EN UGE UD OVER DET SÆDVANLIGE – VENUS I FULDT FOKUS OG I MASSIV UDVIKLING (Patroen post)

Nymånen søndag, var i sig selv ikke en kraftfuld energi. Det er nymåner sjældent, da månen, og dermed vores følelser er i mørket.

 Men omkring den sker der en masse ting som er ret væsentlige. Søndag stod Mars og Jupiter direkte overfor hinanden. Det sker kun én gang årligt, og med Mars out of bounds, og dermed med en mere voldsom energi end sædvanligt, så er det clash endnu kraftigere. Jupiter har energien indad, så måske det kan have givet en ekspansion af din energi, din vilje, din selvtillid men måske også af vrede ord, kommunikation (også den vrede af slagsen), aggression, og behov for at vinde – og alt sammen måske som indre dialog. Måske bliver der talt mere end lyttet pt. Og måske bliver vi udfordret på vores tankegang, hvis vi har været lidt for logisk/videnskabeligt baseret, eller har holdt fast i, der kun er én sandhed. Og bliver opfordret til at være mere rummelige, eller lidt mere kommunikerende.

Men nu handler ugen ikke om Mars, den handler om Venus. Venus, vores indre feminine, er her altid for at åbne vores hjerter på en eller anden måde. Til os selv, eller til andre. Og måske er det netop det Mars, vores indre maskuline bliver så udfordret på. Så hvordan står det til med din indre feminine og maskuline?

VENUS BRYDER IGENNEM

For Venus bliver virkelig bedt om at tænke nyt denne her uge, og åbne sig langt mere end hun plejer. Hun er nærmest i gang med at bryde igennem noget pt.

Hvad er det højeste og fælles bedste for alle? Er de andre mine konkurrenter eller potentielle allierede? Må jeg også få mine behov opfyldt? Må jeg gerne være her som jeg er? Må jeg gerne være sårbar og vise sårbarhed? Må jeg gerne sætte grænser, afvise noget og blive vred? Må jeg gerne kæmpe for noget og gå nye veje Og alt det samtidig med jeg bliver elsket, både af mig selv og andre?

JA – det må Venus gerne. Det skal hun faktisk, da hun ellers ikke kan hjælpe os til den succes årets potentielt lover os. For succes kræver autencitet og integritet, og at vi integrere det, vi har skubbet væk og dømt som forkert og for meget. Inkl. vores ønsker og behov.

Venus er det vi ønsker os….. LÆS resten af indlægget og de konkrete aspekter og tidspunkter på Patreon