SIDSTE KVARTERS MÅNE I FISKEN 🌗🌊

I morgen sker der en hel masse på himlen og måske I allerede kan begynde at mærke effekterne. Vi er endnu ikke sluppet helt af med al det vand ;)

Vi er nu halvvejs mellem fuldmånen og den næste nymåne, og det betyder, at de oplevelser, vi har haft ved fuldmånen, måske er begyndt at bundfælde sig. Er vi blevet vækket, for at kunne komme mere i kontakt med vores egen sandhed, frem for den rolle vi tror vi skal spille? Var det vi troede var sandheden, måske slet ikke sandheden alligevel, men noget som er sket på baggrund af vores egne forud indtagelser og fordomme om situation eller andre, eller andres spejlinger af noget i os, som vi ikke selv var i kontakt med eller ikke ville se. Er der måske 2 versioner af sandheden, så der både er noget rigtigt i din oprindelige oplevelse men også noget rigtigt i det nye perspektiv?

TID TIL REFLEKSION OG MÅSKE TID TIL AT SKIFTE MENING?

Uanset hvad, er det sidste kvarters måne ofte der, hvor indsigterne for alvor lander. Om os selv, situationen og andre. Og i denne måned med Solen i Tvillingen er det et tidspunkt, hvor vi måske skal skifte mening/opfattelse/overbevisning/tanker om noget. Det er hvert fald via kommunikation enten den udadtil eller den indre kommunikation/refleksion vi kommer længst.

Solen og Merkur står samme sted i Tvillingen i morgen, så på en måde er det en form for ”nymåne” i forhold til den måde vi kommunikerer og tænker på, i det livsområde, hvor vi har Tvillingen. Uanset om det er vores partnerskabshus, huset for karriere, børn eller familie Tvillingen står i for dig, er der måske noget der går op for dig her. Hvor du kan skabe fundamentet for en ny start, der rigtig kan tage fat med Nymånen i Tvillingen om 14 dage.

Sidste kvarters måne lander i Fisken. Måske får vi en anden opfattelse af noget, hvor vi har set os selv som offer, som den selvopofrende, som frelseren, andre som eskapister, vage osv. Måske rollerne også kan byttes rundt og vi blot har projiceret noget på andre, som vi ikke selv var i kontakt med. Det kan også være sandheden om verden får lidt flere nuancer, at der måske er mere end vi kan se, at der er noget større, at spiritualiteten skal have en chance.

KAN DU ÅBNE DIT HJERTE LIDT MERE? 💗

Eller hvis vi ser sidste kvarters måne i Fisken som en form for afslutning på den tidligere nymåne i Tyren, der i høj grad handlede om at gå efter drømmen, og at åbne sit hjerte til sig selv og til andre, så mærke hvad der sker, hvis vi tør åbne os følelsesmæssigt og fortælle vores sandhed og tør give slip i vores ego og stolthed, og være mere orienteret om tilgivelse og accept og ikke være så selvbeskyttende.

Det er ikke sikkert det er nemt. Det kan være det kræver, at du tilgiver og accepterer andre og dig selv som I er, frem for som du ville ønske du/I var. Det kan være kommunikationen river illusionerne væk, hvis du stadig befinder dig i dem, eller at følelser og logik virker som om de kæmper mod hinanden, men det kan også være at du endelig kan bygge broen mellem hjertet og logikken og kommunikere det med omsorg, tilgivelse og accept til andre. Merkur og Neptun står nemlig lidt og danser op mod hinanden.

Lige præcis det kræver, at vi står stærkt i vores følelser. Ikke gør dem forkerte, ikke skammer os over dem, eller prøver at fremstå stærke/seje/i kontrol. Så for at det skal virke, skal det yin/feminine i os alle være styrket. Ellers går vi ikke mod fremtiden, så hænger vi fast i fortiden.

Venus afslutter sin out of bounds tur torsdag, og det er næppe et sammenfald. Hun havde behov for at opføre sig lidt vildere, end hun plejede i os alle for at få rystet op i noget. Enten fordi vi selv havde behov for at opføre os lidt vildere, for at få øje på sandheden og vi kunne åbne vores hjerte eller omvendt, at andre var nødt til det, så de kunne vække os til at mærke det, der er rigtigt for os.

Måske har der i al for lang tid været for lidt harmoni eller for meget (overfladisk harmoni). For lidt nydelse eller alt for megen given slip. For mange penge eller for lidt. For meget pænhed og overflade eller for lidt. For lidt selvværd eller for meget arrogance. Der hvor vi ikke har levet i overensstemmelse med vores sande værdier, er vi nok blevet skubbet lidt til.

HVIS NOGET IKKE KAN FORANDRE SIG MÅ VI GIVE SLIP🌊

Venus i Krebsen forbinder mange af følelserne til vores følelse af hjem, indre tryghed og ydre tryghed, vores mor, vores børn eller det at være forælder og skabe en familie selv. Den er så super omsorgsfuld, samtidig med, den kan gemme sig bag en ret så hård og kynisk og distanceret, sarkastisk skal hvis den bliver truet på trygheden og sårbarheden. Eller også bliver den super manipulerende og kan køre både skyld og skam på banen, for at opnå den emotionelle tryghed den har behov for.

Forhåbentlig har Venus lært noget over den sidste måned, ellers så har hun muligheden for at transformere sig i morgen. Står vi stærkt i vores sårbarhed, uden at skubbe andre væk eller gøre dem forkerte/eller selv blive needy. Hvis ikke, kan det være noget ender i en magtkamp. Det behøver ikke at betyde at relationer skal stoppe og slutte. Men nogle følelsesmæssige mønstre omkring det at være sårbare skal nok forandres, hvis det ikke allerede der sket. Ofte mønstre der går tilbage til vores mor/forældre. For at andre og stærkere og mere solide mønstre, som vi kan bygge fremtiden på, kan finde vej. Det hårde I os skal bløde op og det bløde stå stærkere. Grænseløsheden og emotionel manipulation i sit laveste udtryk, er vi nødt til at give slip på. Og det vil nok påvirke de områder, hvor du har Krebsen og Stenbukken stående, da Venus møder Pluto her. Så vi får sat de rigtige grænser og lader begge parter tage et fælles og selvstændigt ansvar for, at relationen vokser og udvikler sig. For vi kan kun gå en vej for tiden og det er mod fremtiden. Intet er statisk eller som det plejer at være for tiden og alting er under forandring.