Måneknuderne i Krebsen og Stenbukken - Playshop Facebook Live

lunar nodes in Cancer and Capricorn.png
lunar nodes in Cancer and Capricorn.png

Måneknuderne i Krebsen og Stenbukken - Playshop Facebook Live

95.00

SØNDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 11-12.30 holder jeg en Playshop, dvs. webinar via Facebook Live om måneknudernes skift. Playshoppen varer halvanden time.

Når du har betalt, modtager du et link til en lukket Facebookgruppe, hvor webinaret vil blive afholdt. Husk linket udløber efter 24 timer, så klik på det med det samme, så du sikrer dig, at få adgang til gruppen i god tid inden Playshoppen.

Hvis du ikke har lyst til at sidde foran skærmen kl. 11. søndag aften, eller er forhindret i at deltage, kan du blot gå ind og se videoen efterfølgende. Den vil være tilgængelig i i et par måneder.

Jeg håber du vil med!

Add To Cart

Den 6. november skifter måneknuderne fra Løven til Krebsen fra Vandbæreren til Stenbukken. Det betyder et massivt energiskifte, både individuelt og kollektivt da vores fokus punkt for vækst og udvikling både som personer og som samfund flytter sig.

Vi har allerede fået en forsmag på det i år, hvor vi er blevet bedt om at være meget mere i følelserne, og forholde os både til vores egne og andres følelser. Den tendens bliver nu kun understreget det næste halvanden år, og indvarsler muligheden for nogle helt nye værdier.

Midt bud er det er tid til at tillægge det med ydre status og succes, mål og strategier, det med at knokle sig til resultater, og hele tiden finde svarene ude i verden langt mindre vægt. Det giver ikke den tryghed vi søger, Omvendt skal det indre arbejde, følelser, det intuitive, omsorgsfulde og sårbare skal have langt mere plads, for vi reelt kan føle os trygge i verden. Måneknuderne giver os muligheden for at integrere Solen og Månen, det maskuline og det feminine, til et helt nyt niveau.

Hvad det er vi konkret hver især kan gøre, og hvordan dette skift vil påvirke hvert stjernetegn, fortæller jeg meget mere om på dagen. ✨

Hvis du kan mærke, at jeg kan hjælpe dig på vej ud af en ny sti, der er i overensstemmelse med dit hjerte, vil jeg elske at have dig med på søndag. 💖

Hvis du ikke kan være med på dagen, så kan du altid se videoen senere.