Back to All Events

Fuldmåne i Stenbukken - playshop/webinar

Den 28. juni er der Fuldmåne i Stenbukken.

Det har været en begivenhedsrig uge op til med Mars retrograd, Ceres der skifter tegn samme dag, Merkur (i sin skygge zone), der skifter tegn dagen efter og ikke mindst Saturn, som står samme sted som Fuldmånen, og som dagen inden er bumpet ind i Solen. Der er derfor rigeligt at tage fat på og ikke mindst fortælle.

Jeg ser altid fuldmåner som endnu et afsnit i den føljeton, som den aktuelle astrologi er. Nogle gange minder historien mest om Game of Thrones og der er cliff hangers og plot skift i hvert afsnit. Andre gange er det lidt mere Ms. Marple.

Fuldmånen er altid et tidspunkt, hvor noget kulminere og andet må slippes - og temaerne har sammenhæng med tegnet som den foregående nymåne faldt i, der hvor solen står og der hvor fuldmånen falder.

Hvad det betyder for dig og for energien kollektivt, vil jeg forsøge at komme med meget konkrete eksempler på under webinaret, ligesom jeg vil komme med forslag til, hvordan man kan bruge fuldmåne energien til ift. krystaller og lignende.

Så er du nysgerrig på, hvordan stjernerne og energien påvirker dig, og hvordan du kan bruge det aktivt til større indsigt i dig selv og andre, er dette et godt sted at starte. Kom og hæng ud med mig virtuelt på søndag sammen med andre astrologi interesserede.