Fødselshoroskop session

Fødselshoroskop (1).png
Fødselshoroskop (1).png

Fødselshoroskop session

1,555.00

Fødselshoroskopet er for dig der ønsker indblik i din egen astrologiske plantegning, for at forstå dig selv bedre og få mulighederne for at skabe et liv fyldt af kærlighed, glæde, nydelse og eventyr. Så hvis du har behov for at blive mindet om, hvor du er noget helt særligt, hvor dine superkræfter gemmer sig og hvordan du bedst kan udnytte dem, så er denne her session noget for dig. Sessionen varer halvanden til to timer og du får et udprint af dit horoskop med hjem, samt en lydfil med sessionen. 

Quantity:
Add To Cart

Et fødselshoroskop er for dig der ønsker indsigt i din fortid, indblik i dine opgaver og bevidsthed om dit potentiale. Du får konkrete værktøjer til metoder, der kan sikre dig de ønskede resultater i længden og en mulighed for at lære dig selv meget dybere at kende. Det betyder også, at hvis du ønsker at arbejde med de værktøjer vi i fællesskab finder frem til under sessionen, så vil det medføre forandring i dit liv, fordi du ikke længere gør som du altid har gjort. Forandringer kan sjældent isoleres til et enkelt område af dit liv, da dit udtryk/din energi bliver løftet i alle områder af dit liv. 

Jeg vil glæde mig til at oversætte dit horoskop for dig, og i fællesskab med dig finde frem til, hvad der bor i dit dybeste jeg.