Livsformål session

l.ivsformål session.png
l.ivsformål session.png
sold out

Livsformål session

950.00

Livsformåls session er for dig der ønsker at gå dybere i dit livsformål - og hvor fokus på session vil være, hvordan det livsformål kan komme til udtryk både privat og arbejdsmæssigt. Sessionen var 60 minutter og foregår enten her på Frederiksberg eller via Skype, og du modtager en lydfil med sessionen.

Bemærk sessionen er først endelig booket, når du modtager en booking bekræftelse fra mig samt en ordrebekræftelse på gennemførelsen af købet.

Add To Cart

Spekulerer du også på, hvad dit livsformål er, eller fornemmer du at noget trækker i dig, og ønsker du en bekræftelse på, at du går den rigtige vej? Så kunne en livsformåls session være for dig. Vi dykker dybt i dit horoskop og holder fokus på de elementer, der kan fortælle noget om dit livsformål både arbejdsmæssigt og privat. Livsformålet astrologisk relaterer sig i høj grad til en følelsesmæssig tilgang til verden så vel som konkrete emner, temaer, som du som person vil have en særlig evne og interesse indenfor. Vores livsformål er større end et enkelt job eller en titel - det er hele den vi er .

Når du køber sessionen, vil du efterfølgende modtage et automatisk link, hvor du kan booke din tid.