Playshop - Solformørkelse og nymåne i Løven

New moon and solar eclipse in Leo.png
New moon and solar eclipse in Leo.png

Playshop - Solformørkelse og nymåne i Løven

95.00

Tirsdag den 14. august kl. 19-20.30 holder jeg en playshop, dvs. en video via Facebook Live med en uddybning af solformørkelsen og nymånen i Løven, hvor jeg også vil samle op på Måneformørkelsen i Vandbæreren, Uranus retrograd i Tyren, Merkur retrograden i Løven, og Mars retrograd (der nu er i Stenbukken) og i det hele taget det samlede astrologiske billede lige nu efter de 3 formørkelser og skift henover sommeren. Playshoppen varer halvanden time.

Når du har betalt, modtager du et link til en lukket facebookgruppe, hvor webinaret vil blive afholdt.

Hvis du mærker, du ikke skal sidde foran skærmen kl. 19.00 tirsdag aften, eller er forhindret i at deltage, kan du blot gå ind og se videoen efterfølgende. Den vil være tilgængelig i 14 dage fra Playshoppens afholdelse, dvs. indtil den 30. august.

Add To Cart

Den 11. august er der solformørkelse og nymåne i Løven.

Solformørkelser er altid et tidspunkt med store forandringer og nye begyndelser. Solformørkelsen i Løven falder samme sted som Merkur pt. er retrograd i Løven. Solformørkelsen er den 3. af sommerens 3 formørkelser, og derfor en form for konklusion på serien. Solformørkelsen i Krebsen, har sin egen Playshop du kan tilmelde dig, men måneformørkelsen i Vandbæreren, vil jeg også komme ind på under denne Playshop. Samtidig har vi netop haft en Uranus der er gået retrograd - ialt er 7 planeter faktisk retrograd pt. En af dem er Mars, der netop er flyttet tilbage ind i Stenbukken. Derfor har jeg lavet dette webinar til at vi kan se på, hvad al denne her energi samlet betyder, og hvad nymånen bringer kollektivt.

Der er som altid tid til at stille spørgsmål og ikke mindst til at have det både hyggeligt og sjovt. Astrologi er seriøst, men vi behøver ikke tage det så alvorligt..

Så er du nysgerrig på, hvordan stjernerne og energien påvirker dig lige nu, og hvordan du kan bruge det aktivt til større indsigt i dig selv og andre, er dette et godt sted at starte. Kom og hæng ud med mig virtuelt tirsdag aften sammen med andre fra vores astrologi tribe 🌟