Måne session

dit månetegn - koden til selvomsorg.jpg
dit månetegn - koden til selvomsorg.jpg

Måne session

500.00

Der hvor vores måne står vil fortælle rigtig meget om, hvordan vi følelsesmæssigt går til livet. Månen forbindes også til moderen, så den kan også fortælle lidt om, hvordan vi opfører, når vi drager omsorg for andre og ikke mindst, hvordan vi opfattede vores egen mor.

Da Månen forbindes til moderen og dermed det omsorgsfulde, kan Månens placering i dit horoskop også fortælle en helt masse om, hvordan du nærer dig selv bedst, dvs. hvordan du både i forhold til aktiviteter, kost og motion booster din selvomsorg. Faktisk siger nogle astrologer, at der er en tydelig sammenhæng mellem stress og depressioner og en manglende bevidsthed om, hvad der nærer en/selvomsorg (ens måne tegn) – og baseret på personlige erfaringer og de mange horoskoper jeg har lagt, er jeg tilbøjelig til at give dem ret.

Bemærk sessionen er først endelig booket, når du modtager en booking bekræftelse fra mig, samt en ordrebekræftelse på gennemførelsen af købet.

Quantity:
Add To Cart

Sessionen er for dig der ønsker at booste din selvomsorg og forstå dig selv og din følelsesmæssige tilgang til livet bedre. Sessionen sker via Skype og tager ca. 30 min.