Uranus retrograd i Vædderen - Playshop

Uranus i Vædderen.png
Uranus i Vædderen.png

Uranus retrograd i Vædderen - Playshop

95.00

TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER kl. 19-20.30 holder jeg en Playshop, dvs. webinar via Facebook Live om Uranus i Vædderen. Playshoppen varer halvanden time.

Når du har betalt, modtager du et link til en lukket Facebookgruppe, hvor webinaret vil blive afholdt. Husk linket udløber efter 24 timer, så klik på det med det samme, så du sikrer dig, at få adgang til gruppen i god tid inden Playshoppen.

Hvis du ikke har lyst til at sidde foran skærmen kl. 19. tirsdag aften, eller er forhindret i at deltage, kan du blot gå ind og se videoen efterfølgende. Den vil være tilgængelig i hele Uranus i Vædderen perioden.

Jeg håber du vil med!

Add To Cart

Uranus er planeten, der skal hjælpe os til at vokse og udvikle vores bevidsthed, om os selv og om verden. Udvikling er dog ofte lig med forandring, og det er vi sjældent glade for. Derfor er Uranus ofte en planet, vi kan undertrykke i vores horoskop, der så i stedet viser sig på den ydre front som pludselig forandring og kaos, der skal til for at vække os. Uranus elsker frihed, at gå sin egen vej, at tænke nyt og originalt og frigøre sig fra traditionerne.

Uranus startede en ny cyklus i marts 2011 i Vædderen, og skiftede tegn til Tyren i foråret 2018, men er nu pga. retrograden på vej gennem sin sidste periode i ca. 80 i Vædderen. Det vi ikke fangede i første omgang, har vi derfor mulighed for at blive bevidste om nu. En hel ene stående chance for, på alle måder at blive vækket til noget nyt.

Der er meget mere at sige om Uranus og Uranus i Vædderen, så jeg håber I har lyst til at være med et par timer fra jeres sofa og blive lidt klogere på, hvordan I kan aktivt og bevidst kan arbejde med Uranus energi i jeres liv ⚡️