Saturn i Stenbukken direkte - artikel om Saturn i Stenbukken

I anledning af Saturn går direkte i dag, har jeg skrevet en længere artikel om, hvad Saturn i Stenbukken er her for at lære os, vise os og gøre os klogere på.

Du kan få adgang til hele artiklen her på Patreon

https://www.patreon.com/posts/30055495

På Patreon betaler du ét månedligt beløb, og så får du som minimum adgang til 2 artikler pr. måned. Hvis du vælger at betale lidt mere, får du adgang til et ubegrænset antal af artikler, videoer om fuldmånen, lydfiler med ugentlige og månedlige horoskoper, og en masse andet.

Her er et udsnit.

SATURN TESTEN

Et pejlemærke plejer at være, at hvis du mærker en tung fornemmelse af at tænke på mere ansvar, at du hele tiden føler du skal være stærk, at livet er hårdt arbejde, tanken om, ”at det bør jeg”, ”det skal jeg” at ”sådan er det bare at være menneske”, at alt i livet kommer til dig afmålt og begrænset, så har du et fordrejet Saturn udtryk. Så skal du give dig selv rollen som autoritet og forsøge at komme fri af protestantismens klamme hånd, som ovennævnte nok desværre er udtryk for. Vi arver vist ikke kun gener men også overbevisninger. Så skal du til at tage mere ansvar for din egen lykke, din egen glæde, og for at skabe dit eget liv.

Min oplevelse er, at folk med Saturn retrograd i deres horoskop, har lært nok om ansvar i forhold til andre, og skal til at lære mere om ansvar i forhold til sig selv.

Hvis du omvendt mere mærker en ”det gider jeg ikke” eller ”det har jeg ikke lyst til” følelsen, at du gerne vil have andre fixer ting for dig, ikke har noget imod at snyde lidt en gang imellem, undgår pligter, ansvar, disciplin osv. – her taler jeg ikke kun om slankekure, men der hvor vi overtræder loven og svigter din forpligtelser, altså dine reelle forpligtelser, ikke dem andre synes du bør have, så er det tid til at lære lidt mere om at tage ansvar og begrænse sig, og blive lidt mere moden. Vi kan alle have den følelse en smule på visse områder, særligt når vi skal ringe til nogen vi ikke har lyst til at ringe til osv., men det er mit helt klare indtryk, at der ud over børn, er meget få af den slags voksne mennesker i Danmark, når det kommer til stykket. Vores dejlige protestantiske arv fornægter sig ikke…