Back to All Events

AKTUEL ASTROLOGI - FULDMÅNE I SKORPIONEN

  • Tinkuy Skyttegade København, 2200 Denmark (map)

Den 30. april er der Fuldmåne i Skorpionen. 

Ved Fuldmåne står Månen modsat Solen og skaber dermed en spænding og polaritet mellem de to. Solen står i Tyren, det 2. tegn af de 12. Fuldmånen i Skorpionen falder i det 8. hus. Med fuldmånen er der ofte noget vi skal slippe følelsesmæssigt, der relaterer sig til det tegn fuldmånen falder i, og denne gang vil det formentlig også give os et fingerpeg, om hvad Jupiter i Skorpionen indtil videre har forsøgt at lære os. 

Hvad det betyder for dig og for energien individuelt og for os som kollektiv, vil jeg forsøge at komme med meget konkrete eksempler på i løbet af aftenen, ligesom jeg vil komme med forslag til, hvordan man kan bruge fuldmåne energien til meditationer, intentioner osv. 

Så er du nysgerrig på, hvordan stjernene og energien påvirker dig og hvordan du kan bruge det aktivt til større indsigt i dig selv og andre, er dette et godt sted at starte. Kom og brug et par timer i selskab med mig og andre astrologi interesserede. Det plejer at være sjovt, hyggeligt og lærerigt, og man behøver ikke have kendskab til astrologi for at kunne deltage. Og tag gerne en ven med. 

For ikke-medlemmer af Tinkuy er prisen 100 kr., der kan overføres via Mobile Pay på 47215. For medlemmer af Tinkuy er det gratis. 

Mange hilsner Pernille (@Astroswan)