Playshop - Chiron retrograd

CHIRON RETROGRAD I VÆDDERENPLAYSHOP.png
CHIRON RETROGRAD I VÆDDERENPLAYSHOP.png

Playshop - Chiron retrograd

95.00

Mandag den 9. juli kl. 19-20.30 holder jeg en Playshop, dvs. webinar via Facebook Live om Chiron retrograd i Vædderen. Playshoppen varer halvanden time.

Når du har betalt, modtager du et link til en lukket Facebookgruppe, hvor webinaret vil blive afholdt.

Hvis du ikke har lyst til at sidde foran skærmen kl. 19. mandag aften, eller er forhindret i at deltage, kan du blot gå ind og se videoen efterfølgende. Den vil være tilgængelig i hele Chiron retrograd perioden.

Add To Cart

Den 5. juli går Chiron retrograd i Vædderen, hvor den er retrograd helt indtil december måned, hvor den endda har bevæget sig tilbage i Fisken. 

At Chiron går retrograd i Vædderen, samtidig med at Mars er retrograd er ingen tilfældighed, og jeg vil i løbet af Facebook live session komme ind på både, hvad Chiron symboliserer, hvad det er han skal lærer os i Vædderen både i forhold til sårbarhed og styrke og ikke mindst, hvorfor vi også er nødt til at tage et hop tilbage i Fisken, hvor det var helt andre læringer omkring tro og accept og tilgivelse vi skulle lære. 

Der vil derfor også være tid til en tur gennem alle 12 stjernetegn, ift. hvad retrograden betyder for dem og dermed for dig. Og der er selvfølgelig lejlighed til både at kommentere og stille spørgsmål. 

Så er du nysgerrig på, hvordan stjernerne og energien påvirker dig, og hvordan du kan bruge det aktivt til større indsigt i dig selv og andre, er dette et godt sted at starte. Kom og hæng ud med mig virtuelt sammen med andre astrologi interesserede.