VESTA I VÆDDEREN, SPIRITUALITET OG SEX

Det er super interessant at se, at jo mere power og værdi det feminine tillægges i kollektivet, jo mere virker det som om, at asteroide gudindernes betydning i energien stiger. Det giver god mening, da de er undervibrationer af Venus, den feminine energi i astrologien, og derfor synes jeg bestemt også det er relevant at uddybe, når Vesta skifter tegn.

Vesta er en af de mest betydningsfulde asteroide gudinder.

Både hos kvinder og mænd repræsenterer hun vores indre flamme, kontakten til vores indre liv. Hun er vores kundalini energi. Arketypen er derfor ofte en nonne eller munk ift. en moderne forståelse, hvor religion og sex er blevet adskilt og sex er en synd. Men i tidligere tider, var seksualiteten netop indgangen til det guddommelige og præstinder i mange lande (tantra læren), anvendte dette aktivt- Så Vesta er også den del af vores seksualitet, der kan forbindes til et spirituelt møde eller en spirituel åbning, og det siges at både Jomfruen og Skorpionen knytter sig til Vesta.

Da religionen kom på banen blev sex uden ægteskab en synd, og det separerede spiritualiteten fra seksualiteten. Folk med en stærk Vesta i deres horoskop, kan have en ubevidst intuitiv fornemmelse af, hvad det er for en åbning sex kan skabe i dem selv eller et andet menneske, og derfor opsøge mange seksuelle møder, uden behovet for at forpligte sig (da det aldrig var det, det handlede om), og samtidig føle stor skyld og skam over det. Samtidig kan de have meget høje standarder for netop sex, og gang på gang føle sig skuffet over, at oplevelsen ikke lever op til det de håbede.

Jeg har skrevet meget mere om Vesta her på Patreon - det koster $3 at få adgang til indlægget, og du forpligter dig ikke til at betale for yderligere indlæg, medmindre du ønsker det.

Hvis du vil vide mere om Vesta og de øvrige asteroide gudinder, har jeg et webinar om emnet her.