Meditation - Earth & body

Meditation jord og krop (1).png
Meditation jord og krop (1).png
sale

Meditation - Earth & body

195.00 375.00

Alle de astrologiske tegn er knyttet til et af de 4 elementer, jord, luft, vand og ild. Alle fødselshoroskoper (og dermed dig) indholder derfor en sammensætning af de 4 elementer og der er meget sjældent perfekt balance mellem elementerne. Heldigvis, for vores unikke sammensætning, gør os til dem vi er.

Samtidig kan man godt føle et behov for at styrke det eller de elementer, der ikke er så stærke i ens horoskop. Og jeg behøver ikke at have lagt dit horoskop, for at du ved det. Det mærker du intuitivt. Det du enten bliver draget mod eller har stærk modstand mod.

Jeg har derfor skabt denne her meditation for at bringe dig bedre i kontakt med dit jord element. Jord elementet forbinder os til den fysiske verden, til grounding, til dagligdagen til alt det materielle omkring os og er knyttet til kroppen og til tegnene Stenbuk, Tyr og Jomfru. Så hvis du trænger til at mærke, at du er støttet, mærke kærligheden til din krop, komme ud af dit hoved og alle tankerne, eller mærke dine grænser mere, så er denne meditation for dig.

Add To Cart