Playshop - Saturn direkte

SATURN DIREKTEPLAYSHOP.png
SATURN DIREKTEPLAYSHOP.png

Playshop - Saturn direkte

95.00

Torsdag den 6. september kl. 19-20.30 holder jeg en Playshop, dvs. webinar via Facebook Live om Saturn direkte i Stenbukken. Playshoppen varer halvanden time.

Når du har betalt, modtager du et link til en lukket Facebookgruppe, hvor webinaret vil blive afholdt.

Hvis du ikke har lyst til at sidde foran skærmen kl. 19 torsdag aften, eller er forhindret i at deltage, kan du blot gå ind og se videoen efterfølgende. Den vil være tilgængelig i en periode efterfølgende

Add To Cart

Den 6. september bevæger Saturn sig igen direkte efter at have været retrograd siden 18. april. Da Saturn står i Stenbukken og dermed er hjemme i sit tegn, og da Saturns indflydelse altid har ret meget at sige for grundenergien for et år, er den direkte bevægelse vigtig. Derudover så er Saturn og Stenbukken forbundet til begrænsninger, fundament, planlægning, kontrol, struktur, autoriteter, og da Pluto allerede er halvvejs gennem Stenbukken, så er der en del her som vi har været nødt til at omtænke, nedbryde for at kunne genopbygge og ikke mindst transformere, for at få til at fungere. Derudover så står Mars også lige i tegnet et par dage efter Saturn er gået direkte, så vi måske netop kan handle lidt mere på de emner, der er forbundet til Saturn.

Der vil også være tid til en tur gennem alle 12 stjernetegn, ift. hvad bevægelsen betyder for dem og dermed for dig. Og der er selvfølgelig lejlighed til både at kommentere og stille spørgsmål. 

Så er du nysgerrig på, hvordan stjernerne og energien påvirker dig, og hvordan du kan bruge det aktivt til større indsigt i dig selv og andre, er dette et godt sted at starte. Kom og hæng ud med mig virtuelt sammen med andre astrologi interesserede.