Venus retrograd i Skorpionen og i Vægten

PLAYSHOP VENUS RETROGRAD.png
PLAYSHOP VENUS RETROGRAD.png

Venus retrograd i Skorpionen og i Vægten

95.00

Torsdag den 4. oktober kl. 19-20.30 holder jeg en Playshop, dvs. webinar via Facebook Live om Venus retrograd i Skorpionen og Vægten. Playshoppen varer halvanden time.

Når du har betalt, modtager du et link til en lukket Facebookgruppe, hvor webinaret vil blive afholdt.

Hvis du ikke har lyst til at sidde foran skærmen kl. 19. torsdag aften, eller er forhindret i at deltage, kan du blot gå ind og se videoen efterfølgende. Den vil være tilgængelig i hele Venus retrograd perioden.

Og denne gang får du mere med, for du får nemlig et helt forløb med. En lukket gruppe, hvor du kan dele dine oplevelser og udfordringer under Venus retrograden med de øvrige deltagere, og hvor jeg selvfølgelig også bakker op og svarer på spørgsmål. 40 dages spirituel støttestrømpe, kan man vel kalde det. Jeg håber du vil med!

Add To Cart

Den 5. oktober går Venus retrograd i Skorpionen og derefter ind i Vægten inden hun efter 40 dages retrograd går direkte igen. Når Venus går retrograd, taler man om en genfødt Venus. En Venus der har været en tur i den indre eller ydre under verden, for at stå lidt klarere og endnu tættere på et divine feminine udtryk. Venus retrograden har så fin sammenhæng med Mars retrograden, ikke mindst fordi Skorpionen er et tegn der tidligere blev regeret af Mars, og så er hun afgørende for at vise os præcis hvad det er for gaver som Jupiter i Skorpionen har med til os. Særligt hvis det indtil nu ikke har føltes så overflods agtigt ;)

I samme periode går asteroiden Juno, asteroiden for ægteskaber også retrograd, i Tyren - altså det modsatte tegn af Skorpionen - og det har selvfølgelig også en sammenhæng med det hele, så den kommer vi også til at tale om. 

Der vil også være tid til en tur gennem alle 12 stjernetegn, ift. hvad retrograden betyder for dem og dermed for dig. Og der er selvfølgelig lejlighed til både at kommentere og stille spørgsmål. 

Så er du nysgerrig på, hvordan stjernerne og energien påvirker dig, og hvordan du kan bruge det aktivt til større indsigt i dig selv og andre, er dette et godt sted at starte. Kom og hæng ud med mig virtuelt sammen med andre astrologi interesserede.