Det store fødselshoroskop session

DET STORE FØDSELSHOROKOP (3).png
DET STORE FØDSELSHOROKOP (3).png

Det store fødselshoroskop session

2,995.00

Det store fødselshoroskop tager udgangspunkt i dit fødselshoroskop sessionen men bygger videre herpå ved at gå mere i detaljer om de enkelte planeter, ligesom asteroiderne vil blive koblet på. Sessionen var 3 timer og foregår enten her på Frederiksberg eller via Skype. Du vil modtage dit fødselshoroskop inkl. alle asteroider og en lydfil med sessionen.

Quantity:
Add To Cart

Det store fødselshoroskop er for dig der ønsker detaljeret indsigt i din fortid, indblik i dine opgaver og bevidsthed om dit potentiale. Du får konkrete værktøjer til metoder, der kan sikre dig de ønskede resultater i længden og en mulighed for at lære dig selv meget dybere at kende. Det betyder også, at hvis du ønsker at arbejde med de værktøjer vi i fællesskab finder frem til under sessionen, så vil det medføre forandring i dit liv, fordi du ikke længere gør som du altid har gjort. Forandringer kan sjældent isoleres til et enkelt område af dit liv, da dit udtryk/din energi bliver løftet i alle områder af dit liv. 

Jeg vil glæde mig til at oversætte dit horoskop for dig, og i fællesskab med dig finde frem til, hvad der bor i dit dybeste jeg.