til mig fordi de er pressede, og de ikke ved om de kan fortsætte. Det der er fælles for dem alle 3 har været et stort wake-up call i forhold til økonomi, partnere og juridiske krav. Der har måske været lidt for meget optimisme, lidt for meget stå til i forhold til økonomien og lidt for lidt fokus på detaljen og det ansvar der følger med det at drive virksomhed. Det er her Neptun og Mars der spiller ind.

Derfor er dagens nyheder herfra også lidt blandet. 🌊

MARS KVADRAT VENUS ☯️

Mars i Skytten står i et spændt aspekt til Neptun i Fisken og Venus i Fisken, noget der startede i lørdags og på mange måder måske vil kulminere på søndag.

Dvs. Mars i Skytten står i kvadrat til Venus i Fisken. Kvadrater er dem der kan skabe irritation og konflikt, i et lavere udtryk, men i et højere udtryk blive der hvor tingene spiller sammen på smukkeste vis. En superhelte (mars) film (venus/fisken) f.eks.

Dvs. der lige nu er en form for konflikt og irritation mellem det maskuline og det feminine. Mellem yin og yang i os og ude i verden. Særligt hvis Mars i Skytten er i sit lave udtryk (frem, frem, frem, dominans, handlen/utålmodighed/uforpligtende/krigerisk/dømmende) og/eller Venus i Fisken er i sit lave udtryk (passivitet, offer, eskapisme, helt opslugt af følelser).

De sidste 3 år har handlet om at Skytten skulle lære mere om at finde sin indre autoritet og sandhed, dvs. i mange tilfælde tage ansvar – eller fralægge sig ansvar og sætte grænser, hvis Skytten havde påtaget sig for meget. Mars tur gennem Skytten forsøger på den ene eller anden måde at manifestere det. Hvor det før jul handlede om, at det feminine måtte tage ansvaret på sig, handler det nu om, at det er det maskulines tur til at gøre det samme. Ellers må det feminine (der allerede burde have lært lektien), sætte en grænse.

Det her sker inden i os, så måske du mærker det som en indre kamp eller irritabilitet, men det sker også mellem os, så måske du er mere Mars i nogle relationer og mere Venus i andre. Jeg har haft et mønster af den sidste uge af at måtte sætte grænser for så mange af mine mandlige advokat-kunder og forretningspartnere, enten i forhold til at få dem til at forstå, at jeg ikke driver velgørenhed, at de selv er nødt til at komme på banen, og/eller i forhold til fordeling af arbejdsopgaver. Samtidig har min egen Mars været tvunget til at stoppe med at dømme, vise forståelse og tilgivelse og ikke mindst vise ubetinget kærlighed, men uden at grænserne dermed blev fraveget.

Måske oplevelsen for jer har set anderledes ud og det er andre træk i Skytten og Fisken der har vist sig, eller måske har I været så heldige at få dem til at spille perfekt sammen, som jeg også selv har på andre områder af mit liv.

Uanset vil der nok være en del kommunikation og tanker om at tage ansvar, autoritet, status (måske den man tillægger andre) da Merkur og Saturn også møder hinanden i dag.

MARS/NEPTUN I KVADRAT 🌊🔥

Da Venus og Neptun står samme sted i dag, så har Mars og Neptun samme irritations aspekt. Neptun er den planet, der enten får vores drømme til at gå i opfyldelse, eller punkterer ballonen og brister illusionen, for at vi kan se realiteterne i øjnene, måske fordi vi som mennesker altid vokser ud af smerte, og at smerten oftest er den der vækker os til at se og opleve, at vi alle er forbundet, hvilket er Neptuns fremmeste formål.

Det der er lidt særligt ved netop dette aspekt er, at Neptun stod i Skytten fra 1970 til 1984. Så der er altså en større generation af os, der allerede har mærket eller vil mærke Mars i Skytten (indtil 18. marts) præcis på det sted hvor deres Neptun i Skytten står. Alt afhængig af, hvor god man har været til at koble ind i den energi, og lært det der skulle læres, vil det nok enten være en følelse af, at drømme går i opfyldelse, eller en følelse af at føle sig som ofre/bristede illusioner, medmindre man husker på ikke at dømme, optimisme, tilgivelse, empati, grænser og ikke mindst, at vi alle sammen er præcis der, hvor vi skal være, for at lære det vi skal.

Da Venus og Neptun står samme sted, så kan det være Mars i Skytten reagerer på for stor passivitet, eskapisme (hvilket vist er det vi ser lige i øjeblikket i forhold til den amerikanske våbenlovgivning), eller det kan være at kærligheden eller pengene forsvinder mellem hænderne på os. Fordi vi skulle lære noget om at sætte grænser, forpligtelse, ansvar, autoritet og at stå og handle fra vores inderste sandhed (Niklas Bendtner har sin Mars og Måne i Skytten og sin Venus og nordlige måneknude i Fisken – så der er noget at lære af hans seneste forelskelse)

Og så til dagens smukkeste astrologiske aspekt.

Nemlig Venus samme sted som Neptun.

VENUS og NEPTUN 💞💗

Venus og Neptun sammen er den ideelle romantiske kærlighed, der transcendere alt. Hvor kreativitet eller kærligheden føles som at leve en drøm. Hvor vi pludselig tiltrækker alt det vi ønsker (faktisk det ultimative aspekt for law of attraction), og det at vi viser andre kærlighed pludselig får os til at føle en samhørighed – en følelse af at vi alle er et. Vi giver meget mere end vi modtager, og er meget sensitive.

Ikke nok med det, så står begge planeter i Fisken, hvor de begge elsker at være. Aftenen og dagen i morgen vil være præget af en blød feminin og flydende energi, utroligt helende og smuk, og vores fantasier og kreativitet vil flyde med. Samtidig er månen i Tyren, Tyren, der regerer Venus, så her er endnu flere kærlige, nydelsesfulde vibes fyldt af overflod. Det er de 3 absolut mest feminine energier/tegn/planeter der mødes i dag i harmoni, og forhåbentligt kan det skabe et skifte i vores bevidsthed, større omsorg, mere hjerte og ikke mindst et skift henimod, at vi alle er en.

Essensen af det høje udtryk af det feminine er længsel og tiltrækning, tillid og sårbarhed. Vi er med dette aspekt nødt til at slippe bekymringer og stress, fordømmelse af os selv og andre, og lade universet tage styringen. Vi bliver faktisk instrueret i at gøre det. Og når vi gør det, vil vi blive modtaget med forståelse, tilgivelse, kærlighed og måske en form for højere bevidsthed. Vi er nødt til at stole på, at der hvor vi lander, er det rigtige sted op det rigtige tidspunkt, og rejsen nok skal være fyldt med omsorg, kærlighed og forståelse. Verden har brug for kærlighed lige nu, meget mere kærlighed. Og universet og astrologien beder os om, at åbne for den. For blidheden, ømheden og magien.