Back to All Events

FULDMÅNE I KREBSEN

  • Soulbooks Læderstræde København Denmark (map)

Den 22. december 2018 er der Fuldmåne i Krebsen. Ved Fuldmåne står Månen modsat Solen og skaber dermed en spænding og polaritet mellem de to. Solen står i Stenbukken, det 10. tegn af de 12. Fuldmånen i Krebsen falder i det 4. tegn. Krebsen er også forbundet til månen, og derved til vores følelser, intuition, det feminine, alt det der har været et tema for 2018 - så det er på alle måder en fin afrunding af året.

Med fuldmånen er der ofte noget vi skal slippe følelsesmæssigt, der relaterer sig til månedens energi og tegnet fuldmånen falder i.  

Hvad det betyder for dig og for energien individuelt og for os som kollektiv, vil jeg forsøge at komme med meget konkrete eksempler på i løbet af aftenen, ligesom jeg vil komme med forslag til, hvordan man kan bruge fuldmåne energien til meditationer, intentioner osv.  

Så er du nysgerrig på, hvordan stjernerne og energien påvirker dig og hvordan du kan bruge det aktivt til større indsigt i dig selv og andre, er dette et godt sted at starte. Kom og brug et par timer i selskab med mig og andre astrologi interesserede. Det plejer at være sjovt, hyggeligt og lærerigt, og man behøver ikke have kendskab til astrologi for at kunne deltage. Og tag gerne en ven med.  

Prisen for deltagelse er 95 kr., og beløbet overføres på MobilePay 47215 inden deltagelse, da overførslen samtidig fungerer som reservation af plads.  Mange hilsner Pernille (@Astroswan)

Earlier Event: November 19
FULDMÅNE I TVILLINGEN
Later Event: January 24
FULDMÅNE OG MÅNEFORMØRKELSE I LØVEN