Playshop - Solformørkelse og nymåne i Krebsen

Venus in Cancer (2).png
Venus in Cancer (2).png

Playshop - Solformørkelse og nymåne i Krebsen

95.00

Søndag den 15. juli kl. 10-11.30 holder jeg en playshop, dvs. webinar via Facebook Live om Nymånen og Solformørkelsen i Krebsen. Playshoppen varer halvanden time.

Når du har betalt modtager du et link til en lukket facebookgruppe, hvor webinaret vil blive afholdt.

Hvis du ikke har lyst til at sidde foran skærmen kl. 10.00 søndag, eller er forhindret i at deltage, kan du blot gå ind og se videoen efterfølgende. Den vil være tilgængelig i 14 dage fra Playshoppens afholdelse, dvs. indtil den 30. juli.

Add To Cart

Den 13. juli er der solformørkelse og nymåne i Krebsen.

Solformørkelser er altid et tidspunkt med store forandringer og nye begyndelser. Solformørkelsen i Krebsen falder lige overfor Pluto i Stenbukken, og de to tegn kommer vi til at lære meget bedre at kende i løbet af de næste par år, da måneknuderne også flytter herind. Derfor har jeg lavet dette webinar til at vi kan se på hvad nymånen bringer kollektivt, og ikke mindst individuelt, da der bliver tid til at gå igennem hvordan nymånen påvirker hvert enkelt tegn. 

Der er som altid tid til at stille spørgsmål og ikke mindst til at have det hyggeligt.

Så er du nysgerrig på, hvordan stjernerne og energien påvirker dig, og hvordan du kan bruge det aktivt til større indsigt i dig selv og andre, er dette et godt sted at starte. Kom og hæng ud med mig virtuelt på søndag sammen med andre astrologi interesserede.