Aktuelle udfordring session

Aktuelle udfordringer.png
Aktuelle udfordringer.png

Aktuelle udfordring session

1,275.00

En coaching session der tager udgangspunkt i astrologien og dine aktuelle udfordringer for at vi i fællesskab kan finde de rigtige løsninger og værktøjer til at hjælpe dig videre. Sessionen var 90 minutter og foregår enten her på Frederiksberg eller via Skype, og du vil modtage en lydfil af session.

Quantity:
Add To Cart

En coaching session der tager udgangspunkt i astrologien og dine aktuelle udfordringer, for at vi i fællesskab kan finde de rigtige løsninger og værktøjer til at hjælpe dig videre. Sessionen var 90 minutter og du vil modtage en lydfil af session.

Jeg vil anvende mine clairaudiente evner, min astrologiske viden om årets energi, og tage udgangspunkt i dit fødselshoroskop for at give dig en rådgivning der er så skræddersyet til dig som mulig. 

Aktuelle udfordringer kan være alt lige fra familie, til børn, til parforhold, til familie eller boligsituation. Vi drøfter sammen, hvor du føler udfordringerne er størst og hvor du har bedst mulighed og flest ressourcer til at sætte ind. Min erfaring er, at oftest er den udfordring, som præsenteres som den aktuelle, kun en skygge af den reelle udfordring, og i fællesskab forsøger vi derfor at afdække, hvor "splinten" sidder.