Playshop - Uranus i Tyren

Uranus i Tyren - session (1).png
Uranus i Tyren - session (1).png

Playshop - Uranus i Tyren

195.00

Online foredrag om Uranus i Tyren. Foredraget finder sted live tirsdag den 12. marts kl. 19.00-21 via Facebook Live i en lukket gruppe. Playshoppen varer ca. 2 timer, men du kan sagtens se det efterfølgende og købe adgang efterfølgende.

Når du har betalt, modtager du et link til en lukket Facebookgruppe, hvor online foredraget vil blive afholdt.

Hvis du ikke har lyst til at sidde foran skærmen når jeg sender live, eller er forhindret i at deltage, kan du blot gå ind og se videoen efterfølgende. Den vil være tilgængelig i en længere periode.

Add To Cart

Uranus vil vække os. Den er her for at få os til at vågne bevidsthedsmæssigt til vores indre sandhed. Det gør den ved at sætte strøm til os. At skabe elektricitet i vores liv. For at bringe os nærmere det, der bor i vores hjerte, når alle lag af ego er skrællet af.

Men det sker ikke videre kontrolleret, så det kan sagtens ske både ved hjælp af kaos, og oprør for oprørets skyld. Det handler bare om at få os ud af vores vante rytmer og rutiner, for at få rystet posen, og se om de egentlig blot blev noget der stod i vejen for, at vi ikke levede det liv, vi har potentiale til at leve.

Tyren den handler om tryghed og vores comfort zone. Fordi den ydre comfort zone ofte blot bliver en ”sutteklud”, som erstatning for at have fundet og opnået en indre tryghed, som egentlig er den, vi er her for at finde. Men ofte har vi ikke lært at finde en indre tryghed, så vi er groundet uanset, hvad der sker omkring os, og så finder vi trygheden og sikkerheden i ting, i status/penge, eller i andre mennesker. Så inden I tænker, at alt nu bliver taget fra os, så handler det slet ikke om det. Det handler om at blive vækket til det der ikke er bæredygtigt, både i praktisk og overført betydning, da vi er nødt til at slippe det for at kunne bevæge os videre. Der hvor harmonien og trygheden er facade, undertrykkende, en comfort zone, eller ikke er bæredygtig, skal der nok en konflikt til, for at skabe ny harmoni. Uanset om det er i privatlivet eller på globalt plan.

Dette var blot en lille forsmag på emner jeg vil tage op i Playshoppen. Der vil også være tid til en tur gennem alle 12 stjernetegn, ift. hvad denne transit betyder for dem og dermed for dig. Og der er selvfølgelig lejlighed til både at kommentere og stille spørgsmål.