Asteroide gudinderne og Juno retrograd

ASTEROIDE GUDINDERNEOG JUNO RETROGRAD.png
ASTEROIDE GUDINDERNEOG JUNO RETROGRAD.png

Asteroide gudinderne og Juno retrograd

95.00

Søndag den 21. oktober kl. 19-20.30 holder jeg en Playshop, dvs. webinar via Facebook Live om Asteroide gudinderne med udgangspunkt i asteroiden Juno, der er gået retrograd den 12. oktober i Tvillingen, og selvfølgelig Venus retrograden.

For alle asteroide gudinderne, er på hver deres måde et udtryk for en feminin energi og dermed et udtryk af Venus. Juno der er gudinden for ægteskab, Ceres for moderligheden, Vesta for vores indre præstinde osv.

Videoen varer halvanden time.

Når du har betalt, modtager du et link til en lukket Facebookgruppe, hvor webinaret vil blive afholdt.

Hvis du ikke har lyst til at sidde foran skærmen kl. 19. søndag aften, eller er forhindret i at deltage, kan du blot gå ind og se videoen efterfølgende. Den vil være tilgængelig i hele Venus retrograd perioden, dvs. indtil 16. november.

Add To Cart

Der findes et hav af asteroider på himlen og mange af dem er opkaldt efter græske gudinder. De vigtigste er Ceres, Vesta, Pallas og Juno mens andre også medregner f.eks. Medusa; Persephone og andre.

De knytter sig alle til en feminin arketype og er på den måde alle dele af Venus og dermed af os. Da Venus er retrograd, og Juno, gudinden for bl.a. ægteskab, nu også går retrograd, så er det ret aktuelt at se på, hvordan vi udtrykker de forskellige arketyper, og om der f.eks. er en arketype vi kan hente ekstra inspiration hos.

Der vil være mulighed for at få en fornemmelse af, hvad de forskellige gudinder og asteroider står for, så man selv efterfølgende kan udforske den energi og arketype der tiltrækker en mest.

Jeg ser frem til en aften i gudindernes tegn.