Playshop - Chiron retrograd i Fisken

CHIRON RETROGRAD I FISKEN.png
CHIRON RETROGRAD I FISKEN.png

Playshop - Chiron retrograd i Fisken

95.00

Tirsdag den 25. september kl. 19-20.30 holder jeg en Playshop, dvs. webinar via Facebook Live om Chiron retrograd i Fisken. Playshoppen varer halvanden time.

Når du har betalt, modtager du et link til en lukket Facebookgruppe, hvor webinaret vil blive afholdt.

Hvis du ikke har lyst til at sidde foran skærmen kl. 19. mandag aften, eller er forhindret i at deltage, kan du blot gå ind og se videoen efterfølgende. Den vil være tilgængelig i hele Chiron retrograd perioden.

Add To Cart

Den 5. juli gik Chiron retrograd i Vædderen, og den 26. september bevæger asteroiden sig ind i Fisken, hvor den er retrograd helt indtil december måned.

Med Chiron i Fisken, binder vi knude på de sidste 7 års læringer og smerte. Læringer om omkring troen på noget større end os og accept og tilgivelse, og det at vi alle er et og del af et flow. Omvendt var det måske også smerte omkring det at være offer, at opgive, eller forsøge at frelse andre. Det at være afhængig af noget eller nogen, eller have angst men også til kreativiteten og dine drømme.

Der vil derfor også være tid til en tur gennem alle 12 stjernetegn, ift. hvad retrograden betyder for dem og dermed for dig. Og der er selvfølgelig lejlighed til både at kommentere og stille spørgsmål. 

Så er du nysgerrig på, hvordan stjernerne og energien påvirker dig, og hvordan du kan bruge det aktivt til større indsigt i dig selv og andre, er dette et godt sted at starte. Kom og hæng ud med mig virtuelt sammen med andre astrologi interesserede.