Asteroide gudinderne

ASTEROIDE GUDINDERNEOG JUNO RETROGRAD.png
ASTEROIDE GUDINDERNEOG JUNO RETROGRAD.png

Asteroide gudinderne

195.00

Alle asteroide gudinderne, er på hver deres måde et udtryk for en feminin energi og dermed et udtryk af Venus. Juno der er gudinden for ægteskab, Ceres for moderligheden, Vesta for vores indre præstinde osv.

Den 21. oktober 2018 holdt jeg en Playshop, dvs. webinar via Facebook Live om Asteroide gudinderne med udgangspunkt i asteroiden Juno,

Videoen varer halvanden time.

Når du har betalt, modtager du et link til en lukket Facebookgruppe, hvor videoen ligger. Du kan selvfølgelig stadig stille spørgsmål til videoen, som jeg vil besvare i Facebook gruppen.

Add To Cart

Der findes et hav af asteroider på himlen og mange af dem er opkaldt efter græske gudinder. De vigtigste er Ceres, Vesta, Pallas og Juno mens andre også medregner f.eks. Medusa; Persephone og andre.

De knytter sig alle til en feminin arketype og er på den måde alle dele af Venus og dermed af os. Hvis vi ønsker at lære mere om vores Venus, er et fantastisk sted at starte de forskellige asteroide arketyper, og om der f.eks. er en arketype vi kan hente ekstra inspiration hos.

Der vil være mulighed for at få en fornemmelse af, hvad de forskellige gudinder og asteroider står for, så man selv efterfølgende kan udforske den energi og arketype der tiltrækker en mest.

Så skal du være i gudindernes selskab et par timer?