Måneknuderne i Krebsen og Stenbukken - Video

lunar nodes in Cancer and Capricorn.png
lunar nodes in Cancer and Capricorn.png

Måneknuderne i Krebsen og Stenbukken - Video

195.00

Når du køber dette produkt, får du adgang til min video om Måneknuderne i Krebsen og Stenbukken. Videoen varer halvanden time, og blev optaget som en Facebook live den 11/11 2018.

Når du har betalt, modtager du et link til en lukket Facebookgruppe, hvor videoen er tilgængelig. Husk linket udløber efter 24 timer, så klik på det med det samme, så du sikrer dig at få adgang til gruppen inden linket udløber.

Add To Cart

Den 6. november skifter måneknuderne fra Løven til Krebsen fra Vandbæreren til Stenbukken. Det betyder et massivt energiskifte, både individuelt og kollektivt da vores fokus punkt for vækst og udvikling både som personer og som samfund flytter sig.

Måneknuderne er nøglen til vores succes indtil maj 2020. De guider os mod det vi skal indarbejde mere af i vores liv, og viser os hvad vi skal slippe. Hvis vi lytter.

Midt bud er det er tid til at tillægge det med ydre status og succes, mål og strategier, det med at knokle sig til resultater, og hele tiden finde svarene ude i verden langt mindre vægt. Det giver ikke den tryghed vi søger, Omvendt skal det indre arbejde, følelser, det intuitive, omsorgsfulde og sårbare skal have langt mere plads, for vi reelt kan føle os trygge i verden. Måneknuderne giver os muligheden for at integrere Solen og Månen, det maskuline og det feminine, til et helt nyt niveau.

Vi skal væk fra det i os, der har været fastlåst, stagneret og kontrolleret, særligt når vi oplever, vores følelse af fysisk tryghed trues, og vi skal turde tage en risiko, være modige, og følge vores passion for at åbne op for følelserne.

Hvad det er vi konkret hver især kan gøre, og hvordan dette skift vil påvirke hvert stjernetegn, fortæller jeg meget mere om i videoen. ✨

Hvis du kan mærke, at jeg kan hjælpe dig på vej ud af en ny sti, der er i overensstemmelse med dit hjerte, vil jeg elske at du ser med. 💖