VENTELISTE - Dit indre Univers - 12 tegn på 12 måneder

DIT INDRE UNIVERS.jpg
DIT INDRE UNIVERS.jpg
sold out

VENTELISTE - Dit indre Univers - 12 tegn på 12 måneder

3,500.00

Næste kursus har opstart den 21/3 2019 - du er velkommen til at booke en plads allerede nu - ellers skrive dig på venteliste på pernille@caplibra.dk

Add To Cart

Online kursus i astrologi

Et kursus der er til dem, der ikke ved så meget om astrologi og gerne vil vide mere - og til dem der allerede ved lidt og gerne vil gå en tand dybere. Kurset vil strække sig over 12 måneder, hvor hver måned har fokus på et af de 12 astrologiske tegn. Der vil være videoer, der forklarer om tegnene, en lukket facebook gruppe til diskussion og spørgsmål, materiale i form af pdf-filer m.v. om alt, hvad de enkelte tegn symboliserer, og flere livesessions i løbet af de 12 måneder.

DET FÅR DU I HVERT AF DE 12 MODULER:

  • Pdf filer som du kan downloade til din computer og se så tit du vil, så længe du vil, indeholdende oversigter over hver tegn inkl. element, planet, tegn type, forbundne fødevarer, chakraer, krystaller, farver, og meget andet
  • Pdf filer om tegnets energi i stikord i det enkelte hus, altså hvordan et tegn opfører sig i det 3. hus, ctr. det 8. hus.
  • Øvelser hørende til hver tegn, hver måned, så du har mulighed for at forstå det tegn bedre og lære at anvende dets positive egenskaber
  • Q&A video 2 gange pr. måned, hvor jeg på en video besvarer spørgsmål til månedens tegn
  • Til dem der ikke kender deres horoskop, hjælp til det via astro.com
  • 20% rabat på et fødselshoroskop session hos mig
  • 50% rabat ved deltagelse i mine fuldmåne events
  • Løbende små overraskelser, video eller links til mere information for dem der ikke kan få nok
  • 3 livesessions i forløbet – møderne er ment som hygge, inspirationer og med lidt ekstra mulighed for gode diskussioner og spørgsmål.

Du kan tage kurset når det passer dig og det samme med øvelserne, alt sker i dit helt eget tempo. Og hvis du kommer lidt bagud gør det ingenting. Der er ingen tidsbegræsning på kurset eller facebook gruppen, den vil jeg holde åbent så længe der er behov for det. Og pdf filerne kan du downloade til din egen computer og have liggende der. Hvis du ikke kan finde ud af, hvor et tegn står i dit horoskop, hjælper jeg dig selvfølgelig.

ER KURSET NOGET FOR MIG?

Kurset er for dig der gerne vil vide mere om astrologien og bruge det i din personlige udvikling. Hvor du får konkrete værktøjer til at arbejde med træk ,du måske beundrer i andre, og slet ikke ved du selv gemmer på. Jeg forsøger at gøre den komplekse astrologi så simpel så mulig, så sjov så mulig og så konkret som mulig. Og ikke mindst levende. Du vil undervejs få en langt større forståelse for andre og ikke mindst dig selv. Så hvis du vil skyde 2018 i gang med at leve et liv med mere glæde, lykke og højere livskvalitet, så er dette kursus noget for dig.

Du bliver ikke uddannet astrolog af at følge dette kursus. Til gengæld lærer du dig selv endnu bedre at kende, du opdager måske, hvorfor du tiltrækker de ting du gør, og hvordan du kan opleves af andre. Og så har du muligheden for at finde nøglen til nogle af de mønstre, du er kørt fast i, og ændre dem for altid.

Den eneste ulempe er, at astrologi godt kan blive lidt af en besættelse, så du måske får mere blod på tanden til at lære meget mere om både huse, planeter og aspekter – og så må følge nogle af de kurser, jeg har i pipeline om netop det. 

Det er helt op til dig, om du får noget af kurset, men jeg gør mit for at gøre astrologien vedkommende og varierende. Det bliver ikke en gennemgang af "sådan er en vægt" men i stedet en intuitiv tilgang der beskæftiger sig med personlige styrker og svagheder, vi alle udstråler og har brug for at skrue op og ned for