Back to All Events

AKTUEL ASTROLOGI - FULDMÅNE I TYREN

  • Copenhagen, Denmark (map)

Den 4. november om morgenen er der Fuldmåne i Tyren. 

Ved Fuldmåne står Månen modsat Solen og skaber dermed en spænding og polaritet mellem de to. Solen står i Skorpionen, det 8. tegn af de 12, et vandtegn og tegnet for hemmeligheder, det mystiske, sex, følelsesmæssig intimitet og det hus, hvor vi opløser vores grænser for at flyde sammen med hinanden. Fuldmånen i Tyren er det 2. hus og tegnet for det konkrete, for værdier, både de økonomiske og personlige, for materialisme og velstand og nydelse. 

Hvad det betyder for dig og for energien individuelt og for os som kollektiv, vil jeg forsøge at komme med meget konkrete eksempler på i løbet af aftenen.

Så er du nysgerrig på, hvordan stjernene og energien påvirker dig og hvordan du kan bruge det aktivt til større indsigt i dig selv og andre, er dette et godt sted at starte. Kom og brug et par timer i selskab med mig og andre astrologi interesserede. Det plejer at være sjovt, hyggeligt og lærerigt, og man behøver ikke have kendskab til astrologi for at kunne deltage. Og tag gerne en ven med. 

For ikke-medlemmer af Tinkuy er prisen 100 kr., der kan overføres via Mobile Pay på 28569476. For medlemmer af Tinkuy er det gratis. 

Mange hilsner Pernille (@Astroswan)