SØNDAGENS ENERGI – 11/2 🌟

I dag er det den 11/2 og derfor en form for midtpunkt i den spirituelle, energetiske portal der åbnede sig den 2/2. En portal der knyttede sig til 2-tallets og årets energi om følelser, intution, balance, dualitet, men også vores kald, vores livsformål og vores sjæls mission.

Alt det som 2017 for alvor vækkede os til, hjælper Mars i Skytten, nu med at få sat handling til. Så vi kan stå i vores sandhed, i vores autencitet, og få balanceret vores ego med vores sjæl, få balanceret det maskuline og feminine i os, og måske endelig finde ind til, hvad der er meningsfyldt for dig, eller finde meningen med tingene, hvis der er sket en masse du ikke har forstået. 

Jeg oplever, at det var som om, at det sidste kvarters måne i Skorpionen i onsdags og Merkurs sammenfald med den sydlige måneknude i dagene efter, fik alle os, der måske har været lidt handlingsblokeret, ud af starthullerne. Og at en del brikker er faldet på plads her fredag og særligt i går lørdag. Måske har I også oplevet det?

SOLEN I KVADRAT TIL JUPITER 🧝‍♀️
I dag, eller rettere i nat, stod Solen i Vandbæreren i kvadrat til Jupiter i Skorpioer. Solen er vores ego, vores shin, Jupiter er ekspansion og vores forbindelse til noget større, meningsfuldhed. Måske nogle af jer allerede mærkede det i går. Ego vs. større meningsfuldhed, hoved vs. følelser. Logik vs. troen på noget større. Frygt og fornuft vs. tillid. Rebellen og at gå vores egen vej og tænke nyt vs. ambitionen. Altså hvis vi er nede i det lave udtryk af de to tegn. 

For omvendt viser den os også, at en en del af vores formål, vores shine er forbundet med at promoverer udvikling og ekspansion, i det område hvor Vandbæreren står hos os. Og for at vi kan det, er vi nok nødt til at slippe en ambition, vise tillid, turde tale om følelser og måske endda gennemgå en eller anden form for transformation af det livsområde, hvor Vandbæreren står.
Fordi det lige præcis ikke handler om, at vi skal gabe over mere, ekspanderer eller stræbe efter mere for enhver pris. Medmindre det er noget der er større end dig, noget der tilfredsstiller dit dybere jeg. 

Så hvis man er vant til at få det som man vil have det, og at ting kommer nemt til en, fordi Jupiter har givet dig en masse held med på vejen, kan det godt føre til et lidt oppustet ego og måske at man generelt overgører tingene, og så vil man måske mærke modstand. Eller hvis man har en tendens til at love mere end man kan holde, eller være over optimistisk i forhold til egne evner eller ressourcer, så kan det også være man også mærker begrænsningerne nu, fordi man har brugt for meget energi eller for mange penge. For Jupiter tester dit ego for at se om du kan slippe det, i det omfang du skal.

Omvendt kan transitten også give dig følelsen af stor selvtillid, stolthed, følelsen af held og optimisme. Det hele handler om, hvordan du anvender energierne.

MÅNEN, SATURN OG BML I STENBUKKEN 🧜‍♀️
Dette understreges af, at Månen i nat har bevæget sig ind i Stenbukken, det sted hvor Saturn, planeten for begræsninger og modenhed står. Og det derfor handler om, at vi er nødt til at gå møde tingene mere modent, være tålmodige, arbejde med begræsningerne i stedet for at møde dem med modstand og at finde vores egen indre autoritet frem. 

Derudover står Black Moon Lillith (symbolet på den kvindelige outsider, tabu, elskerinden, den rå og utæmmede feminine energi) også i Stenbukken. Så måske er der nogle af de temaer der dukker op. Måske er der vrede over at blive dømt, eller afvist eller latterliggjort, men vreden får et fokus. For det er en stålfast og meget besluttet kvinde (eller det feminine i mænd), der har fokus på at bevæge sig fremad og ikke er bange for at bestige bjerget. BML er ikke optaget af hævn, eller af at ynke sig selv, men i stedet opsat på at arbejde med reglerne og begrænsningene og tiden, så de arbejder for hende i stedet for mod hende. 

Og med månen samme sted, månen der giver os omsorg, nærer os, der oplever vi måske endda, at vi bliver populære på at være outsideren, med de skøre idéer og den tossede humor, eller en modsætning mod at være mor (månen) og at gå vores egen vej (BML) eller som mand en underlig dobbelthed i forhold til kvinder, der på den ene side kan sætte det feminine op på en piedestal (månen) og på den anden side kan opføre sig meget kvindefjendsk, fordi de er bange for kraften i det rå feminine. 

Og med månen i Stenbukken, så er dagene nu også en afrunding af den seneste nymåne i Stenbukken, hvor vi skal binde knude på de sidste ting, inden den kommende nymåne i Vandbæreren kan sætte helt andre ting i gang. En nymåne der i høj grad var forbundet til Venus, det feminine, økonomi, værdier og kærlighed. 🧚‍♀️

Konklusionen og det store billede er formentlig, at vi kan mærke, vi må stå stærkere i det feminine i os og gå med vores følelser, intuitionen og balancen i højere grad. Finde en autoritet i det og i os for at skabe større meningsfuldhed i vores liv. Og at det måske både mødes med stor omsorg, men også kan blive mødt med modstand fra andre. Hvis sidst nævnte er tilfældet, må vi forsøge at møde det med rummelighed og forståelse, samtidig med vi står fast, så denne her balance og 2ér energi kan skabes frem for at polarisere. 💞